Wkadk

Hvordan kan man vide, om hun ønsker at være mere end venner

Der er formentlig hundredvis af spørgsmål går gennem dit hoved lige nu. Er hun lide mig? Er hun allerede har en kæreste? Her er hvordan man kan finde ud af, om hun ønsker at være mere end bare venner.

Steps

Hvordan kan man vide, om hun ønsker at være mere end venner. Hendes tilgængelighed.
Hvordan kan man vide, om hun ønsker at være mere end venner. Hendes tilgængelighed.

Kig på hendes reaktioner

 1. 1
  Øjenkontakt. Er hun ser dig i øjnene længere eller kigger på dig, når du ikke ser? Dette er normalt en indikation af, at en person er tiltrukket af dig.
 2. 2
  Fysisk kontakt. Dette kan variere fra subtile gestus som at lade en arm hviler mod dig for flere åbenlyse dem som en udvidet knus. Enten måde, konsistent fysisk kontakt er ikke noget man typisk gør med dine platoniske venner. Det er sikkert et godt tegn.
 3. 3
  Jaloux tendenser. Er hun synes at blive ked, når du er omkring andre piger eller prøv at hoppe ind hver samtale du har med en? Hun er sikkert jaloux på den opmærksomhed, de får fra dig. Dette er en klar indikator hun ønsker at være mere end venner.

Kig på hendes adfærd

 1. 1
  Generel adfærd. Er hun handle anderledes omkring dig sidst, eller bede om dit input om større liv beslutninger? Nogle mennesker kan læse dette som et tegn på en styrkelse venskab, men det kan også være et tegn på, at hun er klar til at tage tingene til det næste niveau.
 2. 2
  Hendes tilgængelighed. Er hun konsekvent returnere dine telefonopkald og sms'er? Er hun dukke op på vigtige begivenheder, som du bede hende om at deltage? Nogen, der konsekvent gør tider for du kunne være interesseret i at blive mere end bare venner.
 3. 3
  Få input fra venner. Spørg dine venner, hvad de mener om hendes holdning til dig. Hvis den generelle konsensus er, at hun kan lide dig, kan du føler dig tryg ved at forsøge at bevæge sig fremad. Hvis de alle tænker hun bare ser dig som en ven, kan du ønsker at bakke ud fra enhver stærke fremskridt.

Tips

 • Hvis hun siger "Nej," så betyder det "NO". Forsøg ikke at overbevise hende om, at du er den ene for hende. Flyt på, og hvis det viser sig hun ikke ender lide dig, så kan du henvende sig til situationen igen.
 • Spørg hende ud, fordi du vil, ikke fordi hun eller dine venner vil have dig til.
 • Du vil sandsynligvis aldrig være 100 procent sikker på at du vil spørge hende ud. Bare spørg hende ud og ikke være bange for afvisning. Det er bedre at have elsket og mistet end aldrig at have elsket overhovedet.
 • Etablere en grundlæggende venskab. Dette vil øge dine chancer for hende at sige ja, når du spørger hende ud.

Advarsler

 • Nogle piger bare lege med fyre følelser for at få noget ud af dem. Det samme er tilfældet for nogle fyre, der søger piger. Sørg for at det er dig hun er interesseret i, ikke dine penge, krop eller venner