Wkadk

Hvordan at snige en kæreste eller veninde ind i dit hus

Sniger sig ind en kæreste eller kærestes hus kan være en spændende og farefuld aktivitet. Planlægning, forsigtig, bevidsthed og evne til at tænke på flue er behov for, så tingene kan gå glat. Du kan planlægge for mange problemer forud for tid, men der er altid risiko for noget, der sker, kan du ikke rigtig forberede, dette kaldes en hage. Det er her, du bliver nødt til at være i stand til at tænke på flue. Hvad du gør med din partner er din virksomhed. Dette vil vise dig, hvordan du gør det ske.

Steps

Hvordan at snige en kæreste eller veninde ind i dit hus. Det er nødvendigt at have en plan, der omfatter en lang række faktorer.
Hvordan at snige en kæreste eller veninde ind i dit hus. Det er nødvendigt at have en plan, der omfatter en lang række faktorer.
 1. 1
  Det er nødvendigt at have en plan, der omfatter en lang række faktorer. Tag i betragtning:
  • Adgangskrav point for den anden person
  • Synsfeltet tilbydes af vinduer i huset (hvis et andet familiemedlem ser nogen i deres gård på 1:00 om morgenen, de er tilbøjelige til at kalde politiet.)
  • Når naboer og trafik kan se
  • Hvad du nødt til at flytte, åbne låse, etc. så den anden person kan komme i
  • Timer, som andre beboere i huset gå i seng og faktisk falder i søvn
  • De timer, du selv plejer vende i (hvis du altid gå tidligt i seng din familie kan vokse mistænkelige hvis du stadig op kl 12:30, eller omvendt, hvis du altid vende i sent, men sige, at du går i seng om 08:00)
  • Den støj, du bliver nødt til at gøre åbne vinduer, trække op blinds, åbne døde bolte, etc.
  • Hvor meget kraft er nødvendig for at trække en person gennem et vindue eller anden åbning (husk, at du vil være at trække nogle af dine egen vægt op i tillæg til din partners, men det er sandsynligt, at adrenalin vil pumpe på dette punkt, og du vil være stærkere end sædvanligt)
  • Hvordan personen vil komme tilbage i morgen.
 2. 2
  Overvej også på forhånd:
  • Hvor din partner kan skjule sig i tilfælde af, at en anden person kommer ind i rummet (skabe, under sengen, og bag døren er fantastisk, hvis nogen bare kommer ind, men hvis de søger, er der sandsynligvis ikke et sted stort nok til et menneske at skjule, at de ikke vil søge efter. overveje, under bunker af tøj / tøj hæmmer, hvis du har lidt tid til at skjule).
  • Hvordan en person kan bevæge sig omkring huset, hvis det er nødvendigt (for at bruge badeværelset eller flytte til et mere sikkert sted for eksempel).
  • Kæledyr. Hvordan vil de reagere på en fremmed i huset, og hvad kan du bruge til at undertrykke dem (mad, godbidder, petting, etc.)
  • Hvad tid du og din partner vil vågne op, hvis du planlægger at sove (helst før andre beboere til at gøre at komme ud lettere, eller skiftevis efter de har forladt for arbejde eller skole, og hvis din partner har brug for en sikkerhedskode for at deaktivere et alarmsystem eller nøglerne til relock en dør.
  • Overvej din egen tidsplan samt, er det ikke anbefales at forsøge at snige sig nogen i, hvis du er nødt til at være op til skole eller arbejde selv.
  • Andre faktorer, der kan påvirke dig specifikt (den eneste mulige indgangen er på anden sal, du bor i en lejlighed, eller dele et værelse med en anden).
  • Lås din dør. Vær sikker på, at dine forældre ikke har en nøgle.
 3. 3
  Få person inde på kortest tidsramme muligt, jo længere du tage chancen for en hage forekommende stiger eksponentielt. (Hvis du nødt til at trække en person op en ren væg: Placér dig, så du ikke kan trækkes ud af hvor du er.
  • Med din højre hånd, tag fat i personens håndled eller overarmen lige over albuen, og med venstre, andre personen fri hånd og træk. Lad dem bruge deres ben til at skubbe i en 45 graders vinkel til væggen, og når de er høje nok, kan du bruge din venstre hånd til at fange deres røv eller låret og trække dem igennem). Hvis du bruger en stige eller trin, så sørg for du kan sætte den tilbage eller trække det med dig. Sørg for, at du er lige så stille som muligt, og genlukke eller sætte tilbage noget du flyttede (vinduer, rullegardiner, persienner, gardiner, porte, møbler osv.) Det anbefales også, at "run-dark": slukke alt lys, som formodes at være off, sæt mobiltelefoner på lydløs, slukke computerskærme og tv-skærme, (lys radio musik kan overdøve de lyde, der kan gøres, mens få en person i, men kun hvis det er ikke usædvanligt for dig at have din radio på i nat).
 4. 4
  Flytte rundt i lokalet så lidt og så stille som muligt, tale i hvisken og dæmpe alle lyde ud over det sædvanlige såsom mobiltelefon ringetoner. Hvis du er bekymret for, at en person kan kalde dit hus og vågne andre beboere, lad telefonen off the hook (eller hvis det er en bærbar), som effektivt vil blokere linjen og ingen opkald vil være i stand til at komme igennem.
 5. 5
  Gør hvad du vil, men gør det stille og roligt. Sørg for at din seng er stor nok til to personer til at blive ansat på det uden at lyde mistænkeligt højt. Hvis du har brug for en let, skal du bruge en mobiltelefon baggrundsbelysning og ikke skinne det under døren. Hvis den person har brug for at bruge badeværelset, sørg for at de er tavse, ikke flush og ikke bruge vasken. Der er intet højere og fremmed natten end et brusebad: ikke bruger det. Hvis du har brug for at få noget fra et sted i huset, skjule den anden person, så godt du kan og gå få det selv. Sørg for, at din partner gør så lidt støj som muligt, mens du er ude af dit værelse. Hvis du eller din partner ændringer eller fjerner deres tøj, samle dem op og sætte dem et sted (foden af ​​sengen under dynen fungerer godt. Denne måde personen ikke behøver at febrilsk søge efter deres tøj, hvis de har brug for dem). Også skjule noget din partner kan have bragt med dem (mobiltelefon, pung, nøgler, tøj, etc.) Det er intet mindre ydmygende at skjule en person, og indser du forlod deres tøj i midten af ​​gulvet, når nogen søger dit værelse.
 6. 6
  Hvis du går til at sove, så sørg for din alarm vil få dig op uden at vække andre beboere. Mobiltelefon vibratorer er rolige, men vil ikke vække en tung sovekabine. En radio ur kan vågne op andre mennesker, så beslutte, om en mængde, der vil vække kun du og din partner. Hvis du ikke kan stole på dig selv til at vågne op, når du har brug for, kan det anbefales ikke at sove.
 7. 7
  Få personen ud. Det kan være nemmere eller sværere afhængigt af din situation. Gør det før daggry, hvis muligt. Gør en hurtig kontrol af dit hus til at kontrollere, hvor andre beboere er kan hjælpe. Når den anden person er ude af bygningen har dem komme ud af syne så hurtigt som muligt. Hold dem frit for andre synspunkter. Se nogen forlader et hus om morgenen er lige så belastende som at se dem gå ind om natten. Hvis personen er fanget forlader det kan være muligt at overbevise hvem fandt dem, at de stopper i at besøge (før skole, arbejde osv.). Hvis få fanget er uacceptabel, køre. Det er sandsynligt, den person, hvis hus du var i, vil komme i problemer, men der er en anstændig chance for du vil flygte. Sørg for, at du tager alle dine ejendele med dig.
 8. 8
  Komponere selv og komme hjem, eller hvor du nødt til at være, hvis du er den person, der sneg in. Hvis du er nødt til at snige sig ind i dit eget hus, kan du bruge den taktik er beskrevet ovenfor. Hvis du er den person, der var snigende nogen i, rydde op i rummet (dåser, flasker, omslag, løsthængende tøj, seng, osv.) Sæt papirkurven i bunden af ​​en skraldespand kan, hvor det er mindre sandsynligt, at blive set. Glem ikke visse poster kan skylles, hvilket er langt sikrere end at sætte dem i papirkurven. Hvis du har brug for at smide noget, som du ikke ønsker set, pak det element i våde papirservietter, som skulle holde nogen fra at røre eller se det.
 9. 9
  Vent mindst to uger før du forsøger igen. Gør det på en anden ugedag end før. Hver gang du forsøger det chance for du vil blive fanget stiger. Men efter gentagelse operationen skal gå meget glattere. Afveje disse faktorer i overensstemmelse hermed.
 10. 10
  Hvis du snige dem i dagtimerne sørg for dine forældre er helt væk, før de kommer over og få dem ringe til dig inden da. Hvis du ikke har en telefon eller den anden person ikke sørge for at planlægge det hele ud mindst to dage i forvejen
 11. 11
  Kontroller, at du ikke bryde nogen udgangsforbud. Hvis fanget af retshåndhævelse, kan du være i problemer for at bryde udgangsforbud.

Tips

 • Overvej en alder af dit hus-hvis dens ældre, dens sandsynligvis vil være mere støjende. Gåture nær vægge eller gelænder på trapper hjælper med at holde støjen nede.
 • Hvis du har (eller bor i, er endnu bedre) en kælder med vinduer eller indgang tage fordelene ved det, er det sandsynligt, at folk på etager ovenfor vil ikke høre dig, og du kan som regel høre folk gå ned ad trappen giver dig tid. (Dette virker kun, når du er den eneste i kælderen).
 • Hvis de gemmer sig i skabet sørg for at de ikke gør nogen støj og de er godt skjult.
 • Nogle alarmsystemer kan deaktiveres ved at placere en meget stærk magnet ved siden af ​​eller på en af ​​modtagerne. Nogle anvendelser for dette er døre og vinduer. Du bliver nødt til at teste denne før hånd at se, om det virker med dit system.
 • Gør ikke noget ud over det sædvanlige den dag snige i. Spørg ikke andre beboere, hvad tid de kommer til at sove, da det kan vække mistanke. Må ikke annoncere, at du går i seng, hvis det usædvanligt for dig at gøre det. Husk, at forældrene har sandsynligvis have forsøgt sådanne ting som disse, når de var yngre, og kan være særligt ivrige efter at disse tip-off faktorer.
 • Når den anden person ikke er inden for tale distance, bruge en mobiltelefon. Sørg for at du tale med dem inden du forsøger at få dem indenfor.
 • Hold dig selv rolig og fattet på alle tidspunkter. Tager en pause til at ånde dybt indse, at du ikke i problemer endnu, og at du har en velgennemtænkt plan kan gøre underværker for din holde din stress under kontrol.
 • Hvis dine forældre virker sørg for du kender deres tidsplan inden da, så du ved hvornår du skal bringe dem ind og snige dem ud.
 • Hvis operationen er meget risikabelt er det ikke anbefales at forsøge det. Enhver handling, hvor enten personen er i fare for at blive skadet bør foranledige en revurdering af planerne.
 • Andre valgmuligheder omfatter, men er ikke begrænset til: at bringe person over i løbet af dagen og få dem foregive at forlade, mens den faktisk holde dem i huset eller lade dem snige tilbage bagefter, hvilket bringer en anden ven, at du er tilladt at have en kammerat med og sniger personen i sammen med dem, eller har personen sneg ind på et tidspunkt, hvor ingen er hjemme og skjule dem, indtil sengetid.
 • Hvis samleje, tage det langsomt for at gøre det stille.
 • Hvis fanget ved anvendelse af simpel manipulation og skyld ture kan i høj grad off-set straf.
 • Attitude er lige så vigtig som handlinger-Hvis du skjuler eller flugt tænke som hvis du spiller hide-and-søger. Ikke alene vil det hjælpe dig med at reducere din stress, vil dit perspektiv være mere analytisk, hvis du anser dig selv som at spille et spil.
 • Brandtrappe stiger kan arbejde vidundere fra anden historie vinduer, bare være sikker på at overveje alarmsystemer, den lethed at åbne et vindue, vinduer på første historie, som kunne udsætte din partnere flugt, og din egen evne til at få stigen op igen bagefter.
 • Hvis de fortæller deres partnere deres udgifter natten og din snige dem ind og dit hjem har et hus telefon sørge for at deres ikke forkrampede og kalde dem godnat.

Advarsler

 • Hvis dine forældre kommer i rummet, og du skjuler dem i skabet gør dit bedste for ikke at virke mistænkelig eller nervøs, så prøv at distrahere dem med noget andet.
 • Også ryger ikke eller har alkohol. Det kunne potentielt ødelægge alt. Rygning kan påvises ved røgalarmer og kan også lugtede af andre
 • Hvis politiet ankommer: Kør ikke. Bliv hvor du er, og følg alle instruktioner. Du kan ikke blive alvorligt debiteret for dine handlinger, hvis nogen i huset lader dig i. Må ikke flygte politiet, hvor de kan se dig. Du vil blive jaget, du vil blive fanget, og du vil blive opkrævet mere alvorligt end hvis du ikke havde flygtet.
 • Hvis du er fanget: Må ikke råbe eller skrige. Roligt tale og indrømme dine aktiviteter. Hævder, at det var din ide, ikke den anden persons, hvis du ønsker. Har personen klæde sig selv, hvis det er nødvendigt, og sikre, at de kommer hjem. Bagefter påberåbe følgelig til hvem fangede dig ikke tale om det til nogen. Hvis du er heldig, vil du tage faldet. Forsøg ikke at snige nogen i igen, medmindre ingen er hjemme.
 • Hvis du ved at blive fanget: Umiddelbart klæde dig selv og den anden person. Hvis det er muligt, få dem ud, før du bliver opdaget. Saml eller skjule noget, der ville udsætte dig, såsom tøj, dåser, omslag osv. Må ikke lyder nervøs, hvis afhørt. Hvis det timetal, er hensigtsmæssig, kan du handle som om du lige er blevet vækket. Liggende anbefales, hvis du kan slippe afsted med det. Hvis du ved, du ikke kan, vil det kun skade dig at lyve.
 • Hvis dine forældre ikke vil have dig til at bringe nogen i, kan de have en god grund. De er ældre, mere erfaren og i nogle tilfælde at forstå dine behov bedre end dig selv, selvom du måske ikke klar over det. Tænk grundigt i, hvad du gør, og prøv at være ansvarlig.
 • Hvis du bliver fanget og blive fanget er uacceptabel: Run. Hurtigt samle dine ejendele, hvis det er muligt (mobiltelefon og nøgler især) og køre. Gå ud af en nærliggende vindue eller dør. I ekstreme tilfælde, hvor dit helbred eller liv er i fare tøv ikke med at forsvare dig selv, så godt du kan. Umiddelbart flygte, når lejlighed byder sig.
 • Hvis politiet bliver kaldt: Få personen ud, og så langt væk som muligt. Du har en begrænset tid, før de ankommer. Brandbiler er normalt først, efterfulgt af politiet. Du kan køre fra brandbil personale.

Ting du behøver

 • Tid, det er den mest nyttige ting i denne proces.
 • Et værelse alene eller roommate, der ikke vil sladre dig ud.
 • Et rodet værelse, er det nyttigt og svært at søge.
 • EN HURTIG flugtvej!!