Wkadk

Hvordan man starter en succesfuld klub

Har du nogensinde set alle disse klubber, der er virkelig en succes? Nogensinde ønsket at starte en af ​​disse klubber for dig selv og være i spidsen for det? Ja? Følg disse enkle trin og du skal have succes! Så bare læse dernede!

Steps

Hvordan man starter en succesfuld klub. Beslut hvilken slags en ​​klub vil det være og tænke en iørefaldende navn.
Hvordan man starter en succesfuld klub. Beslut hvilken slags en ​​klub vil det være og tænke en iørefaldende navn.
 1. 1
  Beslut hvilken slags en ​​klub vil det være og tænke en iørefaldende navn. Klubben skal have et emne og folk i din klub skal indsamle, fordi de deler en fælles interesse.
 2. 2
  Finde ud af, hvor og hvornår din klub mødes. Hvis du gerne vil møderne skal afholdes på din skole, tale om det med dine andre klubmedlemmer først. Er det bare en gang om måneden eller to gange om ugen du møde? Det er vigtigt at have disse detaljer glattes ud, så dine medlemmer ikke bliver forvirrede. Sikre, at alle kan komme til møderne nemt. Hvis de ikke kan komme til hvert møde, det er okay!
 3. 3
  Begynd at rekruttere medlemmer til din klub. De fleste medlemmer bør være blandt dine venner, men et par folk, du ikke kender godt skal have lov til at deltage, så det vil blive mere populære. Men husk, at have for mange medlemmer kan resultere i en masse vrede eller frustration.
 4. 4
  Etablere en "regering" i din klub. Du kunne omfatte:
  • en leder (formand). De skal køre i klubben, møder og håndhæve reglerne
  • en stedfortrædende leder, hvem der har ansvaret, når lederen ikke kan gøre det (vice president)
  • en kasserer. De bør håndterer klubbens penge, og holde styr på afgifter for medlemskaber, betale regninger for klubberne operationer og aktiviteter. De bør ligeledes føre registre over alle debet og kredit regnskabsmæssige formål.
  • en sekretær. De bør holde minutter af hvert møde og læse dem for korrektion eller tilføjelse på hvert møde i træk. De kan hjælpe med aktiviteterne i klubben, f.eks hændelser, der hostes, og give en rapport fra begivenheden på møder, der følger disse begivenheder.
  • en historiker. De skal føre en fortegnelse over aktiviteter, som klubbens værter, osv.
  • en leder af Events. De bør uddelegere klubbens medlemmer til at hjælpe med at planlægge organiserede aktiviteter.
  • en reklame team. De bør være ansvarlig for at skabe flyers mv
 5. 5
  Beslut dig for en klub symbol, farver mv. Dette bør også besluttes af klubben og stemt om.
 6. 6
  Gør klub-id'er. Lav en skabelon med dit navn, klubbens navn, medlemmets rang (hvis de har en), kontakt info for klubben, klub placering, og den tid, da de blev medlem.
 7. 7
  Få et motto / slogan. Dette trin er valgfrit, men det kan hjælpe med at holde alle i klubben på rette spor. Gør det inspirerende.
 8. 8
  Har dit første møde. Det er bedst at have snacks og en slags spil for at gøre et godt indtryk. Ring medlemmer til at minde dem om det første møde, som det er bedst, hvis alle deltager.
 9. 9
  At bevæge os fremad. Har en god forfatning til at hjælpe afklare, hvad du vil gøre og hvordan. Hjælp dine officerer at vide, hvad de skal gøre, og hvordan man opfører sig. Der er bøger til at guide dig i disse ting - få en.

Advarsler

 • Lad ikke alt dette "leder" business komme til dit hoved: bliver for svulmede op med stolthed og enten dine medlemmer vil styrte dig, eller de vil simpelthen forlade. Du skal være fair og ikke stak op.
 • Se, at din gruppe ikke bliver for "eksklusive", ellers vil folk begynde at tænke på din klub, og alle medlemmerne i det som egoistisk, og de vil give dig den kolde skulder.
 • Må ikke starte din klub, indtil du er sikker på du har organiseret alt