Wkadk

Hvordan at komme over en pige, der forlod dig for en anden fyr (teens)

Hvis din kæreste, kærlighed interesse, eller bare knuse passerede dig op for en anden fyr, har tillid til os, er du ikke alene. Dette sker for alle, ofte mere end én gang! Stadig gør ondt? Det er okay. Du er menneskelig, trods alt. Overtage ejerskabet af dine følelser, og skride til handling. Faktisk er søger efter og læser denne artikel en fantastisk første skridt. Her er nogle andre, der kan hjælpe:

Steps

Hvordan at komme over en pige, der forlod dig for en anden fyr (teens). Tag hende fra piedestalen.
Hvordan at komme over en pige, der forlod dig for en anden fyr (teens). Tag hende fra piedestalen.
 1. 1
  Tag hende fra piedestalen. Bedste pige i verden? Aldrig har mødt, og vil aldrig møde en anden som hende? Det er almindeligt at føle denne måde, men har tillid til os, er det sandsynligvis ikke sandt. Så lad dine venner snakke trash om hende. Mind dig selv om de irriterende ting, hun gjorde. Gør hvad du skal gøre for at minde dig selv, at ingen er perfekt, især hende.
 2. 2
  Du må ikke tage det personligt. Relationer ende. Det sker, og slå dig op om det eller forsøger at "løse" noget om dig selv, vil kun gøre hjertesorg værre. Prøv i stedet at acceptere, at det var mere om hende, end det var om dig.
 3. 3
  Må ikke tænke på det. Dette kan være en hård en. Men dvæle ved ", hvis s" og "men er" og "hvorfor er" er nyttigt at nogen, især dig selv. Finde måder at få hende ud af dit sind.
 4. 4
  Aktiver dit liv. Genaktivere interesser eller folk, du gik glip af, mens dating eller forfølge Ms Queen Bee. Deltag i et sportshold. Kald en gammel ven. Læs en god bog. Nyd dit eget liv, og du vil bekymre mindre om hendes. Efter alt, er den bedste hævn leve godt.
 5. 5
  Forblive raske. Ramte gym, gå løbe, spise gode fødevarer. Holde din krop sund er videnskabeligt bevist, at hjælpe med at holde dit sind glad, og det er virkelig hvad det handler om.
 6. 6
  Må ikke bekymre dig om den anden fyr! Du ved aldrig, hvorfor folk gør de ting, de gør. Holder øje med den fyr hun fandt kun vil lave din egen smerte værre.
 7. 7
  Husk de andre fisk i havet. Tage et stykke tid og få dit sind højre og derefter minde dig selv at du vil have masser af andre chancer. Relationer er et eventyr, og nogle gange de ikke ende godt. Men der er masser flere af dem derude og venter på at ske. Lær af dem og gøre dem hvad du vil.

Tips

 • Tiden læger alle sår. Der er ingen surefire måde at gendanne fra hjertesorg. Men hvis du bevare overblikket og leve dit eget liv, til sidst vil du ride den ud.
 • Gør ikke noget drastisk. Livet vil suge et stykke tid, men når du er over hende, vil du se tilbage og være fint.
 • Disse ting tager tid. Aldrig forhaste det.
 • Genopdage hobbyer du forsømt, som at spille et instrument, læse, arbejder ud, programmering af computere, noget, der interesserer dig.
 • Ser man på andre piger vil hjælpe dig videre, men ikke over gøre det.

Advarsler

 • Må ikke gå ud og få den næste pige, du kan finde. Dette vil ende i en anden hjertesorg. Bare have det sjovt og husk at være dig selv og du vil finde den rigtige pige til sidst.
 • Lad den anden fyr være. Holder øje med den person, hun forlod dig for, vil ikke hjælpe nogen, især dig selv.