Wkadk

Hvordan man laver en middle school graduering tale

Kom forfremmet til high school er en temmelig stor ting, og du ville sikkert gerne efterlade et mærke på din middle school. Gå ud med et brag ved at give en stor graduering tale!

Steps

Hvordan man laver en middle school graduering tale. Introducere dig selv.
Hvordan man laver en middle school graduering tale. Introducere dig selv.
 1. 1
  Introducere dig selv. En administrator vil sandsynligvis give dig en grundlæggende introduktion, men du måske ønsker at tilføje et par detaljer.
  Hej alle! Jeg er Dan og jeg har stået til Lemon Valley School i tre år nu.
 2. 2
  Tal om dine første minder på skolen. Vidste du starter på samme tid som alle andre, eller har du overføre? Tal om, hvad du forventede, når du først ankom.
  Da jeg først kom her, husker jeg tænkte, at campus var enorm og overfyldt. Jeg var bange for jeg var ikke til at passe ind
 3. 3
  Tal om, hvor meget du nyder oplevelsen. Hvis du var bange først, siger, at tingene udviklede sig langt bedre end forventet.
  Men alle jeg har fået at vide i løbet af de seneste par år har været stor. Jeg har lavet masser af nære venner og lært fra store lærere.
 4. 4
  Sig en sætning eller to om hver lærer. Hvis det er hensigtsmæssigt, gøre lidt vittigheder - men ikke være smålige. Medmindre du havde et stort antal lærere i årenes løb, så prøv ikke at efterlade nogen.
  Mr. Holmes viste mig, at videnskaben kan være sjovt - især når din model vulkan går i udbrud over hele loftet. Jeg vil aldrig glemme den tid Mrs Peterson foretaget en perfekt dunk på basketball domstol. Og hvem vidste, at Ms Ludlow spiller banjo som ingen forretning?
 5. 5
  Tale lidt om de andre elever. Du kan være den ene giver den tale, men du repræsenterer din eksamen klasse. Tal om mindeværdige episoder, ting, at din klasse var kendt for, eller hvor tæt alle er blevet.
  Selvfølgelig ville det ikke have været det samme uden mine fantastiske klassekammerater. I løbet af efteråret velgørenhed drev, gjorde vores klasse Lemon Valley historie ved at hæve over tre tusind dollars. Vores tur til DC i år var en af de mest sjove oplevelser i mit liv. Jeg er glad for, at så mange af os vil være at gå til den samme skole i efteråret.
 6. 6
  Tale om fremtiden. Tal om, hvordan midt skole har hjulpet dig med at forberede, hvad der er at komme.
  Jeg plejede at tro, at gå i gymnasiet ville være skræmmende, men med alle mine venner og alt det, mine lærere har lært mig, er alt jeg føler nu, ophidset.
 7. 7
  Takke alle for, hvad de gjorde for at gøre dine mellemindkomstlande skoleår stor. Dette omfatter kammerater, lærere, forældre, administration og personale. Hvis der var en tid, hvor nogen virkelig har hjulpet dig, inkludere den.
  Jeg vil gerne takke de lærere, personale, Principal Nolan, mine klassekammerater, og selvfølgelig, mine forældre til en vidunderlig Lemon Valley oplevelse. Jeg vil især gerne takke Sara Jenkins, som var den første person til at tale med mig på min første dag, viste mig rebene under min første uge, og har været min mentor i løbet af de seneste tre år.
 8. 8
  Tilføj en afsluttende erklæring. Tænk på en dejlig clincher, der vil efterlade en stor indvirkning på dit publikum og vil lukke talen pænt.
  På vegne af den klasse af 2012, vil jeg gerne takke dig igen! Jeg håber bare, at Lemon Valley School husker os så kærligt, som vi vil huske det.

Tips

 • Hold talen livlig. Ingen ønsker at falde i søvn på deres egen eksamen. (Eller, i dit tilfælde, sætte deres hele klassen til at sove.)
 • Du er ikke eksamen fra high school eller college, så du skal ikke være alt for sappy eller latterligt! Du har stadig en lang vej foran dig.
 • Må ikke være alt for nervøs! Hvis du blev bedt om at gøre talen, så var du sikkert spurgt for en grund.
 • Sørg for at du har en form for budskab, der er inspirerende, så folk husker det.
 • Tilføjelse vittigheder i din tale er helt okay. Faktisk vil det gøre talen mere mindeværdig.

Advarsler

 • Talen bør ikke være for lang. 3-5 minutter ville gøre pænt. Må ikke indeholde for mange minder fra skolen, eller det kan begynde at lyde som en liste!
 • Sørg for, at indholdet i din tale er respektfuld for alle. Dette omfatter også de lærere, som du hader.
 • Du er velkommen til at fortælle historier om mennesker, men sørg for, at du spørge den person, hvis du kan nævne dem i talen. På den måde ingen er flov om graduering dag.
 • Viser ikke dit indlæg til dine venner, eller det vil ikke have så meget indflydelse under ceremonien. (Du vil sandsynligvis nødt til at køre det af en lærer, selv om.)
 • Må ikke tygge tyggegummi samtidig taler, fordi det er respektløst.