Wkadk

Hvordan at undgå at tale om de samme gamle ting

Alle taler om vejret, eller forsiden overskrifter fra nyhederne. Jo mere viden du besidder, og varieret dine interesser, jo flere forskellige emner, du vil være interesseret i at tale om.

Steps

Hvordan at undgå at tale om de samme gamle ting. Se verden omkring dig, og se efter ting, der interesserer dig.
Hvordan at undgå at tale om de samme gamle ting. Se verden omkring dig, og se efter ting, der interesserer dig.
 1. 1
  Se verden omkring dig, og se efter ting, der interesserer dig. En bred vision af livet vil udvide de emner, du vil nyde at tale om.
 2. 2
  Kig efter nye venner i forskellige samfundslag eller forskellige baggrunde. Deres perspektiver, filosofier og ideer kan være interessante samtaleemner.
 3. 3
  Lyt til de personer, du taler med, og hvis de har entydige interesser, lære mere om dem. Hvis du ofte med nogen, der elsker sport, tage tid til at lære nogle af de grundlæggende funktioner i deres favoritter. Det samme ville gå for fiskeri, Broderi, opera, eller nogen væld af potentielle emner.
 4. 4
  Udvikle hobbyer og kigge efter klubber eller organisationer, der støtter dem. Dette vil være en unik grund til at lære og udveksle ideer og tanker, som din viden vokser.
 5. 5
  Overvej, hvad du måtte have til fælles med denne person? Kan du lide den samme musik? Tal om dine bands. Ved ikke hvilken musik de kan lide? Spørg dem! Under ting i fælles, er grunden til de fleste mennesker bliver venner.
  • Hvad laver du lige nu? Er du i skolen? Tal om det virkelig hårdt test fra i går. Fik du den matematik opgave i går?
 6. 6
  Søg efter nye perspektiver i dine egne interesser, og holde strøm på forkant opdagelser i disse områder. Da Pluto blev erklæret en ikke-planet for nogle måneder siden, kan du være sikker på at det var et varmt emne i den astronomiske samfund, men folk på gaden talte om det også.
 7. 7
  Tal om mad. De fleste mennesker kan lide at tale om mad. Candy er en stor emne, alle elsker slik! Måske du kan lide kinesisk tage ud, måske de kan lide pizza, er det altid sjovt at tale om mad.
 8. 8
  Undersøgelse reaktionen fra folk, du normalt taler med, når du forsøger at bringe nye emner. Hvis du ser hængende øjenlåg og høre gaber, er du ikke stimulere dem, du er beroligende dem, men hvis øjenbryn stige, og du kan se svar, er du på rette spor.
 9. 9
  Vis din kreative side! At være kreativ er noget folk kan lide at se på andre mennesker. Tænk på dine egne emner. Vil du spille et instrument, der er med hvem i skolen, og hun gjorde hvad??
 10. 10
  Tal om dating. "Jeg kan lide Evan". "Marrissa og Jack var over i 3 dage!" "Jeg tror, ​​Noa og Alex vil blive sammen for et stykke tid!" Det er sladder slags, men kan du ikke lide at tale om din knuser og andre folkeslag beaus?
 11. 11
  Husk, med undtagelse stødende sprog eller kulturelt tabu, er der ubegrænsede muligheder. Film, musik, mode, business, sport, politik, berømtheder, skole og nuværende begivenheder, selv... vejret, tilbyder ubegrænset konversation emner, hvis du tager lidt tid til at være interesseret i dem.

Tips

 • Har en sans for humor.
 • Lyt lejlighedsvis at tale radio, da disse er de eksperter taler om et væld af emner.
 • Prøv at være beskedne. Hvis du aced testen, og denne anden person fik et C, så skal du ikke hovere. Hvis du ikke gør volleyball hold, og de gjorde, så prøv at være oprigtig og lykønske dem. Hvis dit hår er super skinnende og de komplimenterer, sige tak, ikke "Yeah, jeg tager mig af mit hår bedre end dig." Horrible!
 • Må ikke komplimentere dig selv eller fornærme den anden person eller personer, de kunne være venner med.
 • Læs overskrifterne i forskellige dele af den lokale avis.
 • Se i det mindste en lille lokale og internationale nyheder, når du kan for samtale idéer.

Advarsler

 • Når gruppen taler om et emne, skal du ikke forsøge at tvinge en ændring i emnet.
 • Gentagne talk ofte ses hos mennesker besat ikke blot med deres forretningsmæssige interesser, men med en bestemt mission, såsom vegetarisme, afhængighed, tro healing mv Introspect og find ud af om du er besat. Dette vil gøre dig langt mere acceptabelt, vellidte og respektable og giver dig mulighed for at fremme den sande essensen af ​​din mission så godt!
 • For ældre (og / eller handicappede) mennesker, venligst ikke gå ind i de mindste detaljer om dine lidelser. De eneste folk interesseret i din sygehistorie er du, din læge og en advokat, hvis du er sagsøger for fejlbehandling.
 • Tilbring tid på at lytte til andre eller vil du hurtigt finde nogle mennesker er villige til at lytte til dig.