Wkadk

Hvordan at skabe en cool club navn

Hvis du vil starte en awesome klub for dig og dine venner, så er du nødt til at skabe en cool club navn at gå med det. Uanset om du ønsker en top-hemmelig klub eller en klub, som alle kommer til at kende, kan du følge disse tips til at skabe den fedeste klubnavn tænkelige.

Steps

Hvordan at skabe en cool club navn. Lav en liste over de aktiviteter, som du ønsker at gøre i din klub.
Hvordan at skabe en cool club navn. Lav en liste over de aktiviteter, som du ønsker at gøre i din klub.

Oprettelse af din klubnavn

 1. 1
  Lav en liste over de aktiviteter, som du ønsker at gøre i din klub. Hvad er det punkt i din klub? Har du bare lyst til at mødes og snakke eller spille, eller ønsker du at gøre noget i skolen eller i dit nabolag? Formålet med din klub vil have en stor effekt på det navn, du vælger.
 2. 2
  Beslut, om din klub er offentlige eller private. Vil du have dit klubnavn at beskrive, hvad din klub handler om? Eller har du en hemmelig klub, der har brug for et navn, der vil holde andre mennesker fra at vide, hvad klubben handler om? For en åben klub, skal du et navn, som alle kan forstå. For en lukket klub, komme med en intern joke eller et kodenavn.
 3. 3
  Brainstorm med dine medlemmer. Få sammen og lave en liste af ideer. Du vil blive overrasket over, hvad du vil komme op med i en gruppe, som du ikke kunne være kommet op med på egen hånd.
  • Tænk på noget, at alle dine klubmedlemmer har til fælles. Hvis du kan alle lide den samme musik, så kan du tilføje noget om dit yndlingsband til dit klubnavn.
  • Bryde ud dit synonymordbog. Hvis du kan sige noget ordinært på en usædvanlig måde, så dit klubnavn virkelig vil skille sig ud fra mængden.
  • Vælg et navn fra en bog, tv-program eller online spil. Nogle gange, det er okay at låne fra noget, der allerede er blevet oprettet.
 4. 4
  Hold din klubnavn korte. A 3 eller 4-word navn er nemt at huske og let at forkorte.

Kom din klub startede

 1. 1
  Design et logo. Når du er kommet op med dit klubnavn, designe et logo til at gå med det. Du kan endda tage dit logo til en skærm printer og har nogle T-shirts lavet til dine medlemmer.
 2. 2
  Beslutte, hvor du ønsker at mødes. Du kan vælge et sted på legepladsen eller mødes på en eller andens hus. Du kan endda bygge en eller til at oprette din egen specielle mødested.
 3. 3
  Elect nogle officerer. Du kan have en præsident, vicepræsident og kasserer, eller du kan lave dine egne typer officerer afhængigt af din klub idé.
 4. 4
  Liste over de ting, du har brug for. Hvis du starter en babysitter klub, for eksempel, kan du brug for nogle penge til at tage babysitter klasser eller for at sætte en annonce i din lokale avis.
 5. 5
  Udarbejd et budget. For at få penge, kan du oplade afgifter til dine medlemmer, eller du kan bede dine forældre til at hjælpe. Hvis du ønsker at rejse penge, tænke på at gøre en bilvask eller en anden form for fundraiser, ligesom en bage salg.
 6. 6
  Har dit første møde. Efter din første møde, kan du enten mødes, når du har lyst til det, eller du kan planlægge nogle regelmæssige møder en eller to gange om ugen.

Tips

 • Hvis du ikke kan tænke på et godt navn, så prøv at auto-generere et navn. Du kan bruge en tilfældig online word generator for at få nogle ideer.
 • Hvis du laver en navn, og du ikke kan lide det efter et stykke tid, er du velkommen til at ændre det. Det er okay at afprøve nogle forskellige ideer, før afvikling på en permanent navn.

Advarsler

 • Sørg for at din klub navn forbliver positiv. Du ønsker at undgå at komme i problemer ved at kalde din klub noget, der er uvenlige eller uhensigtsmæssigt.

Ting du behøver

 • Club