Wkadk

Hvordan til at spørge en pige ud

Bede en pige for en dato skal være nemt. Alt du skal gøre er at spørge, right? Men det er ikke altid så simpelt, hvis du er genert eller nervøs. På et tidspunkt selv, er du nødt til at træde op og være modig eller for altid blive overladt til spekulerer på, hvad der ville være sket. Læs disse retningslinjer, tegne nogle modet og spørge hende ud.

Steps

Hvordan til at spørge en pige ud. Læg mærke til hvor ofte hun rører dig.
Hvordan til at spørge en pige ud. Læg mærke til hvor ofte hun rører dig.

Før din første kontakt

 1. 1
  Gauge hende. Er hun gør øjenkontakt med dig? Er hun smiler, griner og have en god tid taler til dig? Hvis det er tilfældet, er du på rette spor. Hvad hvis hun holder kigger på dig, fordi hun er irriteret med du altid kigge på hende? Dette er ikke et godt tegn, og pigen kunne være lidt stresset selv. Sørg for at holde dine følelser omkring hendes private, og ikke så indlysende.
 2. 2
  Læg mærke til hvor ofte hun rører dig. Hvis hun hele tiden forsøger at røre din hånd eller finder undskyldninger for at gøre det, så hun er sikkert interesseret. Du skal dog ikke antage, at hun ikke kan lide dig, hvis hun ikke rører dig. Ligeledes, ikke starte røre hende, hvis hun ikke komme i kontakt med dig. Denne regel skræmmer eller skræmmer piger. Hvis hun ikke engang vil se på dig, bevare roen og finde undskyldninger for at tale med hende.
 3. 3
  Observere, hvordan hun ser på dig. Hvis hun kan lide dig, vil hun enten holde dit blik i lang tid eller trække væk med det samme. Enten af ​​disse tegn kan betyde, at hun kan lide dig. Hvis du tilfældigvis blik på pigen og du ser hende stirrer tilbage på dig, så betyder det, at hun ikke kan lide dig, eller hun gør som dig, selvom hun måske hurtigt dart hovedet i en anden retning. Hvis hun kigger på dig i en gennemsnitlig måde tjekke dine tænder. Hvis hun trækker sig væk hurtigt, kan det betyde, at hun er nervøs, men stadig kan lide dig.
  • Husk at hvis du har en samtale, piger har en tendens til at se på dit ansigt, så ikke umiddelbart antage, at hun kan lide dig, hvis du taler, og hun er simpelthen at lytte. Hvis du aldrig snakke til pigen, chancerne er du har en lav chance for dating hende. Venskaber fører til loveship, men ikke-venskab fører til.... intet.

Arbejd med hende

 1. 1
  Se direkte på hende. Mens du taler, så sørg for at se på hendes ansigt og specifikt hendes øjne. Vær opmærksom på, hvad hun siger, så når hun spørger dig noget eller stopper med at tale, kan du fortsætte samtalen intelligent. Bliv ikke fanget stirre på hendes krop (især hendes bryster). Meget få kvinder som denne. Hvis hun ikke se på dig eller hun ignorerer dig, tilbage fra, og lade hende alene for lidt. Nogle piger kan ikke lide kigge drenge i øjnene og taler. Læs hendes kropssprog.
 2. 2
  Hjælpe hende ud. Tilbyd at bære noget tungt, få sin frokost på kontoret eller gøre noget rart for hende. Hvis hun nægter, så vent til hun virkelig har brug for hjælp eller trøst, ligesom når hun føler sig ned og have en dårlig dag. Være venlige og udgående til hende. Hvis hun går væk hurtigt, ikke følger hende eller sige, "Hvad?" bare holde på at gå.

Pop spørgsmålet

 1. 1
  Sørg for at du se og lugte godt. Du behøver ikke at blive pyntet i jakkesæt og slips til at spørge en pige ud, men sørg for dit tøj er rene og godt fit, at du har børstet tænder, og er iført deodorant. Du bør aldrig nogensinde bære det samme tøj igen, ligesom du bære røde sweatpants mandag, og så skal du bære dem igen på tirsdag.
 2. 2
  Approach den pige, du kan lide. Må ikke bekymre dig om at komme op med noget alt for smart. Bare sige "Hej" eller "Hej." Da samtalen bevæger sig fremad, kan du give hende et supplement eller stille hende et spørgsmål.
 3. 3
  Hold tonen afslappet og sjov. Må ikke gøre lejligheden virke som en big deal. Flirt en lille! Slap af, knække en vittighed, og bryde røre barriere.
 4. 4
  Når tiden er inde, bede hende om en dato. Spørg hende til at gå i biografen eller noget andet, du begge vil være interesseret i. Du kunne også invitere hende ud til happy hour på en bar jer begge nyder. Prøv at gøre det oprindelige.
  • Du vil måske sige: "Jeg hørte om denne film, _______ Hvad synes du om det.?" Hvis hun siger hun synes, det ser godt ud, spørge hende, om hun ville gerne gå med dig til at se det. Hvis hun spørger "Som i en date?" sige ja. Piger som fyre, der er sikker på sig selv meget bedre, end de gør de feje gutter.
  • En anden ting du kan sige og samtidig holde tonen afslappet er: "Jeg skulle til at tjekke denne kunst åbning lørdag aften Vil du gå med mig, jeg tror, ​​det ville være sjovt, hvis vi begge gik sammen.?".
 5. 5
  Vær selvsikker. Hvis hun spørgsmål, hvis du spørger hende på en date, sige ja. Piger som fyre, der er sikker på sig selv.
 6. 6
  Vær forberedt på afvisning. Hold din cool hvis hun siger nej, smiler og svare yndefuldt ved at sige: "Intet problem! Måske en anden gang." Skift samtalen til noget andet eller forlade, hvis du hellere vil ikke hænge. Handle, som om du ikke har brug for hende, fordi det til tider vil vække interesse af en pige. Hvis hun gør et ansigt og råber: "Oh my gosh, ingen måde!" betyder det, at pigen indtjente med dig. Lad hende alene og gå videre til en anden pige. Må ikke få dine følelser alt for ondt selv, vil dette efterlade dig livløs. Nogle piger kan bare ikke lide den slags ting.

Hjælp spørge en pige ud


Tips

 • Du kan øge dine chancer for at have hende sige ja, når du spørger hende ud, er du nødt til at udstille de egenskaber, hun ønsker. Hvis du synes attraktiv for hende, før du spørger hende ud, vil der være en masse mindre pres på dig, når du arbejder op mod.

Se videoen for et nyttigt tip om, hvordan at udstille de rette egenskaber til at maksimere dine chancer for at få et "ja!"
 • Spørg hende ud, når du begge er alene. Under andre omkring vil lægge pres på hende til at sige ja eller nej, og du vil have hende sande svar.
 • At være afslappet og selvsikker er forskellen mellem en komfortabel tavshed og en uudholdelig stilhed. Det er naturligt at have pauser i samtalen. Må ikke sved det. Hun er sikkert nervøs også.
 • Spørg hende ud direkte. Beder via e-mail eller sociale medier som Facebook, vil blive betragtet som upersonlig. De fleste piger vil beundre din, hvis du ikke er arrogante over det.
 • Husk, at hver pige er forskellige, og disse tips gælder ikke for hver pige så brug din egen dømmekraft også.
 • Sommetider piger kan være nervøs, når fyrene nærme sig dem. Hvis de bider deres læben, kigge væk, rødme et parti eller viser tegn på nerver, give dem tid til at tænke over det. Efter to eller tre uger, så spørg henkastet igen, og de kan sige ja.
 • Når du nærmer dig pigen, så prøv at starte samtalen med at sige, "Hey, jeg kan tale med dig?" eller "Kan jeg spørge dig om noget?" Det er en god måde at blindside en pige. Du vil have din samtale for at være så glat som muligt.
 • Hvis du har tendens til dato omkring en masse, så en pige kunne få slukket for dig at være en spiller. Piger har en tendens til at gå ud med fyre, der kan være troværdig og kan holde et forhold. Det værste for en pige er, når en fyr spørger hende ud og derefter bryder op med hende hurtigt.
 • Må ikke være bange for afvisning. De fleste piger har store hjerter og vil lade dig ned meget let, hvis overhovedet. Nogle piger vil indvillige i at gå på en date, bare fordi du spurgte, og de bliver nice. Må ikke tage det den forkerte vej. Det betyder blot, at hun kan lide dig nok til ikke at såre dine følelser, men ikke nok, at hun er klar til et forhold.

Advarsler

 • Dine chancer for at blive afvist stige, hvis du ikke spørger pigen direkte ud. Undgå e-mail, telefon eller Facebook / Twitter til at spørge nogen ud.
 • Må ikke antage, at de giver dig tegn. Hvis en pige er at være venlig, betyder det ikke altid ensbetydende med at hun er i dig. Hun kunne være en normalt venlig person forsøger at være rart ved faktisk at tale med alle.
 • Når finde en pige, som du har lyst, du ønsker at spørge ud, se for tegnene på, hvordan hun reagerer twards dig. Hvis hun synes virkelig clingly, selvom du ikke selv gå ud, det er et rødt flag for at bo klart. Hvis du spørger hende ud, se at se, hvordan hun reagerer på det. Nogle piger vil overreagere på ting, der er så lille.
 • Vær vedholdende, men ikke for vedholdende. Hvis hun vender dig forsigtigt ned, så hun høfligt fortæller dig hun er ikke interesseret. Hvis hun flad ud nægter tilbage væk. Du ønsker ikke en pige til at tænke du er en stalker.
 • Du behøver ikke altid behøver at have et venskab med en pige, før du kan spørge hende ud. Du kan gå op til en pige på gaden eller i en café og bede hende om en dato. Bare sørg for at du imponere hende først.