Wkadk

Hvordan at gøre folk føler sig trygge omkring dig

Vil du prøve at minimere akavet øjeblikke, og slippe af anspændthed omkring andre? Her er hvordan.

Steps

Hvordan at gøre folk føler sig trygge omkring dig. Vær dig selv og handle naturligt.
Hvordan at gøre folk føler sig trygge omkring dig. Vær dig selv og handle naturligt.
 1. 1
  Vær dig selv og handle naturligt. Ingen kan lide en falsk, så bare være dig selv. Folk vil beundre, at du ikke er bange for, hvad andre tænker. Må ikke være anderledes på formålet selvom, det vil bare gøre dig synes underligt.
 2. 2
  Oprigtigt ros andre. Brug ikke smiger, men reelt give kredit, hvor kredit er forfalden.
 3. 3
  Undgå at gøre grin med andre. Undgå fornærme andre mennesker, medmindre du bare rode rundt. Må ikke sige noget sårende. Være virkelig forsigtig med dette. Jo længere du har kendt en person, jo mere du kan rode rundt med ham eller hende.
 4. 4
  Gøre grin med dig selv. Du kender dig selv bedre end stort set alle andre, så det er nemmest at lave vittigheder om dig. Alle kan lide en person, der er ydmyg.
 5. 5
  Tillid er vigtig. Prøv at holde sig til dine principper og ikke sige det modsatte nogle få øjeblikke senere. Der bare gør dig til at ligne du desperat forsøger at finde noget smart at sige (Tænk over, hvad du kommer til at sige).
 6. 6
  Tænk over, hvad du vil sige, før at sige det. Overvej, hvad folks reaktioner vil sandsynligvis være, og beslutte, om hvad du er ved at sige, er værd at blive talt.
 7. 7
  Minimer andres fejl ikke løser andre mennesker, medmindre deres fejltagelse, vil ende med at gøre tingene værre for dem eller andre. Også nedtone det, hvis andre påpeger det.
 8. 8
  Være inklusiv. Brug ikke en intern joke, medmindre alle de tilstedeværende ved det. Også, ikke henvise til noget, som en person i samtalen ikke kender uden at forklare det til ham eller hende.
 9. 9
  Vær modig! Må ikke være bange for at gøre nar af dig selv! At være åben er vigtigt i at gøre folk slappe af.
 10. 10
  Har god hygiejne
 11. 11
  Husk de typer af ting de mennesker, der du er omkring kan lide, så du kan tale om ting, du alle kan lide, og alle vil grine med dig og smiler snart!

Tips

 • Tror du kan gøre noget. Må ikke være bange for hvad andre tænker og goof omkring!
 • Må ikke være bange for at rode rundt med mennesker.
 • Nogle gange, hvilket gør en person føler sig trygge, er ikke den bedste løsning. Gå ikke på kompromis sandheden bare at holde samtalen tamme.
 • Undgå at se ondt af dig selv, når du laver grin med dig selv.
 • Gør ikke nogen racistiske nedsættende bemærkninger eller seksuelle kommentarer.