Wkadk

Hvordan til at imponere en pige, der er vejen ud af din liga

Så hun er smuk, smart, talentfulde, og synes næsten overmenneskelig. Og du falder over dine fødder, spytte mælk ud af næsen, og bor i en hytte ved floden. Her er din guide til at få den pige, der synes vejen ud af din liga.

Steps

Hvordan til at imponere en pige, der er vejen ud af din liga. Finde ud af dine intentioner.
Hvordan til at imponere en pige, der er vejen ud af din liga. Finde ud af dine intentioner.
 1. 1
  Være en gentleman. Må ikke foregive at være ryk, så du kan imponere hende. Begge lyve om din sande selv og være uhøflig vil sætte afstanden mellem dig og pigen.
 2. 2
  Finde ud af dine intentioner. Først, så spørg dig selv, hvorfor du ønsker at imponere denne pige. Er det, fordi hun er den mest populære pige i skolen, eller fordi du virkelig nyde hendes selskab?
 3. 3
  Kom tæt. Hæng ud i nærheden af ​​hende, og lytte til, hvad pigen og hendes venner siger. (Må ikke gøre det til en død giveaway, at du lytter.) Så nærme sig dem og sige, "jeg kunne ikke lade løbet høre BLAH BLAH BLAH". Det skal gå naturligt, hvis ikke så måske du skulle genoverveje denne pige. Kemi spørgsmål!
 4. 4
  Udvikle en fremragende sans for humor. Smukke piger ikke se dig omkring og se ansigter så attraktive som deres egne - de ser dit ansigt og andre kan lide det. Men de sætter pris på en person, der gør dem til at le. Vær optimistisk og munter.
 5. 5
  Tillid er nøglen. Du har set folk gå rundt med hovedet hængende, blander deres fødder, som de går. De ser slagne, ulykkelig, besejret. Det er ikke attraktivt for alle! Hvis du ønsker at tiltrække en kvinde, der er ude af din liga, så vise hende, du er sikker. Hold dit hoved op, gå som om du er stolt af at være dig, glad med, hvem du er - men ikke arrogant, holde øjenkontakt hvis vi taler til hende. Se hvordan andre gå og bære sig selv og forsøge at efterligne selvsikre adfærd, du ser.
 6. 6
  Lad hende ønsker mere. Må ikke vente for hende at bryde samtalen off de første par gange. Hold samtaler korte, spændende og aktiv, og derefter gå væk. Lad hende vide, at du nødt til at gå (hun behøver ikke at vide hvorfor), ønsker hende en god dag, og gå væk.
 7. 7
  Må ikke fortælle hende om hendes udseende. Find ud af, hvilke andre kvaliteter, hun har at gøre hende en enestående kvinde. Spørg hende om sig selv, og hvem hun er. Kvinder, der er vant til at blive bemærket for deres ydre udseende vil ikke blive påvirket let ved kommentarer på deres fysiske udseende. Være anderledes og finde den indre skønhed (du kan stadig beundre den ydre skønhed i dine egne tanker).
 8. 8
  Men gør kompliment hende. Gjorde hun et fantastisk stykke arbejde på sin tale i historien? Lad hende vide, og være ægte. Fremhæve nogle dele, som du har nydt eller fortælle hende om en artikel, du læser om emnet.
 9. 9
  Skjul i et almindeligt syn. Nogle gange, du møder, og når at tilbringe lidt tid med en pige, du har meget stærke følelser for hende, at du ikke vil være i stand til at skjule realisere. Gør det ikke. Bare holde det lys og begynder at ramme på hende med det samme. Hvis du laver en lille joke af det og siger ting som: "Hun er vild med mig," eller "Selvfølgelig er jeg stirre på dig, du er pigen i mine drømme." (Wiggles øjenbryn op og ned suggestively med en stor, teatralsk smil til hende) til sine venner, mens hun står lige der, vil det bare være en del af den måde, du får sammen meget tidligt. Men forsigtig: Hvis hun ikke fnise, eller synes morede og en lille smule smigret, vil dette ikke virker, og bliver trættende meget hurtigt. Hold øje med hendes reaktion og justere.
 10. 10
  Venlig få sammenkomster. Spørg hende ud på en venlig dato, så du kan se, hvor meget du fyre virkelig har til fælles. Og hvis hun bliver indbildsk, så vil du være taknemmelig du ikke spørge hende ud på en rigtig date.

Tips

 • Hygiejne er vigtig. Ser flot gør du føler nice.
 • Være hendes ven. Lad os få reel - hun kan tage pusten fra, men hvis du ikke rigtig lide hende, når du får at vide hende, vil det ikke have været umagen værd. Hvis du kan være venner, regne ud, hvad fælles interesser, du deler, og opdage, at du kommer godt når du kender hende bedre, hun er ventetiden værd.
 • Få at vide hendes venner. Hvis hendes venner ikke kan lide dig, hun sandsynligvis ikke vil være så åben til at tilbringe tid sammen med dig. Må ikke være betyder for dem eller trække deres hår - der er andre måder at få at vide en pige! Være i deres gruppe, når det er tid til en klasse præsentation og lad din personlighed skinne.

Advarsler

 • Forsøg ikke en teatralsk pickup linje, især hvis hun står med sine venner. Den sidste ting du ønsker, er for dem alle til at grine af dig.
 • Være hæderlig. Det betyder: ikke bedrage hende bare for at komme i hendes bukser.
 • Den sidste ting hun har brug for er en anden hundehvalp følger hende rundt med sin tunge efterstillede efter. Hvis du ikke kan være hendes ven, lad hende alene og tilbede hende langvejs fra.
 • Hvis hun fornærmer dig uden smil, så BACK OFF, hun ikke ønsker at være omkring dig. Eller hvis hun betaler andre fyre masser af opmærksomhed, men løber væk fra dig, fange hende, se hende ind i øjnene og siger: "Jeg kunne ikke forestille mig at overalt, men her med en person så smart, smukke og sjove som dig."