Wkadk

Sådan luft kys

Har du brug for en hilsen, der er et sted mellem en formel håndtryk og et alt for intimt? I disse tilfælde, er en luft, hvor du børste kinder og kysse luften nær andens kind, en god visning af social anstændighed. Her er hvordan du gør det.

Steps

Sådan luft kys. Vide, hvornår at lufte.
Sådan luft kys. Vide, hvornår at lufte.
 1. 1
  Vide, hvornår at lufte. Overvej både lejlighed og karakteren af ​​dit forhold til hver person, du hilse.
  • Air kysse ved særlige, formelle lejligheder. Typisk formelle arrangementer (såsom bryllupper, formelle fester og officielle ceremonier), der samler folk, der er på god fod, men som ellers ikke se hinanden, er den almindelige indstilling for luft kys. Mindre formelle lejligheder (familie træf, naboskab grill og afslappet frokoster) kan berettige den traditionelle og læber-on-kind kys, især hvis du ser den person, du hilsen på en regelmæssig basis.
  • Air kysse folk, du kender, men ikke kender så godt. De fleste steder er luft kysser ikke givet til fremmede. I stedet overveje fjernere slægtninge, venner af dine forældre, eller folk, til hvem du har været indført ved en fælles ven som gode kandidater til luft kys. Familiemedlemmer og nære venner kan blive fornærmet over en luft kys 'subtile konsekvenser, at du ikke kender dem godt nok til et knus eller et rigtigt kys.
  • Kend luften kiss reglerne i det land, du er i. Check Cultural konventioner afsnittet nedenfor for mere information.
 2. 2
  Iagttage, hvordan andre mennesker handler. Ser de hilsener fra andre kan hjælpe dig med at måle for, hvorvidt en luft kys er hensigtsmæssig. For eksempel, hvis du nærmer dig en indgang og værten ved døren hilsen folk, hvordan han eller hun opfører se. Hvis din fætter, hvem der er foran dig, får en luft kys, og du er ikke tættere til værten end din fætter er, så er du sandsynligvis vil kunne forventes at give en luft kys.
 3. 3
  Hils dit bekendtskab ved navn. Inden du flytter ind til luften kys, udbryde dit bekendtskab navn og smil, som du nærmer dig ham eller hende. Hvis du har glemt navnet, skal du blot udbryde "Darling" eller "Der er du!"
 4. 4
  Læs kropssprog. Når du nærmer dig, nå ud med hånden, uanset at røre eller gribe dit bekendtskab overarm, albue eller hånd (r). Hvis de viger tilbage eller stramme op på nogen måde, overveje misligholdende en løs eller skulder pat i stedet. Hvis de synes afslappet og returnere din kontaktperson, en luft kys er sandsynligvis i orden. Og hvis de omfavner dig kærligt eller røre dit ansigt, forberede sig på at kysse og blive kysset, traditionel stil.
 5. 5
  Lean i en luft kys. Formål at bringe dine læber i nærheden af ​​deres højre kind (medmindre det er sædvane i jeres kultur til at starte med venstre). Men sørg for, at dit bekendtskab også går til din højre kind at undgå en akavet stå som du både realisere dine ansigter er ved at gå ned sammen. Som du går ind for et kys, er det ikke ualmindeligt at børste kinder forsigtigt.
 6. 6
  Kiss luften ud til kinden. sammen og kysse luften blot til side af deres ansigt. Afhængigt hvad der er sædvane for den kulturelle kontekst af begivenheden, kan det være hensigtsmæssigt at skifte side og gentag, går ind for en luft kys på den modsatte kind.
  • Tilføj lydeffekter. * Kvinder sommetider gøre en diskret (som "muah!"), Når de luft kysse, det er generelt betragtes som en venlig og feminin gestus til yderligere forskønne hilsen. Nogle mænd også gør det diskret lyd, selv om det ikke er nødvendigt.

Kulturelle konventioner

 1. 1
  Kender de lokale skikke for luft kysse. Nedenfor er nogle generelle retningslinjer for forskellige områder.
  • I Nordeuropa er det almindeligt for bekendte eller nære venner til at give en eller to luft kys, startende med den højre kind. Mænd og mænd generelt ikke kysse, selvom mænd kysse kvinder, og kvinder kysse kvinder ofte. Air kys er mere populære i store byer, samt i dele af Quebec og New England.
  • I Det Forenede Kongerige, er luft kys mellem venner almindelige. Det betragtes usædvanligt, men ikke uacceptabelt, for to mænd til luft kys.
  • I Spanien og Italien, er det generelt to kys, startende med den højre kind.
  • I Frankrig, vil det være to, tre eller fire kys afhængig af regionen. Hvis du ikke kender, så tjek først, eller gå til to kys. Normalt luft kys er færdig, når mødet med kvinder, men mænd luft kysse hinanden så godt. Franskmænd er som regel luft kysse når møde og forlader når som helst på dagen.
  • I Nederlandene, Polen, Schweiz og Belgien, tre kisses forventet.
  • I Syd-og Østeuropa, er luft kysse en almindelig form for hilsen mellem venner og bekendte.
  • I Jordan er det en til venstre kind og flere til højre, afhængigt af hvor meget du kan lide den person.
  • På latin Europa, kan det være en, to eller tre kys. Dette afhænger af placering og person. Air kisses bruges ofte til at hilse nye bekendtskaber, samt nære venner. Mænd er næsten altid forventes at lufte kysse kvinder upon hilsen.
  • I Chile, Argentina og Uruguay, er luft kysse mellem mænd a la italiana, fx i stil med fodboldspillere, almindelige.
  • I Grækenland er det almindeligt for mænd at luft kysse så godt, hvis de kender hinanden godt (f.eks fjerne mandlige slægtninge, to gode venner osv.).
  • I Mellemøsten, er luft kysse mellem to mennesker af samme køn almindelige. Air kisses mellem modsatte køn er ikke tilladt, medmindre Kissers er nært beslægtede eller gift.
  • I Filippinerne er luft kysser en populær form for hilsen mellem voksne, der er nære venner eller slægtninge. Generelt kysse kvinder kvinder eller mænd kysse kvinder. Ældste pårørende ofte luft kysse yngre slægtninge.
  • I Malaysia og Indonesien, forventes det, at en yngre slægtning, vil luft kysse en ældre relativ hånd som et show af respekt. Udånder gennem næsen på den ældste hånd, læberne ikke spidsede. Tryk derefter på den ældre hånd til din pande.
  • I Syd-, Central-og Østasien, kind kysse - er usædvanligt, og måske kunne anses for krænkende, selvom det er stigende i popularitet i storbyområder - selv luften kysse. Følg i spidsen af ​​dem omkring dig.

Tips

 • Når du er i tvivl, så ryste hænder.
 • Luften kiss handler om at vise kærlighed uden faktisk at give det. For yderligere at styrke et positivt samspil uden fysisk kontakt, smiler bredt og gøre en ekstravagant visning af at spørge, hvordan dit bekendtskab gør.

Advarsler

 • Giver den forkerte slags kys kan have negative sociale konsekvenser.
  • Hvis du giver nogen en luft kysse, når de føler sig trygge nok til at give dig en peck lige på kinden, kan de føle sig fornærmet på dine subtile mangel på intimitet.
  • Hvis du giver en faktiske kys, når alle de forventede var en luft kys som den, de giver dig, kan du flov eller dine kys kunne misfortolkes som noget mere.
 • Air kisses kan virke stuck-up til andre.