Wkadk

Hvordan til at leve en sladder pige liv

Har du nogensinde ønsket at leve som Gossip Girl tegn? Popularitet, fabelagtige udseende, karisma, tag-hæve parter-hver teenager ønsker at have det hele. Heldigvis behøver du ikke nødvendigvis behøver at være beskidte rige at leve som dem, her er hvordan man lever et Gossip Girl liv, hvis du ikke var født i nogle rige Upper East Side familie.

Steps

Hvordan til at leve en sladder pige liv. Gå til fester, events og enhver form for social sammenkomst, en ny og næ.
Hvordan til at leve en sladder pige liv. Gå til fester, events og enhver form for social sammenkomst, en ny og næ.
 1. 1
  Sørg for at du er populære og talte om Gossip Girl er naturligvis alt om - mens nogle gange kan det være rent faktisk er skadeligt, i små mængder er det uskyldige, sjov og meget saftigt,. ikke at nævne det er en af de vigtigste måder at popularitet. Gør dit liv værdig til at blive sladret om, der omfatter gøre nogle skøre ting en gang imellem (men ikke så tosset, du kiggede på) og gøre et ry som en glamour pige. Hvis din popularitet, men er faldende, genvinde hjerter, du engang var populær blandt-ved at kaste part af året, at få den hotteste fyr i skole eller få på forsiden af ​​et magasin, noget, så længe det er glamourøse og den vinder beundring af mennesker omkring dig.
 2. 2
  Se den del. Mindre end perfekt udseende accepteres ikke, som den måde, du ser kan gøre dig eller bryde dig i en Gossip Girl-lignende verden.
  • Pas godt på dig selv. Mærkenavn hud lotion, shampoo, makeup produkter og andre ting er meget ofte nævnt i Gossip Girl bøger. I sager af produkter, der anvendes til grooming, købe det bedste du har råd (godt, faktisk, der gælder stort set til alt...). Har en formiddag skønhedsrutine: tage et brusebad, vask og style dit hår, male dine negle, gælder makeup. Når du råd, gå til skønhedssaloner og kurbade og har fagfolk tage sig af din hud, negle og hår, det er meget afslappende og du får bedre resultater.
  • Få den stil. Trendy tøj, glat hår, polerede look-det er den fremherskende look i bøgerne. Læs modeblade og gå på style.com for at finde ud af om de nyeste trends. Må ikke følger trends som en sindssyg, selvom, at have din egen stil er meget værdsat. Bare købe et par punkter i stil i øjeblikket vil spare dig fra konkurs og miste din mode identitet.
  • Køb fine, høj kvalitet, godt skræddersyede tøj. De behøver ikke at være designer (selv om et par designer tøj ville være mere end velkommen), men de skal være stilfuld, godt lavet og noget dyrere. I sager af tøj, gå til en sexet, slank, high-end chic stil. Køb nogle awesome sko også. Eje mindst en designer det taske, hvis du har råd til.
 3. 3
  Vær velopdragne. Som kollega Upper East Siders har de Gossip Girl tegn upåklagelig manerer, de ikke ønsker at risikere at blive set offentligt gøre noget, der ville gå ud som uhøflig, brutto, stødende, uhøfligt eller socialt uacceptabelt på nogen måde.
  • Aldrig prut, bøvs eller bande i det offentlige.
  • Når argumenterer med nogen, du ikke råbe og være elegant i forbindelse med den pågældende person.
  • Må ikke være irriterende, og især ikke med vilje.
  • Vær respektfuld for alle.
  • Lær at undskylde og takke folk.
  • Når du går til en begivenhed, respektere dress code, hvis der er én.
  • Drik ikke for meget til en fest, beruset mennesker er bare halt.
 4. 4
  Gå til fester, events og enhver form for social sammenkomst, en ny og næ. Hav det sjovt, fest 'till you drop, møde nye mennesker, flirt og dans. Vær centrum af opmærksomheden for mindst én nat. Du vil blive husket som den pige, der underholdt alle på festen, og du vil begynde at blive inviteret til flere og flere arrangementer.
 5. 5
  Vær på god fod med dine forældre. Du ønsker ikke at være som lille J, bliver jordet for alt, hvad hun gør forkert. Vinde deres tillid og få godtgørelse fra dem for at feste, indtagelse af alkoholiske drikkevarer (ikke overdrive det og få drukket selv, og ikke være mindreårige til at drikke alkohol) og shopping for alt, hvad du ønsker. Du hører aldrig om Blairs eller Serena forældre få dem jordet for at gøre disse ting.
 6. 6
  Vær selvsikker. En smuk, privilegeret teenagepige ville have nogen grund til at være usikker, og da du sigter efter hendes slags livsstil, skal du masser af selvtillid til at gøre det. Hver gang du føler dig nede, gøre noget, du nyder, ligesom shopping eller afslappende på en spa, for eksempel. Find ting, du kan lide ved dig selv og forbedre dem.
 7. 7
  Få en glamourøs. For Blair var det Audrey Hepburn og du kan vælge hende, eller enhver anden fabelagtig personlighed, du beundrer. Det skal være en person, der lever / har levet den måde, du ønsker at leve, så det er nemmere at følge. For eksempel, hvis dit drømmejob handler vælge en skuespiller som en rollemodel. Det behøver ikke at være en virkelig person, og det kan være et tegn også, selv en karakter fra Gossip Girl!
 8. 8
  Være en. I en verden af folk som Blair og Serena, at få gode karakterer og blive involveret i fritidsaktiviteter og velgørenhed er meget vigtig, da disse er bonuspoint i at komme ind i kollegiet af dine drømme og have et givende job og omdømme senere i livet.
 9. 9
  Være karismatiske og sjovt at være omkring. Ingen ønsker at hænge ud med en kedelig, gnaven person. Underholde folk, være snakkesalig (men ikke irriterende, ustoppelige, chatterbox-lignende type snakkesalig), gør vittigheder og kompliment mennesker. Være energisk og har strålende initiativer og ideer. Du vil tiltrække alle omkring dig.
 10. 10
  Være godt informeret om alle de nyeste trends, begivenheder og nyheder. Folk vil se op til dig for ideer til hvor at hænge ud, hvad de skal bære, og hvad sociale arrangementer at deltage. Kend alle de nyeste sladder om alle omkring dig, den saftigere, jo bedre.
 11. 11
  Nyd søgelyset. Nogen, der viger tilbage fra opmærksomhed vil aldrig blive populære. Ikke betragter opmærksomhed som en dårlig ting, men i stedet lære at bruge det til din egen fordel. Må ikke være for meget af en opmærksomhed søgende, men, som det er rent patetisk.
 12. 12
  Være forførende. Både Blair og Serena er dreng magneter. Lær at og præsentere dig selv over så attraktiv for fyre. Der findes forskellige typer af forførende, vælge den type, der er tættest på din personlighed og forbedrer dine bedste træk. Du kan blive den mystiske, dameagtig sirene ligesom Blair, den smukke, sprudlende diva ligesom Serena og så videre.
 13. 13
  Få en du vil være den alpha. Generelt er en klike er dannet af en leder, hendes bedste ven (ekstraudstyr) og et par andre svagere, mere mindre tillidsfulde, loyale sidekicks. Disse usikre, mindre socialt dygtige piger ofte brug for en stærkere ven til at stole på, da det er vanskeligt for dem at skille sig ud og være populær på egen hånd. De har stadig til at være noget cool og moderigtige (danner en klike af tabere er uacceptabel), men ikke for meget, så de kan ses som potentielle rivaler. Imidlertid bliver en sådan klike ofte ses som social manipulation, og du kan overveje den anden mulighed: at danne en gruppe af stærke, selvsikre piger du ikke kede af. Dette er en mere tilfredsstillende løsning for de mindre Bossy, men vær opmærksom på, at sådanne grupper ofte falder fra hinanden, fordi pigerne kæmper mere end i et hierarki baseret klike, hvor man kan lukke munden andre piger med et kig.
 14. 14
  Være mystisk. Må ikke altid sige, hvad du mener, hvis alle fortalte sandheden lige den måde, det er, ville vores liv være langt mere kedeligt. Udover, nogle gange lidt uskyldig løgn eller en "krydret" historie er mere interessant end sandheden, right?
 15. 15
  Må ikke være en goody-to-sko. Gossip Girl karakterer har en god offentlig billede uden at være helt uskyldig og "ren". Hemmeligheden er at holde din frække side til en eksklusiv gruppe af mennesker (kun dine venner og nære dem), hvis du handler på en måde, der kan betragtes som promiskuøs med alle omkring, vil rygterne spredes, og dit omdømme kan gå ned.
 16. 16
  Du skal have en fantastisk figur! Ingen ønsker at være omkring en person, der er pinligt at se på. Så stramme op på disse maver og hush disse torden-lår, du ønsker at slå hovedet med din rygning hot bod. (Kjole i din komfort zone, når det kommer til at vise hud til at se ubesværet. Gossip piger aldrig ligne de prøver alt for hårdt.)

Tips

 • Lær at håndtere misundelige klassekammerater og "venner". Nogle mennesker vil ringe til dig promiskuøs bare fordi alle fyre lide dig. Nogle gange er de endda overdrive en historie om dig op til fantastiske proportioner-folk har tendens til at gøre op historier, hvis de ikke ved noget om, hvad der virkelig skete. Dette har et stort potentiale til at ødelægge dit omdømme. Vær forsigtig. I mellemtiden skal du ikke blive såret af hver bitchy ting nogen fortæller om dig. I virkeligheden, lære at nyde det-alle, der er nogen, der er talt om, så det paradoksalt hæver din sociale status.
 • Få en rigtig bedste ven. Hun kan være en stor støtte i forbindelse med ondsindet sladder, falske venner, rivaler, krige om popularitet og så videre. Må ikke konstant kæmper med hende, fordi en person, der kender mange ting om du kan bruge dem til din ulempe, og du ikke ønsker dette.
 • Prøv at lave din egen sladder hjemmeside og blive den lokale Gossip Girl. For at gøre det, skal du enten være næsten allestedsnærværende eller har gode kilder.
 • Klæd i din, så du ser afslappet. Fyrene vil tror, ​​du er laid back og lav vedligeholdelse.
 • Være rart med de mindre heldige. Må ikke handle bitchy / middelværdi / indbildsk til dem, du betragter som "uncool" eller til fattigere mennesker. Hvis du ikke kan lide noget om dem, holde det for dig selv, ikke gør dem til at føle dårlig. Hjælp dem med at forbedre sig selv, hvis du kan-lide Blair gjorde Jenny i 4. Gossip Girl bog, Fordi jeg det værd, når hun hjælper hende købe de rigtige makeup produkter.

Advarsler

 • Der er masser af drikke, ryge, narkotika og promiskuitet i Gossip Girl bøger. Må ikke kopiere disse.
 • Du kan blive en fest pige uden. Alkohol er ikke, hvad parterne er alle ca.
 • Må ikke være promiskuøs. Det er okay at flirte med mange fyre-så længe du ikke har en kæreste, selv at kysse et par fyre på partier, men ikke går overbord sove med alle de fyre, du kommer på tværs med.
 • Må ikke være for middelværdi og spydig, selv når sladrer. Folk vil begynde at hade dig.