Wkadk

Hvordan at vide, hvis en pige du aldrig har talt med før kan lide dig

Har du fyre derude troede en pige var varmt, og har aldrig haft modet til at sige et ord til hende? Var der noget om hendes øjne? Tror du på kærlighed ved første blik? Er hun synes at stirre på dig, når du stirrer på hende, eller er det bare dig, der ønsker hun var? Kender hun dit navn, selvom du ikke har mødt? Nå, her er nogle tegn en pige, du ikke har mødt endnu, er interesseret i dig.

Steps

Hvordan at vide, hvis en pige du aldrig har talt med før kan lide dig. Læg mærke til, når hun kommer forbi.
Hvordan at vide, hvis en pige du aldrig har talt med før kan lide dig. Læg mærke til, når hun kommer forbi.
 1. 1
  Læg mærke til, når hun kommer forbi: Hvis du to ikke har mødt endnu, og denne pige kan lide dig, så hun kan stirre på dig og smile for at få din opmærksomhed. Sørg for at du smiler tilbage, og se hendes reaktion. Shy piger kan rødme og udgående piger kan smile tilbage. Fun faktum: Nogle piger kender ikke de smiler til dig, medmindre du smiler tilbage. Dette er fordi de er for fokuseret på dig til at indse. Må ikke få mig forkert, piger også, at de er til at få din opmærksomhed, og venter på at se, om du vil smile tilbage, eller de er bare rigtig rart.
 2. 2
  Tænk hvis du ser hende oftere. Er hun pludselig dukke op ud af ingenting? Hun sikkert spørge andre dine klasser. Eller hun kunne bare se dig gå til dine klasser og gå på samme måde som dig, så du vil bemærke hende. Et kæmpe give væk, er, hvis en pige går lige foran dig, og rødmer dyb rød.
 3. 3
  Bemærk, hvis hun griner meget med hendes venner: Piger, når omkring en fyr, de kan lide, grine en masse med deres venner, selv om deres ven ikke sige noget sjovt. De gør det, fordi de tror, ​​du ser, og ønsker du at tro, at de har en sjov personlighed. Piger endda gøre de skøreste ting at gøre du tror, ​​hun er en sjov, udadvendt person. Hun kan være en helt anden person omkring dig.
 4. 4
  Må ikke flirte med hendes venner bare for at teste hende. Skal jeg flirte med hendes venner til at se, om hun kan lide mig? Aldrig gøre det til en pige, hvis du tror, ​​hun kan lide dig. Hun vil få meget jaloux. Piger har meget bud hjerter, og en enkel, "Hey so-and-so" til sin ven vil gøre hende jaloux, og meget forvirret. For eksempel: En fyr kan lide denne pige, og denne pige kan lide ham. De har ikke mødt, men finde hinanden god leder. Den fyr ønsker at se, om pigerne kan lide ham, ved at danse med hendes venner. Guy danse vil alle Pigens venner. Girl er nu forvirret, hvis den fyr kan lide hende. Pige får over Guy. Guy aldrig får sin chance med denne pige igen. Piger får så forvirret, hvis du kan lide dem eller ej, at de vil overbevise sig selv, at du ikke kan lide dem og komme videre. Det er svært for en pige at kunne lide dig, når hun tænker du ikke har nogen følelser over hende.
 5. 5
  Se hendes kropssprog: Er hendes ansigt bliver røde, når omkring dig? Hendes stilarter har ændret en smule? (For eksempel: hår, tøjstil... osv.) Hun stirrer på dig i lange tider, og smiler, når du ser. Eller når man stirrer tilbage på hende, hun ser hurtigt væk. Det betyder sandsynligvis at hun er i dig. Du kan fortælle ved den måde, hun ser på dig. Ser hun ud som om hun er nervøs, når omkring dig? Hvis ja, hun sandsynligvis har sommerfugle bare at kigge på dig!

Tips

 • Vær opmærksom på hende. Piger giver fyre skilte hele tiden, og det meste af tiden fyre ikke engang mærke til. Hvis du bemærker, skynd dig og tage handling, hvis du kan og tale med hende. Må ikke gå for hurtigt, vil dette flipper hende ud.
 • Prøv at møde hende, så du kan se for dig selv, hvis du virkelig kan lide hende.
 • Hvis du læser denne artikel, og du havde en person i tankerne, der matchede alle disse tegn, vil jeg foreslå du læser en artikel om "Hvordan til at tale med en pige for første gang". HELD OG LYKKE!
 • Smile til hende
 • Giv små tegn eller antydninger af, at du kan lide hende tilbage, hvis du tror, ​​hun kan lide dig.

Advarsler

 • Tegn hun er ikke interesseret er, at hvis hun ikke ved, hvem du er, og ikke gør nogen af ​​de tegn ovenfor.
 • Dette er temmelig nemt at fortælle, da du ikke har mødt hende før.
 • Hvis hun behandler du ligesom alle andre og opfører sig normalt omkring dig, så hun er tydeligvis ikke interesseret.