Wkadk

Hvordan man undgår at være socialt akavet

Socialt akavet øjeblikke ske for alle, det er hvordan du gendanne og bevæge sig ud over sådanne øjeblikke, der gør forskellen mellem ønsker at synke ned i gulvbrædderne eller blot børste det ud som en forbipasserende glitch. Social kejtethed kommer fra en følelse af ikke vises "normal" eller "socialt alskens" under blænding af andre. Delvist genereret af vores egen frygt og bekymringer for, hvad andre tænker om os, til dels genereret af sociale forventninger og hvordan vi fortolker disse, kan social kejtethed forhindre os fuldt interagere med andre af frygt for at blive latterliggjort eller endda udstødt af vores kammerater.

Hvis du er bange for at blive fanget i akavede situationer eller komme på tværs som socialt akavet for andre, der er nogle gode grunde til ikke at være. Alle har til at lære at håndtere den sociale forlegenhed på tidspunkter, og selv hvis du er mere socialt akavet end den gennemsnitlige person, er der afprøvet og testet måder at overvinde følelsen socialt akavet. Nogle af disse måder er udforsket i denne artikel.

Steps

Hvordan man undgår at være socialt akavet. Erkend, at du ikke er alene.
Hvordan man undgår at være socialt akavet. Erkend, at du ikke er alene.
 1. 1
  Erkend, at du ikke er alene. Virkeligheden er, at de fleste af os bekymre sig om præcis de samme ting, når offentligt, især om, hvorvidt andre mennesker som os, om vi gør et godt indtryk, eller om andre er kede af os. Faktisk formentlig mange af vores bekymringer ophæver hinanden givet vi er på tilsvarende bølgelængder! På et eller andet tidspunkt oplever de fleste mennesker øjeblikke af generthed, forlegenhed ved fortalelser, akavet kropslige lyde, rode op en samtale eller kæmper for at forbinde med en anden person. Men hvis du føler ligesom dette hele tiden, kan det være fordi du er over-analysere enhver social situation, der kan gøre det synes meget værre end det faktisk er.
 2. 2
  Prøv at kilde dine følelser til social kejtethed. For mange mennesker, der oplever intens social kejtethed, stammer de følelser af angst, frygt, usikkerhed eller lavt selvværd. Hver af disse kilder kan gøres, hvis du er villig til at skubbe dine grænser lidt ad gangen og at finde måder at opbygge din selvtillid. Men der kan være andre grunde til at føle selvbevidst, såsom at have haft en dårlig tidligere erfaringer, følelsen af, at du ikke er med mennesker, der er nok ligesom dig selv, eller som forstår dig, at være en introvert (som er forskellig fra at føle genert), følelse tvunget til at interagere på situationer på grund af arbejde, gruppepres eller forældreorlov tryk osv. som du normalt ikke ville udsætte dig selv til, eller føler forvirret over motiverne og handlinger for dem omkring dig. I hvert tilfælde, forsøge at identificere årsagen til, hvad der gør du føler sig akavet, så du kan henvende sig direkte.
  • Bliver virkelig kan hæmme dine sociale interaktioner. Det er vigtigt at søge bevist måder at overvinde generthed, enten gennem egen læring eller gennem at få hjælp. Se mere information og indser, at generthed er helt behandles.
  • Bliver en indadvendt anses for at være forskellig fra at være genert, selv om begge egenskaber kan findes i den samme person. Introverte foretrækker at sky søgelyset, for at holde ud af mange sociale situationer, fordi de er dræning og fordi introvert er opfyldt gennem mere intern interaktion end en udadvendt ville nyde. En genert person, på den anden side ønsker at deltage i mange sociale arrangementer, men er bange for at blive flov eller udeladt.
  • Social angst er en stærkt begrænse tilstand eller angst-baserede lidelse, hvor en person ikke er i stand til at fungere i dagligdagen, herunder på skole, arbejde eller sociale begivenheder. En person, der lider af social angst tendens til at holde tæt på familie og betroede venner og undgå alle offentlige interpersonelle relationer. Social angst stammer fra en konstant frygt for, at andre mennesker granske patient med henblik på at ydmyge eller skandalisere dem. Hvis du lider af social angst, er det vigtigt at få ordentlig professionel hjælp, da det ikke er sandsynligt, at du vil være i stand til at overvinde dette alene. Som med generthed, har social angst en glimrende prognose for behandling.
 3. 3
  Når du har identificeret de følelser, der fører til kejtethed i sociale situationer for dig, begynder at forsøge at erkende disse følelser, når de opstår. Ved at være mere opmærksom på dine egne kropslige fornemmelser, når du føler akavet og angst, kan du bevidst erkende, at din adrenalin er oversvømmelse dig og få dig til at ønsker at køre eller skjule. Når dette sker, lære at fortælle dig selv: ". Jeg har en angst reaktion, vil jeg være okay jeg vil handle roligt." Jo mere selvstændige snak, der genkender den angst, jo mere vil du begynde at få den under kontrol.
  • Vigtigt! Hvis du lider af en form for social angst, der er ud over de normale første gang rystesyge næsten alle oplever, at indse, at din biologiske makeup har en vis indflydelse i din over-reaktion, men også at du kan lære at styre dette aspekt. Må ikke lægge det ned til din være en dårlig eller asocial person! Mens din angst er irrationel, din kropslige reaktioner er ægte, og du skal lære at adskille de to, når lære at berolige din angst, så du ikke bebrejde dig selv, men ændrer den adfærdsmæssige respons.
 4. 4
  Forøg din selvtillid. Selv hvis du ikke føler dig sikker, kan du enten eftergøre det, indtil det vokser på dig, eller du kan minde dig selv at være venlig så meget som muligt. Det er absolut svært at finde tilliden i situationer, der bringer op frygt, angst, panik og et ønske om at skjule eller løbe væk. Men at spørge dig selv "hvad er det værste der kunne ske?" og forsøger at gøre mindst én ting at engagere sig med andre omkring dig er en god start.
  • Læs, hvordan man opbygger din selvtillid for forslag om at forbedre din personlige tillid. Må ikke haste det, opbygge tillid tager tid og involverer baglæns skridt samt terminskontrakter dem, som du finder din egen komfortable social niche. Tag din tid til at vokse ind i en mere sikker selv.
  • Læs Hvordan at berolige dine nerver. Beskæftiger sig med dine nerver omkring andre er vigtig, fordi nervøsitet påvirker vores opførsel (kropssprog), og selv om vi ikke åbner munden, kan andre mennesker læser "socialt akavet" ind vores funktioner. Da det kan være hårdt arbejde at gøre med en opfattet "socialt akavet person", kan vibes herom afskrække mange mennesker fra hængende rundt for at finde ud af. Det er vigtigt ikke at misforstå dette som modvilje, det er en lige følelse af forlegenhed på deres vegne og en, hvor du kan lære at bruge kropssprog færdigheder til at sætte folk på lethed. Se også Sådan ser imødekommende.
 5. 5
  Vær venlig. Antages det, at andre ønsker at forbinde med dig og under forudsætning af det bedste om dem fra starten tillader dig at være mere åben og venlig mod andre mennesker. Mens det er sandt, at uanset hvor venlige du er, vil nogle mennesker reagerer, som om deres mund og sind er uendeligt syrnede, dette er ikke en grund til at scuttle off eller bebrejde dig selv. Ved at være venlig, vil du sætte andre på lethed, finde måder at bryde isen og give andre mindre venligt friheden til at være mere åben og sårbar omkring dig. Hvis du ikke er vant til at være venlig, prøv det. Det vil vokse på dig, når du indser, at det er meget nemmere end at opretholde en vagt, forsigtig og ikke-tillidsfuld foran hele tiden.
  • En venlig attitude kan hjælpe med at sætte andre på lethed i dit nærvær. Smil, øjenkontakt uden at stirre, ser afslappet og bruge åbne håndbevægelser (f.eks armene foldet snarere end krydset beholde).
  • Når møde en person for første gang, være venlig og stole på at spørge åbne spørgsmål. Undgå at spørge noget for personligt at undgå at virke nysgerrige eller lade dem være nysgerrige tilbage.
  • Være venlig betyder ikke at være godtroende. Vedligehold din følelse af bevidsthed om folk, der display bekymrende adfærd, såsom aggression, liderlighed eller mobning og passe på dig selv først og fremmest.
 6. 6
  Være mindre bekymret over, hvad andre mennesker tænker om dig. De fleste mennesker er bekymrende, hvad andre mener om dem, hvilket er noget værd at minde dig selv, når du begynder at bekymre sig om hvad andre mennesker tænker om dig. Desuden vil nogle folk være grim, smålig og sarkastisk som en kendsgerning, uanset hvem du er, eller dine resultater; for sådanne mennesker, er sådanne negative adfærd ofte en forsvarsmekanisme, de bruger til at komme over deres egne følelser af usikkerhed, klodsethed og ubehag. Som sådan er det faktisk ikke personligt rettet mod dig, men er et ydre tegn på indadgående uro. Du må ikke tage det til hjerte, behøver fortsætte med at dele det bedste af dig selv uden at bekymre, hvad andre tænker.
  • Indse, at mange mennesker er så nervøs som du er, nogle har simpelthen lært bedre måder at dække det op. (Hvilket betyder, at du kan også!)
  • Nogle mennesker har negative tanker om andre mennesker som et middel til aldrig at skulle sætte spørgsmålstegn ved deres egne mangler. Du vil aldrig ændre den måde, denne form for person tænker, i stedet indse, at de også er hooked på at give andre skylden for at se, hvordan deres negative kommentarer formentlig afsløre mest om deres egne svagheder.
 7. 7
  Let op. Tilfældige ubehagelige og ligefrem pinlige ting ske. I vores ufuldkomne verden, se oddsene for nogle ting gør os eller føler tåbeligt er lige så meget i tilværelsen som de ting, vi vælger at se så vise os i en mere værdig, yndefuld eller passende lys. Ofte er vi ikke har kontrol over akavede situationer, såsom den lange tavse hul i en samtale, der bare går på produktopsætningen den uelegant og støjende vedtagelsen af ​​vinden, når vi mindst venter det, og turen over kanten af ​​tæppet, når vi vandrer op til at acceptere en pris fra vores jævnaldrende. Disse ting sker, men de er ikke en grund til at finde os ønsker. De er en grund til at acceptere din menneskelighed og det faktum, at livet er tilfældigt og til tider ufuldkomne. At beskæftige sig med dette faktum, lysne op og se sjovere side af akavet øjeblikke. Ikke blot vil gøre det hjælpe dig til at placere sådanne hændelser i bedre perspektiv, men humor vil ofte bryde spændinger blandt alle til stede, så folk kan grine med dig, ikke med> dig, og til at videregive den akavede øjeblik uden videre.
  • Laughing på din egen adfærd, når noget daft sker viser folk, at situationen ikke er virkelig så alvorlig og vandhaner i fælles bevidsthed. Og se på folk, der virkelig ved, hvordan man gør det sjovt i de mangler i livet, nemlig komikere. Den holder af Rowan Atkinson, Charlie Chaplin og dine foretrukne lokale komiker vil hjælpe dig til at indse, at følelsen akavet kan vendes til en morsom aktiv.
 8. 8
  Fokus på de positive. Mens socialt akavet øjeblikke kan tendens til at gøre os fokusere på alt, hvad der går galt på det tidspunkt, er det nyttigt at bevidst gøre dig fokusere på det positive. Hvad er godt ved ting omkring dig lige nu, selv om du måske ønsker jorden for at sluge dig op? Indkredsning nogle positive kan hjælpe med at genoprette dit perspektiv om, hvor minimal den akavede forekomst er i den større arrangement med ting.
  • For eksempel: Jenny har netop snublede over et tæppe kantning dansegulvet efter endt hende danse med Brad. Hun falder fladt på hendes ansigt. Jenny kunne beslutte at briste i gråd ved ufuldkomne ende til en perfekt dans. I stedet hun indser, at gulvtæppet kant var umuligt at se, og at hun i det mindste har gjort det klart for alle andre at være forsigtig. Desuden har hun netop afsluttet en vidunderlig dans med Brad, og han er allerede knælede ved hendes side tilbyder at hjælpe hende stå op. Hun accepterer hans hånd allernådigst (! Han er sådan en gentleman), hun bjælker et stort smil på de bekymrede on-tilskuere og siger med et skævt udseende, "Wow, det er nogle trippy finale til en fantastisk dans - se gulvet folkens! " Alle andre ånder lettet op, fordi de ikke vidste, om at grine eller kigge væk, og hun har bare lade dem vælge spændingsaflastende mulighed. Jenny indser det hele vil blive glemt inden for fem minutter og får videre med sit aften. (Efter note: Brad er så slået af Jennys yndefuld holdning i modgang, at han indser, at han ønsker at tilbringe hele sit liv med denne elastiske person og foreslår, at hende den næste dag.)
 9. 9
  Brug selvsnak at bevæge sig gennem følelsen socialt akavet. Self snak vil hjælpe dig til at flytte fokus fra at bekymre sig om, hvad andre tænker på dig og tilbage på beroligende dig selv, så du kan projicere en følelse af lethed med dig selv. Nogle af de ting, der kan være nyttige i at overvinde øjeblikke af social angst kan nævnes:
  • Min angst er konkurrenceforvridende min tankegang.
  • Jeg betaler for meget opmærksomhed til mine dårlige følelser i min krop.
  • Det er kun min angst kemikalier gør mig føler på denne måde, virkeligheden er, at alt er fint.
  • Jeg kan komme på toppen af ​​min angst.
  • Positive ord kan hjælpe en hel del også. Sig positive ting til dig selv som: "Jeg har det fint" "Folk er flinke og jeg har det sjovt at være omkring dem", "Mennesker synes at kunne lide det, jeg siger eller gør", "Jeg er her for at nyde mig selv".
 10. 10
  Lær at slappe af. Afslapning er ikke en engangsforeteelse, det er en livslang praksis. Som sådan bør lære at slappe begynder derhjemme, hvor du er mest komfortabel. Praksis dyb (diafragma) vejrtrækning til at overvinde øjeblikke af angst, gør afslappende øvelser, strækker og endda daglig meditation til at styrke din evne til at tappe ind i en afslappet tilstand, når det er nødvendigt. Derefter begynde at tage din afslapning viden og anvende den til din offentlige liv så godt. Især kan trække vejret dybt og langsomt hjælpe til at holde dig rolig, når du føler overfaldet af for megen social input og angst. At være opmærksomme på situationer i sidste ende vil hjælpe dig til at føle sig mere socialt tryg ved.
 11. 11
  Giv dig selv recovery plads. Ikke alle socialt akavede situationer vil blive løst med et grin og nogle dyb vejrtrækning. Der kan være tidspunkter, hvor forlegenhed, smerte eller fyldt følelser er bare for meget at håndtere i den offentlige sfære, og for din egen skyld og muligvis andres, er det bedst blot at afslutte. Ved at give dig selv plads til at komme sig, kan du køle ned og komme over at blive oversvømmet af angst.
  • Prøv meget svært at stoppe dig fra blot at køre ud i tårer eller råben. Apologize hurtigt og sige, at du har brug for et øjeblik / behov badeværelse / brug for frisk luft osv. og efterlade på et endnu, normalt tempo. Hvis du kan, er det også en god idé at sige, at du vil vende tilbage snarest at afslutte ufuldstændige samtale og diskussion.
  • Hvis socialt akavet øjeblik har involveret komme ind i en opvarmet argument, er det helt i orden at bryde det ud og sige, at du kommer ud for at køle ned kortvarigt. Promise den person, du vil genoptage en mindelig diskussion, når du føler dig mindre opkrævet op. Dette er ikke feig, ja, det tager stort mod at genkende, når du har brug for at bakke ud midlertidigt, og samle dine tanker og tøjle din vrede eller angst.
  • Det kan tage en god time at falde til ro efter at blive oversvømmet med angst. Tag dig god tid. Hvis det betyder, at en begivenhed vil være over, før du føler dig bedre, har en ven sende en besked sammen til at undskylde på dine vegne for ikke at vende tilbage.
 12. 12
  Vær god ved dig selv. At være socialt akavet er ikke en tilstand af at være, det er en midlertidig fase. Du vil bevæge sig gennem en bestemt hændelse, og du vil opleve mange flere positive erfaringer i stedet. Alle foderstoffer op nu og da, og alle har mindst én ydmygende oplevelse, de kan berette. Det er et tegn på selvrespekt og selvstændige venlighed, som du kan se tilbage på sådanne lejligheder med et skævt smil og indse, at det ikke bryde dig, men er nu en temmelig underholdende middagsbordet fortælling. Vær omhyggelig med ikke at øge relevansen af ​​en dårlig lejlighed, og anvende det til din generelle indtryk af sociale interaktioner, fokusere så meget som muligt på alle de sociale interaktioner, som du har nydt, som har fungeret fint, uanset hvor kedelig eller almindelige. Og som en del af at være god ved dig selv, indse, at socialisering indebærer læringskompetencer, ikke være for hård ved dig selv, hvis en eller anden grund du gik glip af at lære disse færdigheder eller andet sted langs linjen. De kan læres på noget tidspunkt i livet, hvis du er villig til at give dem en go:
  • Smalltalk - det er den olie samtalen, og hvis du ikke får nogen dybere end dette med de fleste mennesker, du møder, det er fint, fordi det ofte er alle nogen forventer.
  • Samtale - at finde emner til samtale kan være så simpelt som en liste nogle gode, opbevare dem i dit hoved, og trække på dem, når det er nødvendigt. Hvis du er forvirrede for samtaleemner, kan denne enkle handling spare dig for en masse angst.
  • - Fortæller en vittighed på det forkerte tidspunkt kan blæse din "social cred" lige ud af vandet og efterlade dig ser akavet. Alligevel kan fortælle en på det helt rigtige tidspunkt, med den helt rigtige tone udglatte selv de mest spændte øjeblik.
  • - Holde dem oprigtig og slippe dem på de rigtige tidspunkter. Hvis du ikke er ægte, ikke kompliment. Hvis du ikke ved, hvorvidt det øjeblik er rigtigt, lad det være. Men hvis du er nybegynder i komplimentere, gør se andre for timingen af ​​komplimenter og følge trop.
 13. 13
  Komme derud. Opholder sig hjemme, bag din computerskærm, skjult bag dit aflukke barriere eller dodging frokost datoer vil ikke hjælpe dig med at undgå socialt akavet øjeblikke. I stedet vil du blive opbygge for én, fordi du tillader dig selv at være magtbegær ud af praksis socialt. Snarere end skjul, være modige og komme ud og socialisere oftere. Du behøver ikke at være tale om byen, men i det mindste begynde at gå til træfninger, der interesserer dig og har korte, men interessante samtaler med folk du kan lide at være omkring. Start med folk du stoler på og kan lide og langsomt udvide din socialisering til at omfatte mennesker, du er mindre fortrolige med.
  • Socialisere i små doser. Socialisering er ikke en maraton, konkurrence eller eksamen. Det handler om at forbinde, nyde og leve til fulde. Hvis du kun nogensinde lide en lille socialisering, det er bare fint, bare så længe du gør socialisere lidt.
  • Indse, at nogle mennesker er snobbet eller standoffish. De er ikke normen, heller ikke de udgør en grund til at skjule væk. For sådanne mennesker, lære en enkel måde løsrive dig selv med værdighed, såsom en hurtig nik og en "det var rart at møde dig", før hurtigt vende ryggen til dem. Lad ikke sådanne møder ødelægge alle dine sociale oplevelse - der er altid nogen værd møde socialt.
  • Lær at afslutte en samtale, samt hvordan at have en. For mange mennesker er det slutter en samtale, der går ingen steder, eller det er uhyggeligt kedeligt, der efterlader en følelse af forlegenhed, af frygt for at fremstå uhøflig eller ufølsom.

Hjælp overvinde kejtethed


Tips

 • Socialt angste mennesker kan komme på tværs som stak op, svært, mærkeligt eller obstruktiv. Hvis du føler, at en anden er at være på den måde mod dig, er måske det virkelige problem følelsen socialt akavet. Dette kan tjene som et spejl til din egen socialt akavet adfærd, hvilket giver dig et indblik i, hvordan du kan synes at andre, og det også give dig en indhug i forbinder med denne person bedre ved hjælp af din egen erfaring.
 • Undgå sladder eller tale dårligt om andre, så har du ingen grund til at bekymre sig om, hvad der kunne hoppe tilbage på dig.
 • Regelmæssig motion kan hjælpe dig med at holde socialt afstemt. Ved at frigive ophobet energi og endorfiner, hjælpe dig til at berolige dig selv og overvinde angst.
 • Mange mennesker vokser følelsen socialt akavet. Faktisk er det et træk ofte forbundet med teenage og tidlige voksne år, og som folk alder, har de tendens til at finde mange måder at overvinde disse følelser, der engang dukkede store i deres liv. Parenthood ofte efterlader dig med intet andet valg!
 • Hvis du ikke allerede er en offensiv person bruge lidt tid på at øve og gennemføre selvhævdende adfærd. Den selvhævdende stil for kommunikation kan hjælpe dig til at overvinde angst om sociale interaktioner. Det vil give dig mulighed for at udtrykke dine egne behov og sige, hvad du mener uden at såre andre folks følelser, og samtidig hjælpe dig til at føle sig trygge ved at interagere socialt. Og når socialt akavet øjeblikke at opstå (uundgåelige), vil du føle dig mere tryg ved at reagere uden aggression, frygt eller distancere dig fra andre.
 • Forbedre din etikette. Hvis du ikke kender de sociale normer for gruppen du tilbringe tid sammen med, gør en indsats for at lære dem. Ikke at vide sociale normer kan forlade dig følelsen socialt akavet. Etikette er en serie af simple sociale regler, der skaber grænser, rutine og signaler, som alle kan implementere efter at lære og være høflig vil altid bane vejen for dig i sociale situationer, selvom du ikke er sikker på nogen mere komplekse betydninger hvirvlende nedenunder. Folk vil normalt tilgive en høflig person, noget.
 • Få dit blodtryk kontrolleres. Forskere har opdaget, at nogle mennesker er socialt akavet takket være højt blodtryk, på grund et fænomen kendt som "følelsesmæssig afdæmpning".

Advarsler

 • Hvis du bliver fanget med folk stirrer på dig, indse, at de er lige så nysgerrige som du er! I stedet for at reagere defensivt, så prøv at give dem et smil og de vil synes, du er en flink fyr eller pige.
 • Må ikke bekymre dig, og i særdeleshed ikke over-analysere. Jo enklere du gøre formålet af sociale interaktioner, jo bedre.
 • Hvis folk har skadet dig i fortiden, enten fysisk, seksuelt eller verbalt, kan sociale interaktioner virke overvældende, hvis du har mistet din tillid andres. Søge professionel hjælp til at overvinde din frygt.
 • Undgå prale som et middel til at forsøge at oprette forbindelse med eller imponere andre. Hvis du føler dig selv fosser om dine bedrifter eller ting, du ejer, så stop dig selv og enten undskylde eller blot flytte ind at spørge om den anden person.