Wkadk

Hvordan man kommer op med sjove samtaleemner

Der er mange måder at komme op med sjove samtaleemner. Latter er den bedste medicin, og altid en god metode til at diffundere spændinger. Her er nogle afprøvede og sande taktik for at holde din ven griner eller bringe nogle letsindighed til samtalen.

Steps

Hvordan man kommer op med sjove samtaleemner. Se tilbage på dig selv.
Hvordan man kommer op med sjove samtaleemner. Se tilbage på dig selv.
 1. 1
  Se tilbage på dig selv. Tænk en anekdote, der er sket for dig for nylig, der kunne opfattes som morsomt. Noget, der er sikker på at få et godt grin fra den person, du taler med.
  • Du kan finde noget uheldigt, at der skete for dig, at du kan grine nu i nutiden og dele det med andre. Vi har alle vores dårlige øjeblikke, vi ser tilbage på og grine. Sørg for at du er virkelig forbi denne hændelse, som du nu finde morsomt. Det handler ikke kun deler et stykke af jer med dem, men også giver dem noget at grine af i processen.
 2. 2
  Køb en bog af vittigheder eller en bog, der diskuterer måder at gøre folk til at grine. Vittigheder kommer i en række emner til hverdagsbrug.
  • Der er også mange sjove joke sites på internettet, som du kan browse gratis, og få fat i dit materiale fra.
  • Prøv nogle scenarier. Den måde at starte en samtale med en vittighed er meget enkel. Du kan starte med mange forskellige måder, men en populær man er "Jeg hørte denne vittighed den anden dag, og jeg krakket op, da jeg hørte det. Vil du høre det?" Du giver den person en chance for at sige nej. Hvis din ven ikke ønsker at høre det, genoptage med samtalen. Men som ikke ønsker at høre joke? De fleste mennesker vil.
  • Når du siger en vittighed, siger det med en straight ansigt. Det er mest effektiv, når du levere det deadpan, fordi det er når din præstation er mest overbevisende. De kan købe dit joke, også!
  • Finde ud af din vens type humor og følsomhed og passer til deres humør. Måske er din ven kan lide sarkastisk humor. Find noget at være kollaborativt sarkastisk omkring, så som hvor meget du elsker at diskutere kedelige emner som husholdningen, når du ikke (selvfølgelig). Hvis din ven er vittig og cerebral, gøre nogle ordspil og ordspil. Hvis din ven er imponeret, vil der gør ham eller hende til at grine. Folk griner, når de er imponerede tider.
 3. 3
  Hold øje med omgivelserne og vær kreativ. Find noget om den situation, du befinder dig i, som er ulige eller mærkeligt, fordi det er hvad folk normalt grine - noget, der er uden for normen.
  • Påpeg den mærkelige adfærdsmønster fra personen bag registret eller den sjove logo klistermærke.
  • Bliv den anden linse til noget sjovt, at din ven måske har savnet på din tur sammen, eller når du sidder på en restaurant.
  • Du er nødt til at finde den lyserøde elefant i rummet.
 4. 4
  Drille din ven blidt om noget, der kan gøre dem grine, såsom deres finurlige manerer. Denne form for Spøg skaber en følelse af nærhed, fordi du ser en tendens i dem. Det sender også varme vibes normalt.
  • Måske de altid glemmer deres nøgler eller tilfældigvis altid bære mørke farver, som de ikke indser. Folk som det, når andre er opmærksomme på dem for ting som dette (i en pæn måde).
 5. 5
  Se tingene på den lyse side, hvis det ikke er akavet for situationen. Det er nemt at blive tynget, men du har brug for nogle letsindighed til at flyde. Prøv at sætte et positivt spin på tingene.
 6. 6
  Find det ironiske eller kejtethed af en situation. Dette vil få dig til at grine og gøre det smitsom.

Tips

 • Samtale er en kunst, og gøre det sjovt er endnu mere af en kunst. Øv samtale med så mange forskellige slags mennesker som muligt.

Advarsler

 • De fleste af de vittigheder i bøgerne er overused, giver ingen mening, eller på anden måde halt. Det er bedst at lave dine egne vittigheder og praksis mærke humor og levere det kunstfærdigt.