Wkadk

Sådan laver du din egen klub

Her er nogle ideer til at gøre din egen klub og forslag til, hvordan din klub kan hjælpe andre. En klub er et sted at udtrykke dine følelser eller kæmpe for nogle ting du mener i. (f.eks Dyr i fangenskab)

Steps

Sådan laver du din egen klub. Beslut dig for, hvilken slags fantastisk klub du gerne vil have.
Sådan laver du din egen klub. Beslut dig for, hvilken slags fantastisk klub du gerne vil have.
 1. 1
  Beslut dig for, hvilken slags fantastisk klub du gerne vil have. Ønsker du et dyr klub, en sportsklub, et samlerobjekt klub eller måske en klub af super fans af en musik-gruppe eller en film eller en naturelsker klub, eller måske bare en klub til at hænge med dine venner? Måske endda et træ hus club! Der er mange grunde til at danne en klub, men det vigtigste er at følge din passion.
 2. 2
  Vælg et episk navn! Et interessant, sjovt, attraktive navn vil bidrage til at tiltrække medlemmer. Du kan også lide at overveje, om det er muligt at forkorte dit navn, så det lyder godt, når afkortet. For eksempel kan PwLANT står for Folk, der kan lide dyr Natur & Trees.
 3. 3
  Få nogle medlemmer til at deltage din klub. Folk vil gerne deltage, hvis du fortæller, hvad klubben og dens årsag-for-at være er alle om, så forberede nogle løbesedler eller plakater med disse oplysninger. Vær klar til at forklare, når folk spørger, og hvis du ikke har masser af ideer endnu, så fortvivl ikke, bare lad dem vide dette. Det er bedre at være ærlig og finde folk, der kan hjælpe med at opbygge din klub end at have folk skrabe deres hoved om, hvorfor du ikke kan levere alle de ting, du fortalte dem klubben tilbydes. Mange mennesker kan lide at deltage i en klub, når det er lige begyndt, da de kan få en position i det let og hjælpe med at opbygge det op med you.You kan også have pigerne liste nogle ideer. Dette er en cool måde at hænge ud og studere!
 4. 4
  Find et område, hvor din klub kan mødes. Det er bedst hvis du kan bruge rummet eller området regelmæssigt og endnu bedre, hvis du kan dekorere det til at gøre det til at ligne din klub. Men dette er ikke altid muligt, så du kan lide at udvikle en bærbar kit af skilte, bannere og andre klub objekter, du kan sætte op hvor som helst for at gøre ethvert rum eller rum forvandle din klub når møde. Hvis du vil kan du møde i nogens soveværelse. Bring forfriskninger som chips og sodavand til møder.
 5. 5
  Tænk på måder at få nogle penge til at sætte i din klub. Du kan spørge medlemmerne for en lille donation eller bidrag. Måske vil du ikke brug for penge, men kan bede medlemmerne til at donere tid, mad til møder, papir til plakater, færdigheder såsom at tegne / male / skilt skabelse osv. Jo mere der banen, vil færre penge være behov for at køre det. Penge er mere tilbøjelige til at være et problem, da klubben vokser i størrelse og aktiviteter.
 6. 6
  Rejse penge til en årsag. Hvis din klub har fokus på noget, som du og alle medlemmerne virkelig bekymrer sig om, kan du lide at rejse penge som en klub til at sende til en større, mere officiel organisation som ASPCA i New York eller SPCA i Canada, hvis du kan lide dyr, eller Sierra Club, hvis du bekymrer sig om miljøet eller et lokalt træplantning gruppe, hvis du interesserer dig for træer og dine kvarterer faciliteter osv. skoler, lokale hobby grupper, lokale sportshold osv. er andre mulige målgrupper for din klubs fond -raising indsats. Sørg folk kender din klub eksisterer.
 7. 7
  Hvis du ønsker, kan du få klub uniformer. Hvis du kender nogen, der kan lave tøj, du er i lykke. Lav dine egne klubbens farver, også. Dog kan nogle klubmedlemmer ikke lide tanken om en klub uniform, så sørg for at spørge deres mening om det først.
 8. 8
  En klub hjemmeside kan nogle gange hjælpe med møder og kommunikation. Du kan bruge en gratis tjeneste som Yola eller Google Websteder til at lave en hjemmeside.
 9. 9
  Husk, resultater bidrage til at gøre en klub bedre! Resultater såsom at være en god ven osv., kan belønnes med, hvad de fleste mennesker tror, ​​er et besvær, badges! Badges vil hjælpe din klub at være mere kendt for, hvad den gør, og bedre! Du kan blot lave en badge med pap papir, funkler, maling markører, etc., og mest af alt din kreativitet, så udtrykke dine tanker med disse badges, måske endda dine venner kan gøre disse badges med dig!

Tips

 • Sørg for alle forstår, hvad du taler om.
 • Har forskellige ting at gøre ved hvert møde.
 • Lad andre mennesker taler ud og ikke være alt for alvorlig. Det ville kun gøre færre mennesker deltage i din klub.
 • bør du tænke på din klub og se om dine medlemmer har tid til klubbens møder og aktiviteter og ting, fordi hvis de dont du bliver nødt til at kalde det hele væk.
 • Lad andre mennesker tænker på emne, du aldrig vide, hvad de tænker på.
 • Altid tænke på en idé om den klub, der ville blive set en masse af mennesker.
 • Har klub pas til at sætte Bages og mødetidspunkter i.

Advarsler

 • Må ikke bruge hele dagen taler om din klub til alle andre. Det vil markere dig som mindre end interessant, og folk vil være tilbøjelige til at undgå dig, hvis det er al den samtale, du har at tilbyde. Bo frisindet og interesseret i mange ting!
 • Søg råd, hvis økonomi eller juridiske spørgsmål opstår. Disse kunne blive relevante emner for visse aktiviteter (såsom at kræve dispensationer for isklatring eller drageflyvning) eller til fundraising (at have en bankkonto, korrekt tegner sig for fonde).
 • Prøv ikke at blive modløs (middel), hvis venner ikke er interesseret, de vil ikke altid har de samme interesser som dig, eller blot måske ikke ønsker at være en del af en klub. Du vil møde flere venner gennem en klub og vil stadig beholde dine gamle venner, så længe du ikke besværet dem om det!

Ting du behøver

 • Du har måske brug for at have et stort bord afhængigt af hvor stor din klub, men du vil også hver person have deres eget rum. Har nogle faldende stole [opitional], så folk i din egen klub slappe af og stadig nyde mødet.