Wkadk

Hvordan man undgår at blive en tvangspræget kæreste

Romantisk kærlighed kan føre mange en person til at være en smule tvangspræget, der ønsker at tilbringe hver time på dagen sammen. Dog kan nedsænke sig selv på denne måde hurtigt blive til en altopslugende optagethed. Hvis du bliver alt for knyttet følelsesmæssigt, er det ikke svært at starte antage, at den mand eller kvinde, med hvem du er i kærlighed deler de samme følelser og begær. Ofte, det er simpelthen ikke tilfældet, og det kan være skræmmende for din partner til at finde, at dine dybe følelser har vendt tvangspræget. For at undgå at skubbe den mand eller kvinde af dine drømme væk fra dig, tøjle fikseringen at gendanne dit forhold balance.

Steps

Hvordan man undgår at blive en tvangspræget kæreste. Spot din obsessiveness.
Hvordan man undgår at blive en tvangspræget kæreste. Spot din obsessiveness.

Gøre det for dig

 1. 1
  Spot din obsessiveness. Obsessive adfærd i den romantiske sammenhæng en tendens til at involvere hele tiden optaget af den elskede, der ønsker at være sammen med ham eller hende alle timer af dagen og opfinder den, så du rent faktisk er sammen så meget som muligt. Romantisk besættelse kan føre dig at antage den person, du elsker har brug for dig så meget, at få dig til at injicere sig selv ind i alle dele af hans eller hendes liv, hvad enten det er familie, hjem, arbejde og så videre, der tilbyder uopfordret rådgivning, støtte og remodeling selvom der ikke er nogen indikation noget af dette er nyttigt eller ønskede. I nogle tilfælde er besættelse bagsiden af ​​jalousi, i hvilket tilfælde du ønsker du havde samme egenskaber til den person, du elsker, og på en eller anden måde, du forsøger at vedtage hans eller hendes karakter for dig selv ved at være konstant til stede.
 2. 2
  Tjek dine følelser. Du kan finde dig selv helt udmattet, opvredet følelsesmæssigt og meget intens, når du bruger tid sammen, fordi du er for optaget af at koncentrere sig om de to af jer uden at tage en pause. Du kan være mere fokuseret på mængden af ​​tid i stedet for kvalitet, selvom det ofte føles ørkesløs.
  • Det er en ret almindelig tendens til at blive tvangspræget ved begyndelsen af ​​et forhold. Det er nyt, det er spændende, og denne person er uendeligt fascinerende for dig. Ved at indse, at du ikke er den første person til at føle denne måde, kan du give slip på skyld og i stedet koncentrere sig om at håndtere det på en sund måde. Måske din besættelse har rødder i en følelse af usikkerhed og frygt, eller det kan simpelthen være om at blive fuldstændig forbløffet over, hvor vidunderligt denne person i dit liv er. Uanset årsagen, kan du tæmme det!
  • Spørg dig selv, hvorfor du føler du har brug at mesh så helt med en anden person - måske du kan besvare dette alene ved blot at arbejde gennem de grunde og spørgsmålstegn ved dem. Men hvis ikke, skal du ikke være bange for at søge rådgivning, hvis du tror, ​​der kan hjælpe dig med at overvinde din tvangspræget tendens.
 3. 3
  Så snart du har erkendt, at du føler dig besat mod din partner, sætte bremser på og langsom ned. Det betyder ikke, ikke at se hinanden på alle, men det betyder genindførelse af en mere afbalanceret rutine ind i dit forhold. Find metoder til at afkorte tiden tilbragt sammen og samtidig øge kvaliteten af ​​sådanne tid.
 4. 4
  Hold dine hobbyer og venner. Nøglen til et sundt forhold er balance, snarere end at hænge ud tæt sammen alle mulige øjeblik. Par brug for tid fra hinanden for at genetablere deres individuelle identiteter, og desuden tid fra hinanden bidrager til at definere grænserne for, hvem du er uden for dit forhold til din partners øjne også. Mind dig selv om, hvem du er ved at genskabe med venner og familie, eller afhente de gamle hobbyer du har været at afsætte. Foreslå, at din partner gøre det samme. Dette er en enkel måde at vise ham eller hende, at du er sikker og interessant (selvom du ikke føler, at vejen for nu). Foreslå, at din partner går ud med hans eller hendes venner, mens du besøger med din. Eller endda foreslå at han eller hun arbejder på sin hobby eller interesse, mens du tager tid for din, separat.
 5. 5
  Tag dig tid til dig selv. Besøge venner, familie, tage en klasse, noget du finder interessant eller gerne vil lære. Gør dette, selvom du er nødt til at rive dig væk fra din elskede. Han eller hun bør understøtte dig, og opfordre dine interesser, også. I virkeligheden er dette en god indikator for, hvorvidt din partner kan håndtere separation og overlades til hans eller hendes egne enheder - hvis ikke, kunne det være et advarselssignal for dig, at din partner alt er monteret, eller har co-afhængige tendenser. Kun at fokusere på den, du er ikke at leve dit eget liv til fulde. Ved at tage tid til dig selv, gør du plads til personlig vækst og nye erfaringer, såvel som opholder sig godt afrundet. Det er ikke egoistisk - det er det modsatte, fordi det viser tillid til jeres partner og etablerer forventninger, som både du vil fungere som individer såvel som par. Og hvis du ikke er den bedste person du kan være, så kan du ikke forvente at blive den person, du har brug for at være for din betydelige andre. Under dine egne erfaringer kun vil forbedre dit forhold ved at give dig mere at tale om.
 6. 6
  Bekræftelse, hvem du er, og hvorfor du er speciel som et individ. Gøre de ting, du gør bedst. Hvis du ikke er sikker på hvad det er endnu, så prøv alt. Hvis du føler dig mindre end sikker, eller usikker i dit forhold, nogle gange hjælper det at gå tilbage til noget, der skabte en følelse af realisering. Ser ikke for tillid fra din partner - i stedet, finde det i dig selv. For at gøre dette, opsøge de ting, hvor du kan lykkes og modtage anerkendelse for uden for din coupledom.
 7. 7
  Praksis løsrivelse. Du ejer ikke den person, du elsker, ligesom han eller hun ejer ikke dig. Alligevel besættelse er lidt som at forsøge at eje en person, og når du føler på denne måde, er det nemt at antage, at denne person ikke kan muligvis trives uden dit input eller støtte, selvom denne antagelse er helt i dit eget hoved. Øve løsrivelse kan lære dig at slippe uden at føle bange for, at du mister denne person. Braklægning denne bekymring og har tro, at det er okay at træde tilbage og holde op med at løse alt til din elskede - du kan gemme dine energier for når du virkelig bliver opfordret til at være stærk for ham eller hende.

Gør det til din elskede

 1. 1
  Giv din elskede plads. Hvis han eller hun ønsker at hænge ud med venner, opmuntre det - du ikke tiltrådte ved hoften. Lad din partner vide, at du vil have ham eller hende til at have en god tid og til at tilbringe så meget tid sammen med venner, som ønsket. Hvis du er nødt til, fake din entusiasme og sat på en modig ansigt. Der vil være tidspunkter, hvor du ville virkelig hellere bruge den tid med din elskede end at se ham eller hende ud med venner, men tvinger din partner til at tilbringe tid sammen med dig normalt resulterer i yderligere trække væk, for det meste ud af frygt for, at du vil insistere på denne tingenes tilstand evigt, og han eller hun vil aldrig være i stand til at tilbringe tid sammen med venner. Hvis du er i stand til at fremme og støtte din elskede tid væk, vil det styrke hans eller hendes tro på, at du ønsker, hvad der er bedst for ham eller hende, som styrker dit forhold.
 2. 2
  Foreslå din partner tage tid for hans eller hendes hobbyer og interesser. Nøglen til levetiden i ethvert forhold er at gøre det klart, at du er hverken truet eller krænket over din partners særskilte interesser. Ved at opmuntre din partner til at forfølge sine interesser, vil du styrke din samvær. Og ved at sikre ham eller hende, at du elsker at tilbringe tid sammen, samtidig med at det klart, at hans eller hendes hobbyer og interesser er også vigtige, fjerner du skyldfølelse. Det er endnu mere nyttigt, hvis du præcisere, at du kan - og vil - finde underholdende ting at besætte din tid, når hinanden, hvilket frigør ham eller hende op for at nyde den tid fra hinanden. Bare vær sikker på, at du ikke siger én ting, men vise dig virkelig mener noget andet, der er manipulerende manipulere og vil resultere i vrede.
 3. 3
  Bond ved at gøre tingene på din partner nyder. Ved at vise en vilje til at være interesseret i hans eller hendes bestræbelser over dine egne interesser, oprette dig at du ikke er tvangspræget om at tvinge din partner til "join kun dine køller", og at du ikke er jaloux på hans eller hendes interesser. Selvom du ikke behøver at fortsætte med at deltage direkte i din partners interesser, viser en indledende interesse og gøre det klart, at du respektere hans eller hendes valg vil gå en lang vej at bevise, at du kan håndtere eventuelle forskelle mellem de to af dig, og at vil du ikke vende alternative interesser i et skyld-trip. Det kan være så simpelt som at hjælpe ham eller hende til at finde et sted, en klub, et element eller en bog - uanset interesse er - for at få tingene i gang. Derefter give ham eller hende plads til at nyde de interesser, uden at blive overfyldt af dig.
 4. 4
  Vide, hvornår at bakke ud. Lære lidt kropssprog, så du kan notere, når han eller hun føler en smule overfyldt eller cheesed off om at bruge for meget tid sammen. Indikatorerne kan omfatte vende sig bort fra dig, ikke gør øjenkontakt og nægter at kæle eller berøre som sædvanligt. Verbalt, kan du høre suk, mumler eller lyde af hån, når du foreslår at bruge tid sammen på denne lejlighed. Må ikke antage det værste, men lige, ikke ignorere tegnene - spørg hvad der er galt og være meget åben til at høre svaret. Lyt opmærksomt til, hvad din partner fortæller og lyt også for hvad der ikke er sagt. Det bør være temmelig klart for dig, at det er et spørgsmål om at ville mere plads og snarere end at føle truet, så prøv at reagere med åbenhed og en vilje til at finde løsninger.
  • Må ikke sonden for dybt - stille et par spørgsmål, men ikke så mange som at være invasive og forårsage din partner til ikke reagere på alle.
  • Lyt til, hvad din tarm instinkt fortæller dig. De fleste gange, vil det være klart som dag, at den overdrevne samværet er kernen af ​​utilfredshed. Må ikke spille koket eller naive, vender sagen er langt mere retfærdig på jer begge.
  • Hvis du føler din partner trækker væk, ikke at tvinge dig selv på ham eller hende mere. Det kan være fristende at klamre endnu mere, men du bliver nødt til at modstå dette svar. Giv slip og har tro på den, du elsker.
 5. 5
  Vær modig og foreslå noget tid fra hinanden for et par timer eller dage. Lad ham eller hende vide, at du er til rådighed så snart han eller hun ønsker at indhente igen. I mellemtiden finde andre ting at gøre med din tid. Hvis du virkelig skal tale om, hvad der sker, og han eller hun ikke er klar til at gøre det endnu, snakke med nogen, du kan stole på, i meget brede vendinger for ikke at give væk dine intime tillid. Blot at tale det igennem kan hjælpe dig til at indse, at du overreagerer.
 6. 6
  Stol på din partner. Hvis mangel på tillid er kernen i dit obsessiveness er forholdet dømt og obsessiveness vil kun stige med tiden. Hvis du har tillid spørgsmål, behandle dem, før de spiser dig op og etablere et usundt mønster mod alle dine relationer. Mens nogen kan have overtrådt din tillid i fortiden, forudsat at hver person vil gøre det samme for dig, begrænser din mulighed for at opdage, at tillid er oftere tilbage end ikke. Mange mennesker, når de gives tillid, vil føle sig så dybt taknemmelig for den tillid, der vises dem, at de vil gøre noget for at tilbagebetale det i naturalier. I sidste ende selv, hvis du ikke har tillid til din partner, har du et større problem end besættelse, og du burde virkelig ikke være i forholdet. Enten du har tillid til din partner, eller du lad være - som er det at være?

Gør det for jer begge

 1. 1
  Pace jer selv. Ægteskab er ikke i kortene på den første date, og det kan aldrig være. Visning dig selv som "Mrs Jones", før du selv kender den anden person er neurotiske. Undgå at forsøge at haste tingene for hurtigt, undgå mindre end subtile omtaler af biologiske ure, og hvor meget du ville elske at få børn en dag snart, og undgå at gøre tips om at få engageret, eller hvad du ville bære på din drøm bryllup. Af hensyn til dit forhold er sundhed, lad det udfolde sig i god tid uden forventninger "for evigt". For alle du kender, kan det vise sig at være for evigt, men lige så kan det bare være en vidunderligt forhold til dette point-in-time, enten måde, forsøger at flytte ting for hurtigt vil nemt ødelægge det.
  • Vær forsigtig med at give gaver, og når du giver dem. Gave at give kan give indtryk af et forsøg på at binde nogen ned hvis det sker for tidligt i et forhold. Desuden kan give noget dyrt for tidligt at gøre nogle en at føle sig utilpas og "bundet" til dig, og give gaver, som kan være uhensigtsmæssig vil simpelthen være pinligt.
 2. 2
  Stoppe ringer, sms'er og tjekke op hele tiden. Når besættelse drev dig til at holde opkald og sms'er 24 timer i døgnet, tjekke op på din partner, har du vendt fængsel keeper og din kæreste er fængslet. Det er okay at kalde en gang og se, hvordan hans eller hendes dag er, men hvis du ringer til hvert par timer, kan det forstærke hans eller hendes tro på, at du ikke har noget andet foregår i dit liv, og helt sikkert du ikke ønsker at ud som om du ikke har noget bedre at gøre? Folk er tiltrukket af interessante mennesker, ikke de ved en løs ende. Hvis det bliver klart, at det eneste, du har fået at gå i dit liv er ham eller hende, så han eller hun vil miste interessen, det er for stort et ansvar for at gøre op for nogens manglende selvværd. Så slukker den telefon, lukker dig ud af e-mail og IM, og finde noget andet at beskæftige dig med, som at gå en tur, indhente ven eller et familiemedlem, der tager en lur, gør en træning eller lære noget nyt (se ovenfor).
 3. 3
  Drej aldrig stalker. En mangel på tillid kombineret med obsessiv neediness kan tvinge dig til hale din elsker. Intet er mere tilbøjelige til at slå ham eller hende fra jer end denne slags adfærd, og hvis det virker truer med at din kæreste, kan du finde dig selv at blive opkrævet for forfølgelse. Følg ikke din partner overalt, at han eller hun hævder at være at gå til - du vil blive bemærket i sidste ende, og det sender en chatbesked, som du ikke har tillid til ham eller hende. For de fleste relationer, er stalking dødsstødet.
 4. 4
  Opsætning dage eller tidspunkter for at genoprette forbindelsen efter at have tilbragt tid fra hinanden. Dette er enkel og meget effektiv. Efter beder om tid fra hinanden, oprette et tidspunkt og dag for at genoprette. For eksempel, hvis en af ​​jer ønsker at hænge ud med venner for dagen tyder på, at du møder op senere til middag. Eller foreslå en tid den følgende dag, og en aktivitet, hvor både du kunne få sammen. Dette giver både mennesker i forholdet tilladelse til at nyde deres tid fra hinanden, og samtidig giver hver enkelt af jer en grundstødning point, eller rettere en forsikring i at vide, vil du se den anden person, og de ønsker at se dig.
  • Sørg for, at dit ønske om at tilbringe tid fra hinanden ikke bliver til et argument. Spending tid fra hinanden kan blive til et følsomt emne, især hvis den anden person føler, at det er et forsøg på at løsne for godt. Gøre det helt klart, at dette handler om at sikre, at både du har tid til at nyde som et individ, således at tid tilbragt sammen igen er frisk og fornyet.
 5. 5
  Opret endpoints i dine datoer, for at sikre, at tiden tilbragt sammen virkelig handler om kvalitet og ikke kvantitet. Surround din date tid med aktiviteter hver side, samt regelmæssig forpligtelser. Denne måde er du genoprette balancen til den tid sammen i stedet for at lade dig hænge lige uendelige, ignorerer de ting, der virkelig har brug for din opmærksomhed. For eksempel sige, at du ønsker at hænge ud med din date i løbet af eftermiddagen. Foreslå et tidspunkt og beder om, at din date tabe dig ud på dit hus efter udflugt, gør det klart, at du har noget andet at gøre på det tidspunkt. Dette forhindrer den dato, fra at løbe ind overtid og lader begge har frihed til at gøre noget mere. Det giver også mulighed hver enkelt af jer til at åbne dialogen om at bruge længere datoer sammen eventuelt bør de tidspunkter, du indstiller synes for kort. Den bedste ting ved endpoints er, at ingen af ​​jer ender følelse fanget, men kan faktisk se frem til næste gang, du vil bruge sammen.

Tips

 • Mind dig selv ofte, at være sammen handler om kvalitetstid, ikke kvantitet tid. Brug den tid, du har sammen med omtanke. Spørg dig selv, hvis du hellere vil have 8 timers middelmådig tid sammen med ham eller hende, eller 2 timers fantastisk tid sammen.
 • Start en dagbog kan hjælpe dig med at arbejde gennem følelser af obsessiveness. Skriv ud af dine følelser, snarere end blot hvad du gjorde i løbet af dagen. Prøv at opdage, hvorfor du føler en bestemt måde. Usikkerhed fører ofte folk til at handle på måder, som vi er tilbøjelige til at se så "skøre" eller "klæbende". Hvis du har bekymringer om tab, udforske disse gennem skriftligt. Gør værst tænkelige scenarier, mens du stadig håber på det bedste. Skriv ned, hvordan du ville klare sig, hvis noget gik galt i dit forhold - dette hjælper dig til at begynde at danne en erkendelse af, at du vil klare det, at der vil være en morgen hvis det værste skulle ske. Undgå at fokusere på din elskers adfærd - fokus på din egen og dine følelser. Prøv at komme til kernen af, hvad du er så bange for. Frygt for at være alene? Frygt for afvisning? Tidsskriftet vil lade dig udforske dine tanker og følelser uden at skulle sætte dem i sten. Det bør være et område, hvor du kan udtrykke alle mulige følelser uden at frygte beskyldninger. Når på papir, revurdere det, betyder det stadig lyder rigtigt for dig? Hvad kan du gøre, så du ikke vil frygte afvisning eller ensomhed, og kan blive mere sikker i, hvem du er? Bare sørg for din partner ikke kan finde det, der kan udvikle sig til en klæbrig situation.
 • Vær på vagt over for elsker, der tilskynder clinginess. Han eller hun kan søge at kontrollere dig og få konstant opmærksomhed fra dig. Clinginess er sjældent et tegn på balanceret kærlighed.

Advarsler

 • Hvis du kun ser din fyr eller pige hver par uger, og du bor i rimelig tæt på hinanden, så du ikke bliver klæbende. Han eller hun er at være fjernt. Må ikke nøjes med en fyr eller pige, der bare ser dig som en mulighed.
 • Må ikke være hans eller hendes go-to pige, bare fordi han eller hun ikke kan finde noget andet at gøre.
 • Må ikke gøre undskyldninger for at være sammen med ham eller hende. Hvis du ved, hvor han eller hun er på, og du er med venner, ikke sige "Åh lad os gå over there". Det vil virke som om du er klæbende og ønsker at aflytte eller ønsker ham eller hende til at lægge mærke til dig.
 • Indstilling af en udgangsforbud af, hvornår en din partner formodes at være hjemme eller formodes at tjekke ind er yderst kontrollerende adfærd. Som du sikkert ved, når du er ude med dine venner, tiden flyver og den sidste ting på dit sind er det tid. Du er ikke hans eller hendes mor, og bede ham eller hende til at holde kontrol på det tidspunkt, hele natten, mens du prøver at have det sjovt bare gør dig noget at harmes. I stedet opmuntre ham eller hende til at have det sjovt, at genoplade sine batterier, og ser frem til at se dig igen.
 • Hvis opholder sig ud sent med hans eller hendes venner handler om mere end blot at få i nogle fyr / pige tid husk: du kan ikke tvinge kærligheden. Hvis det, du har ikke er beregnet til at være, vil ingen mængde af vredesudbrud over hans eller hendes fyr / pige-tid gøre dit forhold arbejde.