Wkadk

Hvordan at være meget snakkesalig

Det er virkelig nyttigt at kunne tale med nogen, omkring næsten alt, så længe du kan lide eller har brug for. Det kan hjælpe dig med at få nye venner, åbne døre for dig, lære dig noget nyt hver dag, eller bare gøre dig smil. Det kan tage nogle indsats, men det er ofte det værd.

Steps

Hvordan at være meget snakkesalig. Tillad dig selv at nærme sig mennesker, vær ikke genert.
Hvordan at være meget snakkesalig. Tillad dig selv at nærme sig mennesker, vær ikke genert.
 1. 1
  Tillad dig selv at nærme sig mennesker, vær ikke genert. De fleste mennesker er rart, når du får at tale med dem!
 2. 2
  Må ikke være bange for at træde ud af din comfort zone! Må ikke være for klamt, men lad folk vide du er der og ønsker at blive hørt.
 3. 3
  Hvis du har problemer med at starte samtaler, skal du ikke være bange for at smide noget tilfældigt. Hvis du får et godt grin, er det endnu bedre!
 4. 4
  Altid lytte til den anden person. Det lyder indlysende, men de fleste af os ikke lytte ordentligt hele tiden. Bounce off dem - de vil være mere tilbøjelige til at chatte, hvis du taler om noget, de opdraget.
 5. 5
  Ikke nødvendigvis tror, ​​du kan ikke sige noget, fordi det vil lyde "dum". De fleste mennesker kan blive trukket ind i en samtale om næsten alt.
 6. 6
  Fortæl anekdoter og historier. Lufte dine meninger. Selv hvis nogen er uenig med dig, det er bare en mulighed for en længere samtale!
 7. 7
  Keep smiling! Det gør folk meget venligere, og tricks dem, og dig til at tro du har fået tillid!
 8. 8
  Tænk på et emne eller tema du virkelig nyde og dele det med andre.
 9. 9
  Når du tænker på et emne eller emne, du ønsker at tale om skrive det ned, så du ikke glemmer.
 10. 10
  At tænke på emner, lave en liste over ting, du kender eller historier, du gerne vil fortælle. Sørg for, at de er gode historier med et punkt, du ikke ønsker alle at være spørger "hvorfor er han / hun fortæller mig det?" Husk de ting du ønsker at tale om og tale om det med mere end blot én person. Lav en god liste af ting at tale om og tale om det.
 11. 11
  Gennemgå denne liste, huske nogle af de ting, du ønsker at tale om. Der må være en grund til at du ønsker at tale om dette, så gå videre.

Tips

 • Hvis du kender den person, bringe op noget de er meget interesseret i, og gør dit bedste for at holde samtalen i gang.
 • Når du føler dig nede, men du sidder fast med mennesker, gøre en indsats for at tale med dem. Hvis du ender i en virkelig interessant samtale, vil det gøre du føler tusind gange bedre og helt distrahere dig!
 • Hvis du ikke ved, hvad jeg skal sige, prøve at lave en kommentar på noget på Værelset, etc. (dvs. "Det tapet er hæslige," eller "søde sko - hvor har du fået dem?").
 • Folk vil synes du er "fantastisk til en snak", så længe du lytter til dem og reagere på dem med omtanke.

Advarsler

 • Nogle mennesker bare synes fast besluttet på at argumentere, eller fast besluttet på at holde kører samtalen i jorden. Lad dem være. Der er milliarder af mennesker på planeten, så prøv at tale med en anden!
 • Må ikke få forstyrret, hvis nogen er uenig med dig eller er imod din mening, det er bare en chance for dig at dukke op, hvem du virkelig er, og tale om din mening.
 • Sørg for at du ved hvad du taler om! Du ser dum hvis du pludre uafbrudt om noget forkert.