Wkadk

Sådan indrømme fejl

At indrømme at du har lavet en fejl kan være en udfordring, hvis du placerer en masse butik på ikke "tabe ansigt". Men i øjnene af andre mennesker, er en person, der kan indrømme fejl og komme videre fra dem mere tilbøjelige til at samle end nogen, der blusters og foregiver de ikke var ansvarlige. I sidste ende, fortsatte afvisning af at leve op til at blive forkert eller forårsager et problem kan tage en vejafgift på dit omdømme, relationer, og dit arbejde eller professionelle liv.

Så svært som det kan synes, hvis du ikke allerede er brugt til at indrømme at fejl kan denne færdighed befri dig og giver dig og andre til at gå videre til bedre relationer og resultater. Bliv klar til at eje din fejl!

Steps

Sådan indrømme fejl. Overvej dine følelser, når du laver en fejl.
Sådan indrømme fejl. Overvej dine følelser, når du laver en fejl.
 1. 1
  Overvej dine følelser, når du laver en fejl. Hvis du er en eller en person med en overaktiv intern kritiker begå fejl kan absolut skræmme dig og få dig til at tro, at du er nødt til at dække dem op eller prakke skylden andetsteds. Men disse tiltag medføre deres egne problemer, og ende med at gøre den fejl værre eller endda har større konsekvenser, end hvis du havde står fejlen åbent. Hvis nogen af ​​følgende reaktioner gælder for dig, så er du helt sikkert brug for at praktisere de forslag i den resterende del af artiklen:
  • Når du laver en fejl, er din interne kritiker går i overgear, fejlagtigt alt hvad du gør og gør hele fejltagelse synes meget værre end det faktisk er. Du tænker udelukkende på negativer om fejlen.
  • Efter en fejl, du har tendens til at sætte dig ned, kalde dig selv dum, clueless, stum og håbløs. Du kan endda overbevise dig selv, at "Jeg vil aldrig få denne ret", og derved spærring nogen mulighed for at lære.
  • Fejl i ethvert område medføre, at du ophøre med at have tillid til dine egne ideer eller tanker på området, og anden gætte de ting du gør og beslutninger eller valg, du foretager.
  • Du fortæller dig selv, at fejl "må aldrig ske igen", behandle fortiden som en advarsel til den fremtid, der kvæler vækst og innovation, få dig til at stoppe med rimelige risici for yderligere at din karriere, studier, liv planer, etc. Snart du 're en irritabel eremit der gentager kun de handlinger, som du kender ikke vil resultere i "fejl".
  • Deres idé om "fejl" er skæv. Du behandler selv den mindste slip-up, som at glemme at gøre din kæreste en kop te en morgen eller ikke stavekontrol af et dokument en gang imellem, da store katastrofer i udlejning ned andre.
 2. 2
  Re-forestiller din idé om, hvad det betyder at lave fejl. Først op, er fejl kommer til at ske, og de kommer til at holde sker selv efter du har "lært lektien". Livet er meget generøs med fejl, ligesom det er meget generøs med læringsmuligheder, kærlighed og chancen for opfyldelse, hvis du vælger at tage dem. For det andet, fejltagelser lærer os, hvad vi er i stand til ved at vise os, hvad der ikke virker. Husk Edisons 10.000 forsøg på at få en pære til at arbejde, når du har lyst til at kalde din indsats en fejl. For det tredje har et ganske stort antal fejl resulterede i kreationer og opfindelser af videnskabelig, business, arkitektoniske, kreative eller anden art. Faktisk kan fejltagelser endda afsløre gennembrud i selvforståelse. Fejl har deres plads i livet.
 3. 3
  Eje dine fejltagelser. En af de bedste og mest effektive svar på at gøre en fejl, er at tage ansvar for at have gjort det, især når det ødelægger, skader eller forstyrrer andre mennesker. Og eje dine fejl er også godt for fejl, der blot gider din egen fornemmelse af, hvem du stræber efter at være, for at undgå at skyde skylden på. Forsøg ikke at løbe væk fra den fejl eller det vil fortsætte med at jage dig.
 4. 4
  Så gør det godt igen. Det er ikke så svært som det ser ud, medmindre stolthed holder dig tilbage. Se anden del af denne artikel nedenfor hvordan indrømme en fejl til en bestemt person.
 5. 5
  Accepter din adfærd, men ikke sætte dig ned. I stedet for at kalde dig selv en hel masse negative navne, indser, at mens du kunne have gjort bedre / anderledes / mere hensynsfuldt end du gjorde, måske formildende faktorer såsom træthed, sult, en følelse af uopsættelighed, et ønske om at behage, etc. overhalede Deres mere afbalanceret selv. Koncentrer dig om hvordan man skal håndtere den underliggende årsag snarere end på selvglad hele dit selv.
  • For eksempel kan du fortælle dig selv noget lignende: "I fremtiden kunne jeg sikre, at jeg har spist / sovet / fået fat i alle de fakta / ringede til en veninde, etc. før en vanskelig beslutning / nå frem til en konklusion / skabe værket, osv. "
 6. 6
  Lær at komme videre. Ser tilbage er for folk nedsunket i negativ tænkning om fortiden. Du kan ikke ændre fortiden, men du kan leve mere bevidst i nuet. Lær af fejl, men ophører med at dvæle ved det. Næste gang der er en fejl, vil denne læring give din opfattelse at se tingene meget forskelligt.
 7. 7
  Stræbe efter det optimale. Mange folk ude af stand til at indrømme fejltagelser lider af en stræber efter "perfection". Stræben efter perfektion vil se dig fast i fejltagelser hele dit liv, kørt ned af fejl efter grelt fejl og følelse demoraliserede hele tiden. I stedet fokusere på stræben efter det optimale, samtidig tillade dig selv at være den ufuldkomne væsen du er.
  • Du behøver ikke at være den bedste til alt. Du behøver ikke at være den klogeste, bubbliest, smukkeste, bedst klædte person i rummet. Hvis du tror, ​​du behøver at være den bedste, vil du være selvoptaget om dine fejl og næsten alt hvad du gør, og hver måde, du er, vil være en fejl i dine egne øjne.
  • Du er perfekt som du er, en kompetent væsen, der fortsætter med at være åben for læring og kontinuerlig vækst.

Indrømme en fejl til en person i særdeleshed

 1. 1
  Når du har lavet en fejl, at du skal medbringe til nogens opmærksomhed, gøre en indsats for at tale med den berørte person. Hvis du ikke kan fortælle dem, i det mindste tale med en nær ven.
 2. 2
  Start med en optagelse, du var forkert. For eksempel sige: "Jeg er ked af, jeg startede det rygte Det var en rigtig sårende og barnlige ting at gøre.".
 3. 3
  Undskylde for konsekvenserne. For eksempel sige: "Jeg er ked af, at jeg har ignoreret din mening ser jeg nu, at jeg virkelig ondt dine følelser.".
  • Kun beklager, hvis du er oprigtigt ked af det. En insincere undskyldning vil gøre ondt den anden person mere.
 4. 4
  Forklar dig selv, hvis du har brug for. For eksempel sige: "Hvis jeg havde vidst, at Jane Doe havde problemet under kontrol, ville jeg ikke have fået inddraget og skabt denne rod."
  • Hvis det er en mindre fejl, eller ikke meget alvorlige, lave en joke om hændelsen. Det viser, at du har det godt med dig selv og kan komme over mindre vanskeligheder. For eksempel sige: "Næste gang vi har en vigtig kunde, vil jeg nødt til at have snyde kort som en nyhedsoplæser Så vil jeg huske at få navnene til højre."
  • Kig dig omkring og se folk, der vender deres fejltrin i humoristiske historier eller succesfulde anekdoter. Disse mennesker har en tendens til at være afslappet, selvsikker og meget sympatisk, fordi de kan se det sjove eller mindre alvorlige side af deres fejltagelser.
 5. 5
  Forklar hvorfor det ikke vil ske igen. For eksempel sige: ". Det var rigtig dumt af mig Næste gang jeg ser en situation som den, vil jeg bede om oplysninger i stedet for at drage forhastede konklusioner."
 6. 6
  Giv den anden person plads til at reagere. Afhængigt af situationen, kan den anden person tager tid at komme tilbage til dig. Og når de gør, skal du ikke forsøge at ændre deres forståelse af situationen. Lytte til, hvordan de opfattede dine handlinger, ord eller involvering.
 7. 7
  Lad det gå. Vær modig og komme videre. Enten den person vil acceptere din optagelse, eller vil de ikke, men du har brug for at komme videre med livet. Dvæle ved, hvad der skete, eller forsøger at tvinge et resultat aldrig gør tingene bedre. Ophøre fretting og forsøger alt for hårdt og bare lade tingene være.

Test din evne til at indrømme, at fejl

 1. 1
  Måske er der ikke nogen lige nu, til hvem du har brug for at indrømme en fejl, men du vil stadig gerne vide, hvis du har taget de forslag, der er indeholdt i denne artikel. Du kan prøve dette ved at teste din reaktion på en bevidst lavet fejl. Det næste skridt detalje nogle fejl, du kan "prøve", og derefter teste dit svar:
  • Læse avisen på hovedet. Når nogen meddelelser, hvad vil du sige til dem?
  • Hug en person, du ikke kender. Når de handler overrasket, hvad vil du sige?
  • Drop noget i køkkenet, ligesom et krydderier krukke. Hvad vil du sige til den person, som opdager din fejl?
  • Køre hjem fra arbejde uden et kort, efter en helt ny rute. Når du føler dig tabt, hvordan vil du reagere? Vil du bede om hjælp eller holde kørsel endnu mere vild? Vil du ringe hjem for at indrømme, hvad du laver?
 2. 2
  I hvert enkelt tilfælde, er du presser dig selv uden for din sædvanlige vane eller komfort zone. Og du åbner dig op til en anden mærke og eventuelt dømme dig. Prøve reagere på følgende måder:
  • Eje op til fejlen. "Hvorfor ja! Så jeg læser denne avis på hovedet. At være ærlig, jeg faktisk faldet i søvn bag det, men du har fanget mig ud!"
  • Gøre det godt igen, hvis nødvendigt. "Jeg er ked af jeg droppet din yndlings krukke med pickles. Jeg afprøve en teori. Jeg vil købe en ny i morgen."
  • Mest af alt, fokusere på din egen bevidsthed om, hvordan det føles at lave en fejl bevidst. Du er ikke perfekt, men du er klogere på dine begrænsninger og betydningen af ​​altid at gøre en positiv sammenhæng med andre.

Tips

 • Læs: NYT artikel september 18,2011, "Hvad nu hvis hemmeligheden bag succes er Manglende
 • Må ikke nag. Med andre ord, ikke tage for lang tid at indrømme dine fejltagelser. Den fyr måske ikke have været den ene og efterlade dig. Han kan ikke vente længere! Så du skal ikke tage for evigt. Svar!
 • Mere alvorlige samtaler skal altid holdes i person. Mindre alvorlige problemer kan håndteres via telefon eller email.
 • Må ikke presse nogen om tilgivelse. Tilgivelse skal gives fra hjertet, som en reel gestus. Ligesom ros, kan du ikke tvinge det.
 • Read: Patricia Highsmith novelle "The Great Cardhouse" indgår i hendes volumen "Nothing der opfylder øjet" "De opkrævet Stories"

Advarsler

 • Du kan ikke styre andre folks reaktioner. Men du kan sørge for du går videre.
 • Lær af dine fejl. Vurdere, hvad der gik galt, og hvordan du kan forhindre det i fremtiden. Hvis du glemmer hændelsen, vil du sandsynligvis til at gentage den fejl.
 • Stop tugte dig selv for ikke at være god nok, eller for at få tingene galt. Du er god nok, og alle får tingene galt på vejen til at få dem ret.