Wkadk

Hvordan til at acceptere skylden, når du fortjener det

Det går galt nogle gange. Der er tidspunkter, hvor det er tilfældigt. Der er tidspunkter, hvor det er en andens skyld. Men på de tidspunkter, hvor du ved, du er skyld i problemet, den modne og ansvarlige er ting at gøre stå op og eje op til den fejl, acceptere konsekvenserne, og være en del af løsningen på problemet som følge af dine fejl.

Steps

Hvordan til at acceptere skylden, når du fortjener det. Intensivere og bekende, så snart du er klar over, hvad der gik galt.
Hvordan til at acceptere skylden, når du fortjener det. Intensivere og bekende, så snart du er klar over, hvad der gik galt.
 1. 1
  Intensivere og bekende, så snart du er klar over, hvad der gik galt. Venter på at se, hvordan tingene ryste ud er en dårlig idé. Så snart en situation begynder at gå mod syd, intensivere og pege på, hvor problemet startede - med dig selv. Jo før problemet er identificeret, før en er mulig, og at der minimerer konsekvenser.
 2. 2
  Må ikke skøjte rundt på problemet. Det betyder, at du skal angive problemet direkte, klart og enkelt i stedet slinger i valsen eller forsøger at forvirre begreberne for at gøre dig til at se mindre ansvarlige. Igen, når problemerne dukker op, den hurtigste måde at løsningen er enkel, direkte identifikation af problemet oprindelse og detaljer. Forsøger at skøjte rundt et problem er bare frustrerende, og i sidste ende problemet tager længere tid at behandle og bliver mere kompliceret, jo længere det går på.
 3. 3
  Forsøg ikke at flytte selv en del af skylden. Dette betyder ikke, at du skal acceptere skylden, som du ikke fortjener. Men at sige ting som, "Nå, hvis han ikke havde gjort dette, så ville jeg ikke have gjort." Det er halt. I stedet siger, "Jeg er så ked af det. Jeg havde ingen idé om, at hvad jeg gjorde kunne forårsage denne form for problem. Hvordan kan jeg hjælpe med at løse det?"
 4. 4
  Indse, at sandheden vil blive opdaget sidst. Det er blevet sagt, og det er generelt rigtigt, at "sandheden er bare en genvej til hvad der kommer til at ske alligevel." Hvis du er rundt, når sandheden kommer ud, og du ikke har tilstået din del i problemet, din troværdighed vil for alle fremtidige situationer blive kompromitteret forfærdeligt. Når andre indser, at du havde sidste klare chance for at træde op og eje denne fejl, men du i stedet tillod dem at dele skylden med dig, vil de ikke sætte pris på det overhovedet. Når din chef opdager, at du har lov til andre at bære ansvaret for dine fejl, vil dine dage nummereres, eller i det mindste, vil dine muligheder for avancement, afkortes betydeligt.
 5. 5
  Stol den anden part til at hjælpe. Forhåbentlig du har en anstændig forælder, betydelige andre eller leder, eller hvis du er i skole, din lærer er fair. Forudsat din chef er en god chef (eller hvad myndighed tal er i spil), er den smarteste antagelse at gøre i dette tilfælde. Virkeligheden er, at den person, der har myndighed over du kan beskytte dig bedre end nogen anden, men hvis du ikke indrømme du forårsagede et problem, vil der ikke være nogen skjold når sandheden i sidste ende kommer ud. Hvis det er en arbejdssituation, og du gå til din chef, så snart du er klar over hvad der er sket, kan han / hun hjælpe dig mere end du måske kender. Tillid din chef til at hjælpe dig ud af en jam kan faktisk betale store udbytter senere - ved at bekende på dette problem, har du lige vist din chef, at hvis et problem er virkelig dit ansvar, du træde op og sige det. Når problemerne dukker op senere og beviser peger på dig, hvis du siger, "Nej, det var ikke mig," din chef vil tro dig - han / hun ved, at du er moden nok til at indrømme dine fejl, fordi du har gjort så i fortiden.
 6. 6
  Hjælp løse problemet Når du har forårsaget et problem, skal du ikke vente med at blive tvunget eller presset til at afhjælpe det. -. Må ikke spørge, om du kan hjælpe - spørg, hvordan du kan hjælpe. Watch omhyggeligt som dem, der hjælper de fleste gør deres arbejde, og noterer den måde, de løser problemet. Fil disse oplysninger i din hukommelse og har det praktisk til senere brug.
 7. 7
  Forklar dig selv. Når opsvinget er i gang, bør du prøve at forklare, hvad din tankeproces var, så din chef, kan betydelige andre eller forælder forstå, hvad der førte dig til det punkt, hvor tingene gik pæreformet. Mange gange, når du har forklaret dine tanker, andre vil sige: "Nå, giver det mening på en måde, men..." Ved at gøre dette, er du giver dem mulighed for at korrigere den måde du tænker over tingene, og hjælpe dig selv for fremtiden.
  • Vær omhyggelig med ikke at retfærdiggøre fejl eller adfærd. Kig på forskellen i disse to udsagn: "Jeg er ked af jeg råbte på dig, men jeg har ikke sovet godt." (Begrundelse) versus "Jeg har været på kanten, fordi jeg ikke har fået meget søvn sidst, men det var forkert af mig at råbe på dig, og jeg er ked af det." Lær at undskylde ordentligt.
 8. 8
  Accepter konsekvenser. Der kan være nogle - det er derfor det er skræmmende at træde frem og indrømme ansvar. Men påtager skylden tidligt og hjælpe i løsningen af ​​problemet vil gøre enhver straf eller bod mindre barsk. Tag din straf som modigt som muligt, og når det er gjort, er det virkelig over - du vil have lært lektien og opretholdt personlige integritet i processen.
 9. 9
  Recover yndefuldt. Det er ikke fejl, der bør definere os - det er opsving. De fleste kunder, når de bliver spurgt, vil sige, at deres mest betroede entreprenører og leverandører ikke har været perfekt, men at når der blev gjort fejl, entreprenøren gjorde det op til dem ved at indrømme deres ansvar og tilbyde enten en stejl rabat eller udskiftning gratis, eller udbydes rabat på fremtidige jobs i bytte for de gener ved deres fejl. Det er ikke den fejl - det er den måde, du rebound fra det, der betyder noget for de fleste mennesker.
 10. 10
  Hold dit hoved op og komme videre. Ingen er perfekt. Vi begår alle fejl. Hvis vi er kloge, vi lære af disse fejl og tage notat, således at vi ikke gentage dem. Learning oplevelser, der er det mest smertefulde er også ofte den mest værdifulde. Husk, at din fejl var netop det - det var ikke tilsigtet, har du ikke sat sig for at bevidst at forårsage skade eller skrue en anden op. Og så snart du indset, at det var dig der forårsagede problemet, du trådte ind, klar til at hjælpe grave alle ud af det hul, du lægger dem i. Du kan holde dit hoved op og føle sig godt at vide, at du gjorde dit bedste for at hjælpe alle komme med et minimum af smerte.

Tips

 • Må ikke antage, at din chef, forælder eller lærer vil tænke det værste af dig, hvis du laver en fejl. At eje op til fejltagelser tidligt vil tjene dig respekt fra dem, vil det ikke gøre dem tænke mindre på dig. Det er næsten garanteret, at de har lavet en fejl eller to undervejs.
 • Du behøver ikke at gøre et stort nummer ud af nogle ting. Små fejl er let håndteres ved at sige, "Åh. Det var min dårlige. Undskyld." Så den anden part kan sige, "Oh. Jamen, det er okay. Men i fremtiden, her er hvordan jeg vil have dig til at gøre det, okay?" Hvis du laver en stor, hysterisk scene, så bliver det hele handler om beroligende dig ned og berolige dig, og det tager tid væk fra at løse problemet.

Advarsler

 • Det kan ikke være sikkert at indrømme fejl til et voldeligt person, der er nogen, der råber overdrevent eller fysisk angriber dig. Hvis du er med en voldelig person, få hjælp fra en pålidelig kilde, og lade situationen straks, hvis det er muligt.
 • Vær parat til at acceptere negative konsekvenser. At være modne nok til at eje op betyder at være modne nok til at acceptere straffen, hvis fejl er slemt nok til at berettige det. Stadig, det er bedre at acceptere straf for en fejl, der var i stand til at blive hurtigt korrigeret, end det er at acceptere straf for noget, der gik så på hovedet, at følgevirkninger vil kunne mærkes i mange år - din chef vil ikke sætte pris på det, så bekender og håndtering problemer før de kommer til det punkt er den langt bedre løsning.