Wkadk

Hvordan man starter en samtale, når man ikke har noget at snakke om

Start en samtale for at komme til at kende nogen, eller bryde en akavet tavshed kan være meget stressende. For at starte en samtale, når man ikke har noget at snakke om, at bruge disse retningslinjer.

Steps

Hvordan man starter en samtale, når man ikke har noget at snakke om. Bemærkning om placering eller lejlighed.
Hvordan man starter en samtale, når man ikke har noget at snakke om. Bemærkning om placering eller lejlighed.

Start din samtale

 1. 1
  Præsenter dig selv hvis det er nødvendigt. Hvis du ikke kender personen, bryde isen er meget enkel: kig imødekommende, fortæller den nye person dit navn, tilbyde din hånd til at ryste, og smil.
 2. 2
  Bemærkning om placering eller lejlighed. Kig dig omkring og se om der er noget værd at påpege. Eksempler på placering eller lejlighed kommentarer: "Dette er en smuk plads", "! Sådan utrolig catering", "Jeg elsker denne udsigt!" Eller "Great hund!"
 3. 3
  Spørg et åbent spørgsmål. De fleste mennesker elsker at snakke om sig selv, det er dit sted, da samtalen starteren for at få dem i gang. Et åbent spørgsmål kræver en forklaring på et svar snarere end blot et simpelt ja eller nej. Åbne spørgsmål har en tendens til at begynde med hvem, hvornår, hvad, hvorfor, hvor og hvordan, mens lukkede spørgsmål har en tendens til at starte med at gøre, har, og er / am / er.
  • Lukkede spørgsmål: "Kan du lide bøger?", "Har du været i universitetet?", "Er foråret din favorit sæson?", "Er jeg trænger?" Og "Kommer du her tit?"
  • Åbne spørgsmål: "Hvilken slags bøger kan du lide?", "Hvad gjorde du studere på universitetet?", "Hvilken er din yndlings årstid Hvorfor?", "Hvad laver du lige nu?", Og "Hvor er din sædvanlige vanding hul? "
 4. 4
  Vide hvordan man kan kombinere generelle bemærkninger med åbne spørgsmål. Da den ene af disse kan være akavet eller out-of-sted på egen hånd, kombinere dem for maksimal effekt. For eksempel:
  • "Det er en dejlig håndtaske, hvor har du det?" Dette lader håndtasken ejeren snak om den dag, at de gik shopping og alt dette sjove ting skete, i modsætning til: "Jeg kan godt lide din håndtaske" "Tak." (Slutningen).
  • "What an amazing buffet! Hvilket er din livret? " Bede en udtalelse er især nyttig, da det kan følges op med den klassiske åbent spørgsmål: »Hvorfor?"
  • "Fantastic fremmøde! Hvilket af foredragsholderne er din favorit?"
  • "Jeg elsker dit kostume. Hvilke er dine favorit sci-fi film?"
 5. 5
  Hold samtalen gående med small talk. Dette holder samtalen lys og enkel, hvilket er særligt nyttigt for folk, der stadig komme til at kende hinanden bedre. Brug small talk til at etablere rapport og ligheder i stedet sætte hinanden op til en påståelig argument.
  • Small talk omfatter emner som din blog eller hjemmeside, køb af en ny bil, hus renoveringer, dine børn 'artwork præmie, ferieplaner, din nyplantet haven, en god bog, du lige har læst, etc.
  • Small talk er ikke politik, religion, atomnedrustning eller fusion eller kritisere nogen, især ikke værten eller den begivenhed, du er begge at deltage.
  • Selv taler om vejret er en kliché, hvis der er noget usædvanligt om vejret, har du fået en stor emne samtale.
 6. 6
  Synkroniser. Når din partner-in-samtale er begyndt at tale, følge hans eller hendes cue at holde samtalen går glat. Brug aktiv lytning til at afspejle, hvad de siger, og at sammenfatte deres mulige følelser.
  • Sig den anden persons navn nu og da. Ikke alene betyder det hjælpe dig til at huske dem, men det er en opvarmning tegn på respekt og gensidig lignende.
  • Giv opmuntrende tilbagemeldinger. Du behøver ikke engang at sige tingene meget af tiden, og du kan nikke, sige "ah-ha" eller "wow" eller "Åh" eller "hmm," suk, grynt convivially og give korte opmuntrende udsagn som "Er det rigtigt?" og "godhed", og "Hvad gjorde du / sige?" og "Det er fantastisk!" osv.
  • Hold dit kropssprog åben og modtagelig. Nod i aftale foretage lejlighedsvis ægte øjenkontakt uden at stirre, og læner ind mod den anden person. Placer din hånd på dit hjerte nu og da, og selv røre ved dem på overarmen, hvis du er et følsomt, feely person.
  • Hold gode tanker går gennem dit hoved. Bo interesseret i den anden person og fokuseret på dem. Hold din nysgerrighed pikeret frem for at trække tilbage ind i dig selv. Bemærk hver gang en lighed eller fælles mål dukker op i samtalen til at minde dig selv om værdien af ​​fortsat at forbinde med denne person.
  • en masse og griner, når den anden person gør en sjov kommentar. Må ikke tvinge latter, da dette er krybe-fremkaldende, smil og nik i stedet.
 7. 7
  Brug ord af en sensorisk karakter. Det er ord som "se", "tror", "føler", "tell", "", osv., som tilskynder den anden person til at holde male et beskrivende billede som en del af deres samtale. For eksempel:
  • Hvor ser du dig selv i et års tid?
  • Fortæl mig om den tid, at chefen solgte bilen uden at indse.
  • Hvad er din fornemmelse af de aktuelle udsving på aktiemarkedet?
  • Hvordan har du det med de nye planer for renovering downtown?
  • Hvad mener du forestille han tænkte, da han bad om en lønforhøjelse højere end chefens løn?
 8. 8
  Vær opmærksom på din interne monolog. Når du pludselig føler, at du ikke er i stand til at engagere sig i samtale med en anden person, er det sandsynligt, at du fortæller dig selv et par negative ting, som bekymrende, at du er kedelig, ikke godt nok, for ligegyldig, trænger, spilder deres tid, osv. Du kan også bekymre sig om, hvad den anden person tænker om dig, der forårsager dig selv at føle mundlam. Feeling selvbevidst, når det medfører samtale med andre er ikke usædvanligt, men det er heller ikke produktive. Prøv at huske på, at alle har disse selv-tvivl fra tid til anden, men at det er nødvendigt at overvinde dem for at engagere sig med medmennesker.
  • Berolige dig selv, at den anden person ikke dømmer dig. Selv hvis de er, tænker "hvad så?" og ikke give dem den øverste hånd i dit liv.
 9. 9
  Reager eftertænksomt til nogen, der forbliver akavet eller ubehageligt i din tilstedeværelse. Hvis din samtalepartner vises inddraget og uinteresserede i at dele oplysninger med dig, skal du ikke fortsætte alt for meget. Prøv en lidt mere, inden du foretager en beslutning om at flytte på.
  • Hold dine spørgsmål non-invasiv, være sikker på du ikke stille dem spørgsmål, de ville hellere ikke diskutere. For eksempel kan nogle mennesker være meget ubehageligt at diskutere emner, som de føler berører dem personligt, såsom vægt, mangel af at have en grad eller kvalifikationer, mangel af at have en stabil dato osv. Prøv at være så betænksom som muligt, selvom du ikke rigtig kender dem endnu.
  • Spørg ikke for mange spørgsmål, hvis din samtalepartner fortsat vises afvisende.
 10. 10
  Opretholde ligevægten. Som den person, der startede samtalen, i første omgang ansvaret påhviler dig at opretholde momentum. Så hvad sker der, når den anden person begynder at praktisere aktiv lytning og åbne spørgsmål tilbage på dig? Du har flere muligheder:
  • Relish det som deres cue til at lade dig begynde at tale om dig selv. Bare ikke overdrive det, så husk at holde engagere dem tilbage med åben spørgsmål og aktiv lytning i slutningen af ​​din egen genfortælling.
  • Aflede det, hvis du ikke ville snarere være centrum for samtalen opmærksomhed. Sig noget som: "Jamen, jeg kan lide Harry Potter-bøgerne, og jeg elskede især den sidste Men du ikke ønsker at høre om mig hele natten Hvad var dine yndlings øjeblikke i Harry Potter-serien.!?"
  • Besvare spørgsmål med et spørgsmål. For eksempel, "Hvordan har du formår at komme væk så tidligt?" kunne blive besvaret med: "Nå, hvordan har du det?" Ofte den anden person vil være så opsat på at udfylde dig ind på deres side af historien, at de vil glemme, at de spurgte dig det spørgsmål først!
 11. 11
  Øv komme samtaler i gang. Du kan føle en smule klodset i starten, men med øvelse kan det blive let at starte gode samtaler. Hver gang du er i en situation, hvor du er opfordret til at tale med andre, ser det som en del af din fortsatte praksis og bemærk, hvordan du forbedrer, hver gang du prøver det.

Tips

 • Tal med klarhed og formål. Hvis du mumler, det gør samtale meget sværere.
 • Må ikke være kedeligt! Husk at blande det op og gøre en sjov bemærkning alligevel en gang i et stykke tid.
 • Tag det roligt. Chancerne er, at uanset hvilken lille-talk du gør ikke kommer til at holde ud i nogens sind et par måneder fra nu. Bare sige, hvad der kommer ind i dit hoved, så længe det ikke er stødende eller virkelig underligt (medmindre, selvfølgelig, er den person, du forsøger at tale med i underlige ting).
 • Hvis du er genert, er det nyttigt at have tænkt over et emne eller to i forvejen, at du føler dig tryg taler om.
 • For at bryde isen, en kompliment er altid rart.
 • Tag en mental note om nogle morsomme ting, som du har set eller hørt hele dagen. For eksempel sagde noget sjovt nogen, en sjov aktivitet, som du gjorde med dine venner, eller noget interessant. Dette kan give vejen til fremtidig samtale.
 • Det vil hjælpe, hvis du se nogle TV, radio shows, og / eller læse en masse - aviser, magasiner, og / eller bøger. Dette vil sikre, at du har en idé om, hvad der foregår i verden.
 • Følge i spidsen, at din lytteren udtrykker. Hvis han eller hun synes interesseret, så fortsætte. Hvis han eller hun ser på et ur eller ur, eller værre, på udkig efter en flugt strategi, så du har stået på alt for længe.
 • Husk, hvem du taler med, har du altid noget til fælles. Vi er alle oplever vejret, ligesom god mad, og nyd en god griner. Når du er i tvivl, så bare snakke med dem om, hvad de er der for. For eksempel, hvis du møder dem ved et busstoppested spørge dem, hvor de skal hen. Hvis de er fra ud af byen, så spørg dem om deres liv derhjemme.
 • Prøv at smile ofte og være positiv det virkelig hjælper.
 • Må ikke være bange for at lade samtalen gå i interessante retninger. Hvis du tænker på noget i dit hoved, mens du taler, er det sikkert relateret.
 • Husk og planlægger at dele noget, du vil, synes er sjovt, eller find spændende. Dette er en måde at opbygge din egen indre bibliotek af ting, der kan være nyttige til en anden person under en samtale en dag. Det kan være fantastisk, hvordan du tråder disse interessante ting, når du mindst venter det, og gøre samtale et eventyr i stedet for en forfærdelig opgave. Hvis du tager det til det næste skridt, og sige ting, som du ønsker den person til at tænke på som at tilføje værdi og holde for dig selv ting, som personen måske ikke, er du faktisk honing din egen personlighed for at være tiltrækkende for den anden person, og hvad er en større handling af venlighed end det?
 • Fortæl sjove historier!
 • Hvis du konsekvent ikke kan oprette forbindelse, er det muligt, at du bare ikke udtrykke dine interesser godt (enten ved under-eller over-sharing), eller at du skjuler disse interesser af frygt for at folk kunne afvise dem (og du ). Slutresultatet - ingen relevans og ingen forbindelser. På et tidspunkt, skal du være interesseret højt, hvis du ønsker at være interessant.
 • Børste op på aktuelle begivenheder. Chancerne er de vil vide om det også, og hvis de ikke gør så det er en god ting at snakke om!
 • Det hjælper også at faktisk være interesseret i, hvad du gør. Hvis dit liv ikke er interessant for dig, er det bestemt ikke vil være interessant for andre.
 • Lov afslappet. Det er svært at starte en samtale, når du er en dirrende nervøst vrag.
 • Reflektere før du taler, hvis det er din tur til at tale og lade stilheden også at have sin retmæssige plads i din samtale. Må ikke være bange for pauser - brug dem til at ændre emner, re-energize samtalen, eller til at tage en kort pause engang.
 • En stor post i at starte en samtale, især for en fyr nærmer sig en pige, er at nævne du kan kun tale kort som du møde op med andre venner. Dette fritager pigen enhver frygt for at blive ubehageligt stukket med en person, hun ikke kender, og giver dig både en nem ud, hvis tingene ikke fremskridt godt. Hvis samtalen gør fremskridt godt, kan du altid forsinke forlader din nye ven, så længe du vil. Husk ikke at overdrive det, fordi hun tror måske, at du ikke ønsker at tale med hende, men foretrækker at være sammen med dine venner.
 • Være modige. Tilslutning har været sådan en nødvendighed for nylig, at man ikke kan være genert over det. Hvis der er en grund til at tilslutte, finde en måde. Hvis du elsker nogen arbejde, fortælle dem.
 • Hvis vi taler over telefonen, holde personen er involveret i samtalen på alle omkostninger. Hvis du ikke kan komme op med et godt emne, prøv "spørgsmål" spil. Bare holde stille dem spørgsmål, tilfældige spørgsmål fungere fint, så længe de er hensigtsmæssige. Denne teknik kan spare en telefonsamtale.
 • Se nogle stand-up komikere eller comedy shows for at få en idé om, hvordan man starter en samtale humoristisk. Normalt fører dig finde vil være sjovt, og du behøver ikke meget til fælles at tale om dem.
 • Derudover kan du altid ty til sjove, men indlysende samtale applikationer. Sites som Chatoms.com er beregnet til at give dig enkle samtale startere, og gøre alt tænker for dig. Det er nemt, men du vil være åbenbart uoriginalt. Med fremkomsten af ​​smartphones, er steder som dette mere og mere relevant for samtalen, og det hjælper at få folk, der normalt spille spil på deres telefoner, for at sætte dem til god brug!
 • Folk kan lide at høre "hey, du ligner min fætter!" eller "Er du ved enhver chance relateret til...?" Kommentarer som disse kan være stor samtale startere.
 • Dyr er ofte fælles fodslag med folk du ikke har noget andet til fælles med. Hvis du kan lide dyr i almindelighed, er det let at forholde sig til andre dyrevenner, om de foretrækker hunde, heste, fugle, katte eller dyreliv. Søde katte og kat historier er så harmløse som kid historier, og kan være mere underholdende at ikke-forældre.
 • Give gode svar på spørgsmål. Sig du passerer Julie i pausen værelse og hun spørger dig, "hvordan har du det?" Du siger "godt tak" og derefter gå videre i stilhed. Ville det ikke have gjort en fornøjelig samtale du havde sagt "Good - Jeg har lige afsluttet en rigtig stort projekt på arbejde, og jeg er så glad for, at det er gjort." Julie ville have spurgt dig interessant opfølgende spørgsmål, og du ville have haft en behagelig samtale. Når folk spørger dig spørgsmål, og de vil have en detaljeret, tilfredsstillende svar, overveje at give dem en kødfuld svar snarere end blæse dem væk. En anden god måde at reagere på et spørgsmål, du gerne er at dele din interesse i dette emne. Siger, "ooo - Jeg kan godt lide, at spørgsmålet," kan hjælpe andre komme til at kende dig, hvilket gør det lettere for dem at kommunikere med dig.
 • Hvis du kender den person, gennemgå en mental liste over emner, du har diskuteret tidligere, og fortsætte på en af ​​dem. For eksempel. Deres barns milepæl, en af ​​deres projekter, eller nogle dårlige nyheder, at de delte med dig
 • Gruppediskussioner. Det kan være svært at starte nye emner i gruppediskussioner. Ideel emner er dem, der ikke sætte folk på stedet, der ikke er for tung (religiøs, politik osv.) og er interessant for de fleste mennesker. En måde at finde disse typer af emner er ved at læse nyheder og derefter bringe det op. Morsomme eller minder historier kan også generere lys, positive samtaler.
 • Kommentar på omgivelserne. For eksempel, du gå ud af en klasse og sige, "hvad gjorde du tænker på klassen?"
 • Udvikle dine interesser. Det er nemmere at starte interessante samtaler, når du investerer i at udvikle dine egne interesser. Være fortrolig med din interesse, så du kan formulere dem. Udvide og uddybe dine interesser ved at have den holdning, at du er interesseret i alt. En anden måde at udvide og uddybe dine interesser er at stille spørgsmål om andres interesser. Hvis din ven elsker baseball, så spørg ham hvilke hold og spillerne ser godt dette år eller stille ham spørgsmål, der tydeliggør ligaen struktur.
 • Stil et spørgsmål om personens egenskaber. En af mine venner så en vandkande på mit skrivebord og spurgte om jeg var en stor vand drinker - geni.
 • Stil spørgsmål, der er let at besvare. Nogle spørgsmål er lidt sværere at svare end andre. Har nogen nogensinde spurgt dig din weekend planer, og du tænkte, "Jeg ønsker ikke at tænke på min weekend planer... har jeg virkelig nødt til at svare på det?" De fleste mennesker foretrækker nemme spørgsmål, som "hvad er du op til i dag", eller "er skole dræbe dig i disse dage?" Ideelt set ville bekendte har en behagelig tid på at besvare dine spørgsmål. Hvis du observerer en bekendt ikke nyder diskussionen, evaluere det og lære af det.
 • Spørg om de kan lide en bestemt ting. For eksempel, "Kan du lide at spille skak?" De kan sige, "nej, men jeg vil gerne Monopoly".
 • Mentalt notere "Talking points". En talende punkt er noget, du kan bruge til at indlede en interessant samtale med nogen. Nogle gange tager det indsats for at udvikle samtaleemner, især når dine bekendte har interesse, som ikke overlapper meget med dine interesser.
 • Halvdelen af ​​en effektiv samtale er den måde, du non-verbalt kommunikere, og ikke nødvendigvis, hvad du siger. Øv bedre non-verbale færdigheder, som er venligt og selvsikker.
 • Sig noget til, at den person, som din tale med, siger noget, som du kender den anden person vil besvare tilbage til dig. Eller bare "glide op." Hvis du taber noget, vælte spilde en drink osv., kan du grine sammen om det!
 • Prøv at bruge kropssprog, når de kommunikerer med den anden person. Ved at gøre dette, vil det engagere dem mere i samtalen og vil holde samtalen i gang i længere tid.

Advarsler

 • Gør brug af "please", "kan I", "tak", "kunne du", når nogen er rart for dig, og når du vil have noget. At være høflig viser modenhed og intelligens.
 • Aldrig handle arrogant og foregive at være en Know-It-All, når der beskæftiger sig med mennesker.
 • Husk, at ikke alle ønsker at snakke. Hvis personen viser tegn på ubehag eller tab af interesse, bør du ikke gider dem.
 • Se, hvis du bruger tonsvis af fyldstoffer som "umm" eller "soo". Det kan gøre den person, du taler med føler sig akavet eller forpligtet til at sige noget. I stedet taler langsomt og pause. Dette vil skabe en lidt spænding og gøre din nyfundne ven mere investeret i din samtale.
 • Må ikke nogensinde kommentere negativt på person, med hvem du taler eller nogen anden, du aldrig vide, om der er en personlig tilknytning til den person, du kritiserer.
 • Aldrig nogensinde afbryde en samtale mellem en eller flere personer. Vent til samtalen at stoppe og derefter sige noget. Almindelig høflighed går en lang vej.
 • Må ikke være alt for invasive med dine spørgsmål.
 • Aldrig blive afskrækket, når din chatter partner viser lidt interesse, hvem ved, måske den næste fyr deler din interesse.
 • Aldrig sværger, fornærmelse, respektløshed, brug racemæssige, religiøse, seksuelle orientering og køn nedsættende bemærkninger foran andre.
 • Må ikke altid tale om din finansielle status i overværelse af din nye ven, især når en fyr har mødtes med en pige.