Wkadk

Hvordan at komme over din første kærlighed

Måske intet er nogensinde helt så smertefuldt som at få over dit første. Det er ikke bare noget gammelt bryde op, det er den dreng / pige, som har lært dig, hvad det betyder at falde i. Du troede, du ville tilbringe resten af ​​jeres liv sammen. Du gjorde planer for fremtiden at leve sammen eller gå på college sammen. Du har masser af vittigheder og erindringer om den tid, du har brugt sammen. Nu, hvor det er overstået, er du bange for, at du aldrig vil finde nogen til at nogensinde erstatte dem, eller måske er du bare bange for, at du ikke nogensinde vil være så tilfreds med en anden. Der er ingen mirakelkur til at få over din første kærlighed, men give det tid og fokusere på dine behov er gode steder at begynde.

Steps

Hvordan at komme over din første kærlighed. Erkend, at du er nødt til at nå et punkt, der ønsker at komme over din ex.
Hvordan at komme over din første kærlighed. Erkend, at du er nødt til at nå et punkt, der ønsker at komme over din ex.
 1. 1
  Erkend, at du er nødt til at nå et punkt, der ønsker at komme over din ex. I første omgang vil gøre ondt så meget, at du ikke vil føle sig i stand til selv begynde at komme over denne person, og du kan endda harbor en dyb tro på, at I to i sidste ende vil komme tilbage sammen. Denne interne håber og undgåelse kan vare et stykke tid, men til sidst vil du indse, at du faktisk ikke ønsker at komme tilbage med denne person. Efter at indse dette, kan du flytte let på de næste skridt.
 2. 2
  Skær al kommunikation med din ex. Barske, men det er det eneste, der virker. Du har sikkert føler at du taber den bedste ven, du nogensinde har haft, den eneste person, der virkelig forstod dig. Det kan gøre ondt i starten, men det vil blive bedre. Du kan ikke være venner, mens du forsøger at komme over hinanden.
 3. 3
  Må ikke hook op på alle med din ex. Hvis du gør, vil du begynde helt tilbage ved udgangspunktet, og alt det arbejde, du gjorde forsøger at komme over ham / hende vil være spildt. Husk, at ude af øje, ude af sind fungerer!
 4. 4
  Når det bliver hårdt, husker hvorfor de to af jer brød op. Husk, hvad du hadede om din ex, og hvad du kunne aldrig blive enige om. I en tid med hjertesorg, kan du tendens til at huske kun, hvad du om din ex og holde spiller over din lykkeligste minder sammen. Men det er ensidig og undlader at anerkende alle de kontroversielle tvivl, irritationen vaner, de vrede ord og letdowns der blev en stor kraft i at splitte jer to. Må ikke forklejne de sårende ting ved at nægte dem - de er så meget en del af det, dannede dit forhold, da alle de gode tider.
  • Hvis din ex snydt på dig, stop retfærdiggøre det, og indser du kan finde nogen, der elsker dig og som ikke vil være utro. Bruge erfaringerne til at lære at spotte utro typer og undgå koble op med dem i fremtiden.
 5. 5
  Indse, at bare fordi dette forhold er slut, betyder det ikke, at du aldrig vil finde kærligheden igen. Spørg dine venner, dine forældre, hvordan de kom over deres første elsker. Mange folk vil huske, hvor svært det var at komme over dem, men vil også indrømme, at de fandt større elsker i deres levetid.
 6. 6
  Pas på dig selv. Du kan finde det svært at sove, eller få tilbage til at sove, når du vågner midt om natten. Når det er mørkt, og alle andre omkring dig er sund søvn, kan dette føles som ensomme gang nogensinde. I løbet af dagen, tage masser af motion og gå til daglig lange, lange gåture for at sikre, at du er udmattet, når du går i seng. Disse vil hjælpe dig med at sove bedre / komme ud til at sove. Du vil også nyde godt fysisk fra den ekstra aktivitet og motion er godt for depression, især da det er et godt tidspunkt til at arbejde nogle af disse hårdere tanker hvirvlende rundt dit sind.
 7. 7
  Forsøg ikke at komme igennem det alene. Dine venner er meget vigtige. De vil hjælpe dig med at overleve ved at lytte til dig og tilbyder komfort, støtte og til tider gode råd. Hvis du har glemt om dem, mens du var sammen med din dreng / kæreste, bede dem om at tilgive dig. Hvis de virkelig er sande venner, vil de tilgive dig og ønsker at hjælpe dig med at få over det.
  • Tal med og se dine venner og familie oftere. Det er godt at lytte til andre, og hvad de har at sige, men hvis du kan tale mere, vil du finde dig selv virkelig få dit sind ud af ham / hende for tiden. Hvis du gør din verden større, så han / hun bliver mindre vigtig.
  • Må ikke spørge dine venner, hvis de har set din ex. Må ikke spørge, hvordan han / hun er. Du ønsker ikke at vide!
 8. 8
  Vær åben og ærlig om, hvordan du føler. Må ikke foregive, til dig selv eller andre, at du er okay, hvis du ikke er. Også indse, at du har lov til at være okay. Du behøver ikke at føle sig trist hele tiden, eller endda på alle. Forskellige mennesker reagerer forskelligt på breakups, og du er berettiget til så meget som alt for følelsesladet. Tal med folk i stedet for bare holder den på og være humørsyg, ned eller nervøse. Andre mennesker kan støtte dig, hvis de rent faktisk ved, hvad der foregår.
  • Husk, at der er andre mennesker, der bekymrer sig. Selv om det ikke altid føles sådan, der er. Der er mennesker omkring dig, som forstår og vil hjælpe.
 9. 9
  Lad dig selv, hvis du ønsker det. Det er okay at græde. Gråd kan bidrage til at frigøre dine følelser. Bare lad det hele ud. Efter dette vil du føle en meget bedre. Sørg for at du kalder dine bedste venner og har glade samtaler efter.
 10. 10
  Brug afbrydelsen som en mulighed for at blive den person, du altid har ønsket at være. Tag på en skræmmende mål, såsom at lære et nyt sprog, eller dygtighed. Der har aldrig været et bedre tidspunkt til at sætte disse mål i bevægelse, og nu har du en masse mere tid til at gøre det!
 11. 11
  Undgå at udstyre dig selv at svælge. Må ikke fylde din mp3-afspiller med de sørgeligste kærlighedssange, du kan tænke på. Sørgelige sange bare gøre dig tænke på, hvad der gik galt, og det er svært at komme videre, når alt, hvad du tænker er teksterne af en trist sang, du forholde sig til. Indse, at teksterne ofte er skrevet af dem, der oplever en opløsning selv, men i det mindste har de sangskrivning og sang som terapeutiske forretninger - du kun har lyttet, og spille disse sange igen og igen er usundt. Lyt til et par i første omgang, og derefter begynde at skifte til gladere, mere optimistiske sange i stedet, især dem fokuseret på at overleve, trække igennem og starte forfra igen. Prøv sange, der blev skrevet for at minde dig om, at du ikke er den eneste, der ikke har nogen sjov og at du skal arbejde for at blive glad igen. Musik kan hjælpe med at helbrede dig, bare give det tid.
  • Ligeledes undgå overdreven dosering på triste romantiske film, der kræver kasser af væv. Du kan identificere sig med skuespillerens tab, men efter en tid, dette vælter, ikke hjælpsomme.
 12. 12
  Gøre noget, du kan for at gøre dig føle ønskeligt og selvsikker igen. Få en klipning eller tilføje nye højdepunkter. Gå til gymnastik. Køb en ny outfit. Klæde sig ud og danse foran dit spejl til club-musik. Husk alle de gange han / hun fortalte dig, at du er den smukkeste / smukkeste person i universet og overbevise dig selv, at det faktisk er sandt, og at en anden vil sætte pris på dig vejen han / hun engang gjorde.
 13. 13
  Udholde smerten og modigt. Med tiden vil smerten helbrede. Er du en stærk person, der kan komme igennem dette eller en svag en, der vil visne fra den ene mislykkedes forhold? Må ikke bukke under for svaghed. Bevar din stolthed og hold dit hoved op. Der er ikke noget bedre end det.
  • Altid huske, at du er bedre tjent uden ham eller hende, fordi en person, som du troede elskede dig, men bladene er ikke værd dine tårer eller smerter... "Aldrig græde for nogen, der aldrig vil græde for dig."
  • Med modenhed, vokser din evne til at elske et andet menneske. Være taknemmelig for oplevelsen af ​​din første kærlighed.
  • Erkend, at du har magt valg i dit liv. Du kan vælge at blive holdt tilbage af dette tab, eller du kan vælge at lære af det og komme videre til en klogere, mere medfølende person.
  • Ingen forhold er altid en fejl, hvis du kan få noget ud af det, såsom at lære noget nyt om dig selv. Du vil måske lære, at du er faktisk en meget stædig person, så dette kunne være mulighed for at ændre dig selv til det bedre og til at blive en mere åben person. Du kan også lære, at du er en meget jaloux kæreste, i hvilket tilfælde du kan tage skridt til at blive en mindre jaloux kæreste eller veninde. Du vil helbrede med tiden, men det vil ikke ske natten over.

Tips

 • Hvis du kender deres adgangskoder til deres email / Myspace / Facebook / etc., Modstå fristelsen til at gå ind på deres konti. Det vil gøre smerten værre. Hvis de har dine adgangskoder, ændre dem med det samme. Også, skal du slette dem som "venner" på Facebook eller endda blokere dem, så du ikke kan søge eller finde deres profil længere. De vil ikke blive underrettet, og du vil ikke blive fristet til at bo involveret i deres liv. Det er på tide at glemme dem, så godt du kan. Du ønsker ikke at blive underrettet, hver gang de gør en opdatering. På et minimum, ændre dine indstillinger, så du ikke får besked, hver gang de opdaterer noget. Sidder der ser på deres seneste glade pic med deres nye kæreste eller kæreste ikke vil være sjovt. Må ikke sætte dig selv igennem det.
 • Erkend, at de er kun din første kærlighed. Der vil være uden tvivl, sekunder tredjedele, og andre elsker derude venter på dig og din smukke self! Bare husk, at der altid er en første gang for alting.
 • Må ikke fortælle din ex, at du stadig elsker dem. Du kan elske dem for et stykke tid, men husk, at deres kærlighed ikke er nok, og at dit forhold sluttede for en grund. Hvis du har brug for, nedskrive grundene.
 • Må ikke være bange for at komme videre, fordi du føler, at dette ville indvirke negativt enhver chance for at komme tilbage med din ex. Du vil kun være begrænsende dig selv og dine muligheder ved at vente på noget, der aldrig ville ske. Mød nye mennesker, have det sjovt og leve dit liv. Spild ikke dine tanker tænker nogen, der sandsynligvis ikke tænke på dig.
 • Må ikke være bange for at elske igen. Bare fordi din første kærlighed virkede ikke engang betyder ikke, det vil aldrig fungere. Hver person er forskellig, og så hver forholdet dynamik vil spille anderledes ud med forskellige mennesker, både bedre og værre. Selv om det er usundt at komme hurtigt ind i et andet forhold af de forkerte grunde, er det lige usundt at undgå relationer helt. Prøv og døm hver parforhold i henhold til deres egne betingelser, ikke i form af, hvordan dine tidligere forhold (r) udarbejdet.
 • Må ikke være så negativ som at tro, at du aldrig vil elske nogen så meget som din første kærlighed. De fleste første elsker og kærestesorg forekomme under teenage år eller begyndelsen af ​​20'erne. Du har stadig det meste af dit liv foran dig til at finde dit livs kærlighed. Nogle mennesker finder kærligheden i deres liv i deres gyldne år!
 • Beslut, om du ønsker at prøve at stadig have dem i dit liv. Det kan ikke skade i det lange løb. Når du forsøger at blive venner med det samme efter et forhold er slut, vil du finde dine følelser aldrig ende, men blot skjules. Giv det tid.
 • Må ikke finde en undskyldning for at spørge dem om enhver situation. For eksempel, "Hvordan er din mor?" eller "Mind mig igen, hvorfor vi slog op?" Dette vil kun såre dig i sidste ende og i sidste ende vil synes ligesom du tigger om dem tilbage. At give dem den magt og gør dig hjælpeløs, venter på hans svar, som du aldrig får til gengæld.
 • Husk, at få dit hjerte knust for første gang er en kendsgerning af liv og en uundgåelig oplevelse.
 • Forkæl enhver aktivitet, renter eller personlig smag, som du drevet bort fra, fordi din ex ikke deler den. Nu er det tid til at have ansjoser på din pizza eller sætte dine lommepenge ind dufte din ex ikke kunne lide, spise de ting din ex var allergisk over for, bære tøj din ex ikke kan lide, og mest af alt nyder yndlingsfilm og musik din ex hadede. Systematisk minde dig selv om, hvem du er, når du er ved dig selv. Få at vide, at person og respektere dig selv. Tillid til, at du en dag vil møde nogen, der elsker dig præcis som du er i stedet for at forsøge at ændre dig ind i en person, du ikke er.
 • Nogle gange er det umuligt at ende på god fod med en ex, og du burde afskære kontakten så meget som muligt, hvis det er den mest sunde ting at gøre. Men hvis muligheden er der, så at være på god fod med din ex er et godt sted at være i. Ellers bitterhed og vrede mellem jer to vil æde dig op indeni. Være yndefuld og høflig (men korte) hvis din ex forsøger at kontakte dig. Hvis dette sker, kommunikere, at du ville sætte pris på mere afstand for at gøre det lettere for dig selv at komme videre. Brug "I" udsagn som "Jeg har brug for mere plads" og undgå beskyldninger. Redde ansigt og holde nåde, og måske til sidst du to kan være på god fod med hinanden senere, selv hvis forholdet del fungerede ikke. Du kan fortryde gøre fjender med din første kærlighed senere, selvom du er bitter eller vred over break-up/relationship nu.
 • Det er nemmere at bare ligeglad. Efter et stykke tid du bliver overvældet med de tanker, og føler at du bare ikke kan tage det. Bare at sige "skrue det" højt virkelig hjælper.
 • Undgå udsagn som "Jeg vil aldrig komme over ham / hende." Det kan synes sådan, men det er kortsigtet og i det lange løb, gælder ikke.
 • Må ikke få en rebound kæreste / kæreste. Det vil ikke hjælpe dig med at komme videre, fordi du simpelthen vil overføre de følelser, du engang havde for din ex på den nye person. Dette er uretfærdigt og forteelser for den person ved hånden, og du selv vil ende op bestandigt fortørnet, når denne nye person ikke er i overensstemmelse med standarder for, hvordan din ex var engang. Rebounds er en meget dårlig idé i almindelighed.
 • Må ikke foregive, at du stadig er sammen eller tænke på jer selv som et par. Hvis folk henvise til ham / hende som din dreng / kæreste, så rette dem. Selv hvis du ved, at du ikke længere er sammen, siger det højt, vil få budskabet igennem til dig selv stærkere og hjælpe dig til at komme videre lettere.
 • Når du befinder dig dvæle ved, hvad du går igennem, afhente en bog og læse dig ud af det. Sommetider distancere dig selv fra verden ved at besøge en anden, vil hjælpe med at lette dine følelser og gøre det lettere at vænne sig til at bruge tid ved dig selv.
 • Prøv at skrive, hvad du føler. Når du har dårlige tanker og følelser gentage i dit hoved, skriver det ned kan yde nødhjælp.
 • Det kan hjælpe at tage lidt tid væk fra at se din første kærlighed for en stund. Det kan være for smertefuldt at se dem med en anden, eller at tilbringe tid sammen med dem spekulerer på, hvad kunne have været.
 • Hvis du tror på en religion, så søge hjælp åndeligt. Du har måske forsømt din tro, mens du var ude med din kæreste / kæreste. Det vil hjælpe dig føle sig bedre og komme tættere på din guddom. Du kan endda få nye venner på retreats og hvem ved, måske endda en ny person vil komme sammen.
 • Hold travlt med dine venner og college / skolearbejde. Køb noget nyt tøj, forkæle dig selv med et måltid, og se gamle venner. Tage dit sind off the person er den eneste, der virkelig hjælper..
 • Slip af eventuelle besiddelser af din ex kan du stadig har. Tøj vil være en fysisk hukommelse på din ex du bliver knyttet til. Tøj bærer dufte af din ex så godt og kan minde dig om dem mere end noget andet. Enhver bemærker din ex har skrevet, eller billeder, de har trukket skal kasseres som godt. Ser man på ting, der engang gjorde dig til at smile, vil kun gøre du føler værre.
 • Opdyrke nye hobbyer. Gøre alle disse ting, du kan lide at gøre. Bo optaget hele tiden.
 • Hvis du er nødt til, afbryde enhver kontakt med dem. Uanset om det er din bedste ven, der har kontakt med hende / ham eller endda din søskende. Bare begynde at betale mindre opmærksomhed til dem, og snart vil du begynde at glemme alt om, der brød dit hjerte. Det skader aldrig at græde, når du har brug for.
 • Må ikke fortælle dine venner hver eneste detalje af, hvorfor du brød op og hvordan. Fortæl kun dine bedste venner, fordi det, der skete mellem dig og din ex er mellem dig og din ex. Det er nogens business. Også, hvis venner fortæller forsøge at fortælle dig noget, der skete mellem dem og din ex, afskære dem og fortælle dem pænt, at du ikke ønsker at høre noget om ham / hende og ændre emnet. Selvom det er en besked fra din ex, lyt ikke til det! Det vil kun gøre det værre. Hvis din ven ikke kan respektere det, så du ved, at de ikke er din sande ven.
 • Poesi kan virkelig hjælpe dig, enten skriver eller læser det. Prøv at forske om forfattere, der skrev kærlighedsdigte, så de kan arbejde ligesom sangene i MP3. Også det er godt at sætte dine følelser på et stykke papir. Ikke gider Hvis digtets kvalitet er under forfatterne, du kan lide. Du gør det ikke at offentliggøre. Papir kan være en stor lytteren, sommetider er det bedste.

Advarsler

 • Må ikke holde kørende tilbage. Selvom det ser ud som det vil gøre tingene bedre, det er kun midlertidig. Hvis du holder running back, det bare gør det så meget værre i sidste ende.
 • Selv hvis du føler at du hader dem, ikke dårlige-munden din ex, vil det bare gøre du føler værre, når din skyld spark i, som den vil om kort tid, måske endda umiddelbart efter, du siger det. Også grimt dem er smålige og er et dårligt refleksion på dig. Hvis du beslutter dig for at begynde at kalde dem navne, vil du kun får det værre, og de vil synes, de har vundet. Husk, der er tre sider til hver opløsning: Din side, deres side og sandheden.
 • Kontrol din ex Facebook er en stor no-no. Det vil bare gøre dig ked af at se billedet eller læse indlæg fra andre mennesker. Tag din ex helt (indirekte eller direkte kontakt) for at gøre processen lettere.
 • Hvis du føler suicidal, søge hjælp. Intet i dit liv, bør presse dig til dette punkt.
 • Må ikke stoppe med at gøre tingene / ser tingene / lytte til ting osv., bare fordi det vil minde dig om din ex. Sådan er livet. Du vil kun være begrænsende dit liv endnu mere, og gør dig selv skade.
 • Husk, at du ikke er den eneste i verden, der har haft deres hjerte knust. At være bevidst om, at kukkelure væk, men prøv ikke at lade det forbruge hele din dag. Den slags ting gør du synes patetisk og vil ikke lade dig komme videre.
 • Du må ikke drikke alkohol eller blive afhængig af narkotika for at hjælpe slippe af med dine problemer. Det vil ikke hjælpe i det lange løb, og det kan ende med at gøre tingene værre. Også fokusere på dit helbred! Spis en renere kost og motion mere. Du vil se bedre ud, føle sig bedre, og føler sig bedre om dig selv. Motion er en fantastisk kur mod depression.
 • Hvis det har været en meget lang tid siden bruddet, og det er enten ikke gå væk eller bliver værre, søge hjælp.
 • Hvis du bor et stykke fra ham / hende, så du vil være i stand til at bevæge sig på en masse hurtigere, fordi du ikke vil være i stand til at se hende, og du vil ikke tænke så meget om ham / hende.
 • Modstå fristelsen til at indlede kommunikation med din ex og bede dem om at genoplive forholdet. Sket kan ikke vendes. Den ex har gjort op hans / hendes sind, og beslutningen kan ikke fortrydes. Bare indse, at du vil finde nogen bedre.
 • Hvis du stadig bolig på det seks måneder senere, måske venner begynder snapper efter dig bare komme over det. Indse, at alle har deres bristepunktet, og at emnet kan få kedelige. Dine venner elsker dig stadig, men ikke pålægge dem. Hvis du virkelig har brug for at tale om din ex, så spørg dem, hvis de er villige til at lytte. Hvis du ikke kan respektere deres grænser, vil du begynde at miste venner.
 • Ingen stalking! Må ikke ty til sporing din ex hver bevægelse. Under fælles venner fortæller dig alt, hvad de laver, hvor store de er, hvem de er dating, og hvordan de taler ikke om du kun vil gøre du føler dig værre. Du behøver ikke at vide. Du er simpelthen nødt til at lade det være. De vil finde ud af, hvad du forsøger at gøre, og du vil ligne den skøre, der er stadig ikke over det. Må ikke give dem, at tilfredsstillelse, når du vil være fint uden. Dette udvider til at bruge internettet til at opspore din ex aktiviteter.