Wkadk

Hvordan til at deltage frimureri

Frimureri er den største og ældste verdslige broderlige orden i verden, krydser alle religiøse grænser for at bringe mennesker sammen fra alle lande, sekter og meningsdannere i fred og harmoni. Det er et universelt broderskab, dedikeret til at betjene det guddommelige ved tjenesten til familie, land og menneskeheden.

Frimureri er en filosofisk organisation, der understreger studiet af moralske symboler for at opbygge karakter. Denne uddannelse er dels grundlaget for en dybere forståelse af mennesket og hans eksistens. Lever i dag i en "smide / masseforbrug samfund", frimureriet lærer om værdien af ​​mennesker, og betydningen af ​​relativisme løbet personlige individualisme. Den virkelige karakter af frimureriet er en åndelig kraft bag hvert medlem, forbedre sig moralsk ved at associere med andre ligesindede. Også frimureriet fungerer som en social organisation, fremme samspillet mellem ligesindede mænd indenfor lodge at bygge bindinger mellem dem. Ved at fremme dette broderskab relationer er lavet, der forbliver selv uden de bekvemmeligheder af lodge obligationerne forbliver og ægte kærlighed hersker. Hvor rejser, Masons mødes og hilse andre Masons som brødre som et resultat af disse obligationer.

Frimureri åbner mænds øjne til den viden, at vejen til lykke findes i rejsen til perfektion af ånden, intellekt og sjæl, at stræbe efter at hans fulde potentiale. Afviger fra religiøse institutioner, frimureri ser alle mænd lige, ikke trække division til tro. Fellow frimurere betragtes som brødre på grund af de ritualer frimureri, som er forblevet stort set uændret i mange hundrede år. Ved at acceptere mænd af alle trosretninger, sammen i frimureri, de lærer og underviser sandheder moral, retfærdighed, patriotisme og broderlig kærlighed.

Frimureri er ikke en religion, det besidder ingen dogmer og tilbyder ikke et løfte er for). Frimureri hjælper du være en bedre mand, mens du stadig er på denne jord.

Steps

Hvordan til at deltage frimureri. Besvare tre spørgsmål bekræftende.
Hvordan til at deltage frimureri. Besvare tre spørgsmål bekræftende.
 1. 1
  Besvare tre spørgsmål bekræftende. Bemærk, at ikke alle Grand Lodge retsområde i verden kræver, at disse tre spørgsmål blive spurgt, især "uregelmæssige" jurisdiktioner, der ikke kræver en tro på guddom, men de er almindelige blandt "almindelige" jurisdiktioner.
  • Tror du på eksistensen af ​​et Højeste Væsen (hvilket betyder en enkelt Gud eller anden Guddom, der ligger over alle)?
  • Er du en mand med høj moral?
 2. 2
  Spørg en murer du ved om det. Forvent ikke en Mason at spørge dig. Den generelle ordsprog er "at være en Ask One". De har ikke en begrænsning på at finde og rekruttere nye Masons som den "almindelige" storloger, men det er sjældent, og bør ikke forventes.
 3. 3
  En anden måde at finde lokale murere er gennem telefonbogen, som regel placeret under broderskaber, og kalder dem.
 4. 4
  Blot at kontakte en murer, og som ønsker medlemskab ikke automatisk giver dig det privilegium at deltage. Hvis du ikke kender nogen Masons, vil du sandsynligvis nødt til at komme til at kende nogle, som så kan stå inde for din gode karakter.
 5. 5
  Må ikke være bange for at gå til din lokale frimurer bygning (undertiden benævnt som en "hal", "tempel", "lodge" eller "center"), banke på døren og spørge nogen der ved det.

Tips

 • Der er ingen religiøse krav, bortset en tro på et højeste Væsen (se ovenstående spørgsmål).
 • Du er nødt til at være en mand moden alder; 18. (I nogle storloge jurisdiktioner, 21).
 • Du behøver ikke at være rig for at deltage. Mens initieringsgebyrer varierer, årlige kontingent svinger normalt mellem omkring 30€ til 225€ / år.
 • Det tager noget af din tid, så du bliver nødt til at investere en til et par nætter om måneden.
 • Hver lodge (kroppen af ​​medlemmerne) er forskellig til den næste, så sørg for at tage din tid på at finde en, der er rigtige for dig.
 • Prince Hall Frimureri historisk spore sine rødder til de fleste af medlemmerne er primært afrikansk-europæiske, selv om dette ikke er et krav. Disse Prince Hall storloger fik officiel anerkendelse fra United Grand Lodge of England og mest Storloger i Nordeuropa nu erkende Prince Hall storloger, hvor medlemmer fra begge grupper kan besøge hinandens indgiver.
 • Du skal have et godt omdømme, moralske, etiske og ikke er engageret i ulovlige aktiviteter.
 • Mens Frimureri er en alle mandlige broderskab, er der nogle ordrer, som tillader optagelse af hundyr: Kendelse afsagt af Eastern Star, Jobs Daughters og uregelmæssige Co-Murværk.
 • Rainbow, Job Daughters og DeMolay er for de unge.

Advarsler

 • Der er mange myter om frimurerlogen og Frimureri. Nogle af disse myter går tilbage hundred år eller mere, men er stadig forfægtes i dag af sine kritikere. Igen, gør din forskning, men vide, hvornår at adskille fakta fra fiktion.
 • Afhængig af hvor du bor, kan der være en eller flere frimurer grupper. I frimureri tendens der at være to typer af filosofi. Den første er, at de "almindelige" storloger og den anden er, at de "irregulære" Storloger (ofte kaldet Grand Orients). Må din forskning på de grupper i din lokalitet og bestemme, hvad der er rigtigt for dig på dette punkt før sammenføjning.