Wkadk

Hvordan til at spørge en pige ud, hvis hun allerede er dating

Lad os sige, du har mødt en dejlig pige, og du ønsker at tilbringe mere tid med hende. Men hvad nu hvis hun ser en anden eller er i et seriøst forhold? Kan du stadig spørge hende ud? Sikker på at du kan! Bare sørg for at holde følgende henstillinger i tankerne.

Steps

Hvordan til at spørge en pige ud, hvis hun allerede er dating. Prøv at finde ud af, hvor alvorligt hun er om den person hun dating.
Hvordan til at spørge en pige ud, hvis hun allerede er dating. Prøv at finde ud af, hvor alvorligt hun er om den person hun dating.
 1. 1
  Prøv at finde ud af, hvor alvorligt hun er om den person hun dating. Er de dating henkastet? Eller er de i et eksklusivt forhold? Den nemmeste måde at finde ud af er at være direkte: "Har du en kæreste?" eller "Er du single?" Hvis hun siger, at hun ikke har en kæreste, eller at hun er single, bare spørg hende ud som normalt. Bare fordi hun har gået på et par dates med nogen, betyder ikke, at hun ikke kan gå på en date med en anden.
 2. 2
  Hvis hun er i et forhold, en ting du kan gøre, er at være modig og spørge hende, om hun er glad. Eller spørge hende, om hun er forelsket. Hvis du fornemmer nogen tøven, spørg hende ud, og sørg for at lade hende vide, at du ikke vil overskride nogen grænser. Prøv disse to tilgange:
  • "Jeg har ikke kendt dig i så lang tid, men du synes virkelig cool, og du har ikke overbevist mig om, at du er tilfreds med din fyr. Hvorfor vi ikke gå ud og tale? Jeg vil ikke foretage nogen bevæger sig. Jeg respekterer, at du er i et forhold. Jeg ønsker blot at komme til at kende dig bedre, og finde ud af, hvorfor en awesome pige som du vil bo med nogen, der ikke gør hende helt tilfreds. Ønsker du at få en kop kaffe? "
  • "Se, måske jeg er arrogant her, og du kan fortælle mig til at tænke på min egen virksomhed, hvis du ønsker, men du synes ikke at være alt, sikker på, hvordan du føler om denne fyr. En pige som dig skal være med en person, som hun er lidenskabelig omkring. Hvorfor vi ikke gå ud og tale? Jeg vil ikke foretage nogen bevæger sig. Jeg respekterer, at du er i et forhold. Ønsker du at mødes til drinks senere?
 3. 3
  En anden tilgang er at give hende dine kontaktoplysninger, fortæller hende, det er bare i tilfælde af at hun bliver single. Klip til chase: "Her er mit nummer Hvis tingene ikke fungerer ud mellem dig og den fyr, ring til mig, og jeg vil tage dig ud til middag.". Hvis hun er loyal over for hendes forhold, eller blot ikke er interesseret, vil hun smide dine kontaktoplysninger væk. Men hvis hun er interesseret, og hendes forhold er på klipperne, kan hun komme i kontakt, efter at de knækker. Bare tænk på det på denne måde: du har gjort nogen skade ved at forsøge.
 4. 4
  Vær meget omhyggelig med at styre fri af den ven zone. Bare fordi hun er i et forhold betyder ikke, du ikke kan gøre dit romantiske intentioner klare, ellers kan du måske blive den broderlige skulder, hun græder på, når der er problemer i paradis. Fortsætte med at minde hende om, at du ønsker at date hende, behøver du ikke bare ønsker at være hendes ven (der er, behøver du ikke ønsker at vente i kulissen). Og hvis hun synes at være snor dig sammen, for eksempel, hun siger, hun vil have dig rundt, men hun bor hos sin kæreste alligevel videre. Medmindre du er indhold, der nogens backup, ikke sætte dig selv i kø for at blive såret, indse, at selv om de ikke bryde op på et tidspunkt, måske hun beslutter "Jeg ønsker ikke at ødelægge vores venskab", eller hun bare kunne ønsker at være single i et stykke tid.
 5. 5
  Undgå at blive en side skålen. Hvis hun synes virkelig godt lide dig, kræver, at hun brækker forholdet før du gør noget med hende. Hvis hun snyder på ham med dig, ikke alene er, at temmelig lav på din side, men det bringer hele hendes troværdighed i tvivl. Og hvis hun synes villig til at snyde på sin kæreste, kan du ønsker at genoverveje, om du ønsker at være i et forhold med en person, der er klar til at krænke nogens. Næste gang kan det være dig i den modtagende ende af hendes utroskab.

Tips

 • Hvis du lige har mødt pigen, møde hende på offentlige steder, så hun vil føle sig mere trygge.
 • Altid ophold selvsikker. Uanset om du har til hensigt at spørge hende ud eller ej, skal du vide, hvem du er og hvad du kan lide, og at du ikke er trængende for hende eller vil gå i stykker, hvis hun afviser dig.
 • Hvis du finder ud af at hun er i et forhold, kan du spøgefuldt spørge hende, om det er et åbent forhold. En lille flirt er uskadeligt. Og man ved aldrig, hvad hun ville sige.

Advarsler

 • Sørg hendes kæreste er faktisk ikke rundt, når du spørger hende ud. Det ville være dårligt.
 • En dreng, som stoler hans kæreste og behandler hende godt har intet at bekymre sig om. Nogle drenge måske føler sig truet af dine tilnærmelser til deres veninder. Du kan blive fysisk overfaldet, hvis en aggressiv dreng finder ud af, du endda spurgt sin kæreste ud, især hvis han er meget rethaverisk om hende.
 • Hvis en pige der allerede er dating nogen, så hun er allerede interesseret i ham, og ikke dig. Du kan ødelægge enhver fremtidig chance med hende.
 • Må ikke gå efter sejren lige væk, bo patient eller du vil tabe.