Wkadk

Hvordan de kan opfylde en berømthed

Møde en berømthed er en mindeværdig oplevelse, der kræver en indsats, men for de fleste mennesker, der formår at få det souvenir foto eller autografer CD værd i sidste ende. Her er hvordan man møde en berømthed.

Steps

Hvordan de kan opfylde en berømthed. Find ud af hvor den berømthed, du gerne vil mødes gør en udseende.
Hvordan de kan opfylde en berømthed. Find ud af hvor den berømthed, du gerne vil mødes gør en udseende.
 1. 1
  Find ud af hvor den berømthed, du gerne vil mødes gør en udseende. Dette vil kræve en vis indsats fra din side, så du ideelt set skal finde et sted, de vil blive opført relativt tæt på, hvor du bor. Hvis den eneste gang de vil være hilsen fans i det næste år er halvvejs i hele verden, afgøre, om mødes er værd bekostning og rejser.
 2. 2
  Hvis du har gjort det til et sted, hvor den berømthed bliver vist, ankomme tidligt. Medbring en ven med dig eller noget at holde dig beskæftiget i et par timer, som berømtheder næsten aldrig gøre en on-tiden udseende.
 3. 3
  Forblive cool og afslappet. Selvom du sandsynligvis blive ophidset, huske på, at berømtheder er normale mennesker, der har arbejdet hårdt for at nå deres berømmelse på forskellige områder, og må ikke bruge lang tid opsigt med dig, hvis du handler overdrevent amok over dem.
 4. 4
  Hvis du er nervøs, så prøv at rydde dit sind. Den berømthed er sikker på at vide, hvordan man reagerer på fans.
 5. 5
  Husk, at når du bliver introduceret til den berømthed, tage 3 dybe indåndinger, så du ikke besvime eller få et panikanfald. Bare tage tre vejrtrækninger, og derefter angive dit navn. Den berømthed vil sandsynligvis ryste din hånd og spørg dit navn. Husk, at de gør det hele tiden, og at selv din værste reaktion ville være normalt for dem.
 6. 6
  Foretag samtale. Se "hvordan at få venner." Bare husk at starte samtalen, som du ville gøre med en ven. En stor tip er aldrig at bande foran dem, og du vil være fint.
 7. 7
  Når du er færdig møde dem, skal du give dig selv et klap på ryggen! Du har gjort dit job!

Tips

 • Vær dig selv. Celebs hader det, når folk handler falsk omkring dem, fordi de er berømte.
 • Hvis du møde en person i et band, gå til deres shows tidligt og blive sent. Find ud af hvor turistbusser er parkeret. Få venner med de mennesker omkring dig, vil du aldrig vide, hvilke tilslutninger, de vil have.
 • Husk ovenstående trin og blot forblive tro mod dig selv.
 • Gå til en koncert med enhver kunstner, du nyder, og prøv at sidde i nærheden af ​​eller stå tæt på scenen.
 • Hvis en berømthed ønsker at møde dig igen engang, bare vent til den næste begivenhed / koncert... Hvis du mødes igen. Aldrig fortælle en berømthed din adresse af nogen art. (Hjem, arbejde, e-mail osv.)

Advarsler

 • Watch out for sikkerheden / entourage.
 • Prøv ikke at komme ind i en kamp med en anden fan. De fleste chancer er, at andre er lige så begejstrede og ivrig efter at møde stjernen, så ikke skubbe eller afbryde dem.
 • Lad dig ikke narre af medierne, kan stjernen være anderledes i det virkelige liv.
 • Celebrity tilbedelse er virkelig usundt. Må ikke tage det overbord. Berømtheder er ikke de vigtigste ting, de er bare almindelige mennesker. Sørg for at du være opmærksom på de mere vigtige ting i dit liv.
 • Må ikke starte samtalen med noget som: "Du ser smuk!" De har hørt det en masse, bare holde afslappet. De er mennesker, er de ikke?
 • Snotty adfærd udført af nogle af de berømtheder er til tider meget farligt, usundt, og kan få dig i problemer med loven. En ikke-kendis ville få i flere problemer end en berømthed, når bryde loven, fordi berømtheder har penge nok til at betale deres vej gennem de straffe. Må ikke være overfladisk. Sure berømtheder kan være rig og normalt smukke, men mange af dem er dårlige forbilleder. Se dem på indersiden.
 • Må ikke løbe efter denne berømthed. Sørg for at du behandler denne berømthed som en normal person.