Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at købe dig en dyrere mobiltelefon

Alle længes efter lidt luksus i deres liv. Hvis du vil have den fulde blowout - kamera, WAP, Bluetooth, etc. - men du har bogstaveligt talt ingen penge, kan det være svært at få forældrene svaje til din måde at tænke, så du kan prøve at overtale dem ved hjælp af disse trin.

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at købe dig en dyrere mobiltelefon. Pas godt på din nuværende mobiltelefon.
Hvordan at overbevise dine forældre til at købe dig en dyrere mobiltelefon. Pas godt på din nuværende mobiltelefon.
 1. 1
  Pas godt på din nuværende mobiltelefon. Dette er for at vise dine forældre, hvordan ansvarlige du virkelig er. De kan ikke føle sig trygge købe en ny dyr telefon med den viden, at du for eksempel kommer til at tabe, og knække skærmen, så gør en indsats polering skærmen og genoplade batteriet regelmæssigt - hvis det er muligt, foran dine forældre.
 2. 2
  Være velinformeret. Kig ind det produkt, du agter at købe, og vurdere, om det virkelig er værdi for pengene. Selvom dine forældre ikke kan virke som teknologiske troldmænd, kan de sandsynligvis fortælle en rip-off fra en reel handel. Desuden kan dine forældre være godt sikker på, at du ved, hvad du vil, og du vil ikke bare opgive telefonen inden for et par uger.
 3. 3
  Overveje konsekvenserne af dit køb. Hvad sker der med din gamle telefon? Sørg for at du ikke skødesløst se bort fra denne og nøje planlægge ud af, hvor det vil gå og fortæl dine forældre dine planer, når du kommer ansigt til ansigt for at konfrontere dem. Hvis du har en yngre søskende, tyder på, at telefonen bliver overleveret til dem - det ville være en win-win situation. Hvis du ikke har søskende, overveje at sende din telefon til at blive genanvendt - gå til din kommunalbestyrelsens hjemmeside, som kan have oplysninger om dette.
 4. 4
  Nu, at du fuldt ud er indstillet, er det tid til at spørge dine forældre. Være høflig. Være modne. Sørg for at du har været på din bedste opførsel forud for denne begivenhed. Kør en god deal - lover du ikke vil bruge mere credit end, siger, $ / £ 5 om måneden og forklare dine hensigter tydeligt. Prøv ikke at gøre din præsentation for længe, ​​gør det direkte til det punkt, og derefter give grunde til at du tror, ​​du fortjener en ny mobiltelefon. Dette er ikke den eneste, der generer børn, er det også generer forældrene.

Tips

 • Man kan sige, fx 'Jeg betaler 75€ og du kan betale 75€' Forældre som dette meget mere, da det viser, at du ved, at mobiler er ikke billige, og de behøver ikke at betale så meget.
 • Tilbyd at gøre noget for dem, såsom vask deres bil, gå tur med hunden, at få udenfor mere, eller holde op videospil. De vil kunne lide det, hvis du gør disse ting med ud dem beder dig om at gøre det.
 • Få gode karakterer. Det vil gøre dine forældre glade og bevise over for dem, at du er ansvarlig for.
 • Hvis din telefon kontrakt kommer til en ende så drop små hints om at få en ny telefon, når kontrakten udløber. Når din kontrakt gør ende så fortælle dem, du "har brug for" en ny telefon, fordi kontrakten er overstået kan du fortælle dem, at din virksomhed giver rabat til folk, der har haft det med en fuld kontrakt.
 • Må ikke nogensinde klage over den telefon, du allerede har, det bare bliver dem 10x vredere.
 • Hvis dine forældre vil simpelthen ikke rokke, så få et job eller tjene penge på en eller anden måde, eller sige, at du vil hjælpe rundt i huset mere, fortælle dem, hvad du er villig til at gøre. Hvis du ikke er gammel nok til at være ansat men du kan også bede om en godtgørelse, hvis du ikke allerede har en. Du kan endda bede om en lønforhøjelse i godtgørelse, spare op og købe telefonen selv med deres hjælp med regningen.

Advarsler

 • Spørg ikke hver dag. Chancerne er du aldrig få det.
 • Hvis dine forældre nægter, ikke klynke eller tigge. Dine forældre vil synes, du er for umoden for besiddelse af en ny telefon, og enhver chance for en ændring i afgørelse vil blive elimineret. Hvis en ferie kommer op snart sætte det på din julegave liste, men sætte det øverst eller nederst på listen og ikke gør det skiller sig ud.