Wkadk

Hvordan at vide, hvis en pige ikke kan lide dig tilbage

Har du nogensinde været i en situation, hvor du ikke er sikker, hvorvidt en pige kan lide dig? Nå, finde ud af her.

Steps

Hvordan at vide, hvis en pige ikke kan lide dig tilbage. Læg mærke hendes kropssprog omkring dig.
Hvordan at vide, hvis en pige ikke kan lide dig tilbage. Læg mærke hendes kropssprog omkring dig.
 1. 1
  Læg mærke hendes kropssprog omkring dig. Hvis du nogensinde røre ved hende, hun rører dig tilbage eller type af magert væk? Hvis du nogensinde forsøge at flirte med hende, hun handler glad eller ubehageligt? Når du fyre taler, hun læne mod dig? Eller væk?
 2. 2
  Hold øje med spor, at hun forsøger at undgå dig. Har du nogensinde ser hende vandre rundt i en skjuler slags måde? Hun kunne bare være at forsøge at undgå dig.
 3. 3
  Varsel, hvis hun smiler til dig. Nogle gange når du taler med en pige, der ikke kan lide dig, hun aldrig smiler til dine vittigheder eller nogensinde smiler til dig.
 4. 4
  Observere, hvis hun flirter med andre fyre. Hun er måske ikke interesseret i dig, hvis hun flirter med andre fyre, men hun kan forsøge at gøre dig jaloux, så ikke antager, at hun ikke kan lide dig!
 5. 5
  Lyt til, hvad tone hun taler til dig med. Hun kunne virke i en fart eller hun måske ikke ønsker at være omkring dig. Sommetider hun måske bare være gnaven eller har en dårlig dag.
 6. 6
  Vent for hende at finde en samtale med dig. Hvis du altid er en til at tale med hende, så hun kunne kende dig som hende, og hun kunne aldrig gå på udkig efter en samtale med dig.
 7. 7
  Er hun nogensinde ignorere dig? Hvis hun gør hun måske ikke lide at tale med dig. Men vær forsigtig, kan hun bare forsøger at handle, som om hun ikke kan lide dig.
 8. 8
  Her er en test, der aldrig mislykkes: Pretend at droppe noget i gangen. Hvis hun hjælper dig, hun kan lide dig. I to måske endda komme ind i en samtale! Men vær forsigtig, ikke får venlighed blandet med lighed.
 9. 9
  Bemærker nogen gestus hun kunne gøre. Hvis hun kan lide dig, kan hun bede om hjælp på en masse ting. Hun kan bede dig om hjælp på den nye lektier i hallen, lige så hun kan komme tættere på dig. Men vær forsigtig, kan hun virkelig har brug for hjælp, og hun måske ikke have nogen følelser for dig på alle.
 10. 10
  Hvor dejligt er hun? En stor del af tiden, er pigerne betyder for drengene og drenge betyder for piger, fordi de forsøger at skjule det faktum, at de kan lide dig. Hvis hun er betyder for dig, kan hun bare lide dig, eller hun kunne muligvis bare ikke lide dig. Der er kun en 50% chance for hver, så vær forsigtig.
 11. 11
  Læg mærke hendes venner. Piger næsten altid fortælle deres venner, som de kan lide. Hvis hendes venner nogensinde grine af dig eller hende, kan de synes, det er sjovt, at hun kan lide dig. De kan handle immaturely og drille dig og hende. Hvis de ikke gør dette, og de ​​er enten betyde eller normal omkring dig, de er enten gode til at holde hemmeligheder, (som, når det kommer til piger, er de formentlig ikke) eller pigen ikke kan lide dig. Så i dette tilfælde, at hun sandsynligvis ikke kan lide dig.
 12. 12
  Varsel, hvis hun nogensinde ser din måde i klassen. Nogle gange kan en pige, der kan lide nogen forsøger at se på ham, når ingen kigger. Hvis du fange hende stirre på dig, kan hun lide dig. Hvis hun aldrig selv ser din vej, kan hun forsøge at skjule det faktum, at hun kan lide dig, eller hun kan være virkelig fokuseret på sit skolearbejde, hvilket formentlig betyder, at hun ikke har nogen følelser for dig.
 13. 13
  Overhold hende. Når skolen begynder, se, hvad hun gør. Hun kan anvende make-up, lipgloss, brug breathspray, pastiller, parfume, osv. Hvis hun gør det, kan der være en fyr, hun kan lide, hvem hun ønsker at imponere. Hvis hun nogensinde går forbi dig med parfume på, kan hun lide dig, og hun vil have dig til at lugte hende. Men vær forsigtig, kan hun lide en anden, eller måske hun bare tror, ​​at make-up gør hende til at se godt ud.
 14. 14
  Varsel, hvis hun nogensinde spørger dig, eller nogen anden fyr et usandt spørgsmål. Med dette mener jeg, at hvis hun er en lige En studerende, og hun beder dig om historie opgaven, hun sikkert allerede har det, og hun ville bare tale med dig. Der er andre måder piger gøre dette, måske de har et ry for at være populære og hade skole, og hvis de kan lide dig, at de kan bede dig om lektiehjælp. Men vær forsigtig, kan hun virkelig har brug for hjælp, så ikke får dine forhåbninger for højt op.
 15. 15
  Når mennesker ser noget, de kan lide, deres elever bliver større. Hvis en pige ikke kan lide dig, vil hendes elever forblive lille, når hun ser over på dig. Dette gælder ikke i mørke.
 16. 16
  Find ud af om hun har en kæreste. Hvis hun gør, hun sandsynligvis er mere interesseret i ham end dig, medmindre hun ikke er meget tilfreds med ham. (Hvis hun har en kæreste, de bedste ting at gøre, er afskedige hende.) Hvis hun ikke har en, hun kunne være interesseret i nogen, inklusive dig, eller ej.
 17. 17
  Kig på hendes øjne. Når de to af jer taler hun vil sandsynligvis gøre masser af øjenkontakt, hvis hun er interesseret i dig.

Tips

 • Hvis du kigger ind i hendes øjne, og hun smiler, hun kunne lide dig.
 • Hvis hun smiler oprigtigt, når man ser på hende det er et godt tegn, at hun kan lide dig.
 • Husk, måske hun kan lide dig, men hun kunne ikke handle lide det.
 • Hvis hun taler til dig og fortæller dig, at du får hende grine en masse, der er et godt tegn.
 • Et godt tegn er, hvis hun rører dig, når hun taler til dig.
 • Hvis hun nogensinde betyder for dig, er der en 50% chance for hun kan lide dig, og en 50% chance for, at hun ikke kan lide dig.
 • Hvis hun ikke kan lide dig, husk, der er masser andre fisk i havet.

Advarsler

 • Antages hvordan nogen mener om dig uden direkte at spørge dem kunne resultere i en misforståelse og resultere i unødvendig hjerte ache.
 • Må ikke gøre hende gøre noget, hun ikke ønsker at gøre.
 • Rør ikke hendes numse eller hendes bryster eller mellem benene uden hendes tilladelse. Det er stødende, om den pige kan lide dig eller ej. (Se advarsel nr.2)
 • Må ikke haste det, kan du nødt til at vente lidt, før du fuldt ud kan afgøre, om hun kan lide dig eller ej.
 • Må ikke være for ligetil, når de forsøger at gøre en pige jaloux (ligesom at gøre ud med andre piger, for eksempel), fordi tro det eller ej, hvis en pige kan lide dig, så hver gang du flirter med en anden det gør ondt hende.
 • Må ikke være uhøflig eller gøre nar af pigen, fordi odds er hun er følsomme (selvom hun ikke altid viser det) og gøre grin med hende bare kunne såre hendes følelser.
 • At være ligetil og siger du kan lide hende kan sætte dig eller hende i en akavet situation.