Wkadk

Hvordan man starter en samtale med en pige

Måske har du været eyeing den flotte pige på kontoret. Eller måske er du ude i byen og spotte en smuk pige på et overfyldt værelse. Ved at følge de gode råd i denne artikel, vil du være i stand til at starte en samtale med en pige i enhver situation.

Steps

Hvordan man starter en samtale med en pige. Prøv en pickup linje.
Hvordan man starter en samtale med en pige. Prøv en pickup linje.

Start en samtale med en pige

 1. 1
  Prøv en pickup linje. Pickup linier får en dårlig rap, men de kan bryde isen, når du har brug for en hurtig samtale starteren. Prøv nogle af disse linjer til kick off en samtale:
  • "Du ligner en, jeg gerne vil mødes." Levere denne ene med god øjenkontakt.
  • Pick noget elegant, at hun er iført, ligesom hendes sko. Nærme sig hende og sige, "Jeg har dem nøjagtig samme sko derhjemme." Du får et godt grin, og forhåbentlig vil du komme til at købe hende en drink.
  • Introducere dig selv, fortælle hende, at du er en perfekt gentleman og tilbyde at købe hende en drink.
  • Gå hen til hende og sige: "Jeg synes, du er smuk." Bare sørg for at du er ærlig.
  • Prøv denne her: "Har du en fjerdedel jeg nødt til at ringe til min mor og fortælle hende, at jeg lige har mødt pigen af ​​mine drømme?".
 2. 2
  Begynd flirte med det samme. God øjenkontakt, en let berøring på armen og en masse smilende vil tage dig ud på den ven zone og ind i den romantiske zone.
 3. 3
  Projekt tillid. Hvis du vil have hende til at føle sig trygge ved at tale til dig, så er du nødt til at sætte hende på lethed. Hvis hun fornemmer, at du er nervøs, så hun kommer ikke til at være så åbne for at tale med dig.
 4. 4
  Holde samtalen lys. Må ikke hoppe ind kontroversielle emner som politik, religion eller køn. Start med at tale om noget, som du har til fælles, eller ved at spørge hende et let spørgsmål om sig selv.
 5. 5
  Hold fokus på hende og lytte til, hvad siger hun. Undgå at fokusere på, hvad du er ved at sige næste. I stedet lytte til hende og svare til de oplysninger, hun giver dig.
 6. 6
  Stand by dine meninger. At være bange for at udtrykke, hvad du synes er en del af projicere tillid. Hvis du er uenig med hende på et emne, derefter forsigtigt enige om at være uenige og gå videre til et nyt emne. Undgå støbning dig selv til hvad hun vil - she'll synes, du er falske.
 7. 7
  Afslutte med en personlig bemærkning. Sig: "Det var rart at se dig" i stedet for "Se dig senere" eller "Hav en god dag. Det er en lille touch, men det giver det faktum, at du nød samtalen.

Tips

 • Hvis hun virker interesseret i dig, tage springet og bede om hendes nummer. Den næste dag, sende hende en sms om, at du nød taler til hende.
 • Vises interesseret, men ikke alt for ivrig. Hvis andre konkurrerer om hendes opmærksomhed, være villig til at gå væk, så du ikke ser desperate. De fleste piger elsker en udfordring, så din villighed til at træde væk fra samtalen kan gøre hende endnu mere interesseret i dig.
 • Tekst hende inden for de første to timer at sige, "Hey jeg nød virkelig taler til jer i dag vil du gerne møde en anden gang?" Denne måde, hun kender du er "interesseret" i hende.

Advarsler

 • Nogle gange, din pige vil bare ikke lyst til at besvare dine spørgsmål eller tale med dig. Sig noget høflig og flytte. Du kan gøre det bedre.