Wkadk

Sådan opretter et hemmeligt selskab

Har du nogensinde ønsket at være i en eksklusiv klub, men aldrig kendt nogen? Ønsker du at blive betragtet som elegant og sofistikeret? Start et hemmeligt samfund med kun dine venner!

Steps

Sådan opretter et hemmeligt selskab. Opret en hemmelighed eller en hemmelig mission.
Sådan opretter et hemmeligt selskab. Opret en hemmelighed eller en hemmelig mission.
 1. 1
  Opret en hemmelighed eller en hemmelig mission. En hemmelig samfund skal have noget at beskytte.
 2. 2
  Læse et par klike-lignende bøger, ligesom klike serien ved Lisi Harrison, for nogle baggrundsoplysninger, selv ikke måske så mener ligesom de var. Få et antal af dine venner til at læse disse bøger. Privat tale med en af ​​dine nærmeste venner, som du kender vil elske tanken om at starte et hemmeligt samfund.
 3. 3
  Tænk på et navn. Du og din nærmeste ven bør diskutere, hvad dit hemmelige samfund bør hedde. Også diskutere, hvem du vil indrullere. Husk, selvom du har en stor gruppe af rigtig gode venner, ikke alle af dem er hemmelige samfund materiale. De vil ikke finde ud af, da det er et hemmeligt samfund.
 4. 4
  Foretage en ordentlig indvielse for dig og din nærmeste ven. Dette bør ske, før du indleder andre. På den måde er du sikker på at komme op med en god idé. Indledningen er en af ​​de vigtigste dele af samfundet. Det skal være noget, ingen af ​​jer ville gøre normalt. Candle-belysning sætter en alvorlig og officiel tone, som altid er god. Hemmelige navne er sjovt at have.
 5. 5
  Finde ud af hvad jeres samfund gør. Der skal være regler. Angiv en tidsplan for sjove ting, du kan gøre, dvs dressing ens på bestemte dage, eller at have månedlige ritualer. Hav det sjovt med det. Det handler om din kreativitet. Nyhedsbreve er almindelige.
 6. 6
  Finde potentielle medlemmer. Subtilt drop noget relateret til din hemmelighed i en samtale med en ven til at regne ud, hvordan de mener om det. Sørg for at der ikke er nogen mulighed for de nogensinde forråde dig, sørg for at de vil være okay med reglerne. Må ikke nævne dit hemmelige samfund, indtil du er helt sikker på, at de kan være helt tillid til.
 7. 7
  Induct dine medlemmer. Inviter dine venner til at en kammerat, og derefter foråret på dem. De vil blive overrasket og begejstret, og begejstrede, fordi de er specielle.
 8. 8
  En vigtig ting i hemmelige samfund, er at mødes i hemmelighed, betyder møde i et nyt sted hver gang, eller have adgang til et hemmeligt rum et sted.
 9. 9
  Lav en dress code. De fleste små hemmelige selskaber bruger gevandter, mens store virksomheder, ligesom frimurerne, har komplekse forklæder.
 10. 10
  Tie stille og have det sjovt. Dine venner og du vil være endnu tættere end nogensinde.
 11. 11
  Indled godt at gøre folk i samfundet. I en skole, indleder de mest strålende og entusiastiske studerende, der synes som klike-materiale, og de vil motivere og inspirere andre.
 12. 12
  I første omgang være venlige, men ikke afslører de centrale hemmeligheder dit samfund. Efter tiden går, begynder langsomt at optrævle hemmeligheder til nye inductees. Efter alt, behøver du ikke ønsker at fortælle dem hemmeligheden omgående, for hvad nu hvis de blab det til andre? Du ønsker ikke at.
 13. 13
  Der skal være en måde at slippe af med nogen, hvis de bliver dårlige på gruppen, eller begynde at tale-lignende blabbing samfundets hemmelighed. Hvis de gør, lade som der aldrig var hemmeligheden, men straks oprette en ny hemmelighed. Put det i reglerne.

Tips

 • Et meget godt sted at få dine klubmøder er på din skole bibliotek. Vælg et lille hjørne og få dine møder der. Bare vær sikker på, at du holder stille, så de ikke tiltrækker opmærksomhed!
 • Fortæl det til alle undtagen de mennesker, som du ikke stole på, så de kendte din hemmelighed.

Advarsler

 • Slet din historie, så at ingen finder denne webside.
 • Hvis du laver den fejl at vælge de forkerte mennesker, Den populære klike, jocks, kontrol freaks, dem, der har en personlig dagsorden som konkurrence og stolthed, etc., være parat til at beskæftige sig med mennesker, du ikke kan stole på. De vil bruge det som en konkurrencedygtig platform, og når de gør, kan du satse de ikke vil holde mund.
 • Sørg for at du holder sig inden for loven, når de udfører disse trin.