Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at få dig en mobiltelefon

Hvis du er i alderen mellem 10-16, og du ikke har en mobiltelefon, chancerne er, at du vil have en. Her er en hurtig guide til at overbevise dine forældre til at give dig din egen mobiltelefon.

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at få dig en mobiltelefon. Find et passende tidspunkt.
Hvordan at overbevise dine forældre til at få dig en mobiltelefon. Find et passende tidspunkt.

Hvordan man griber situationen

 1. 1
  Opfør modent. Du skal være høflig og fornuftigt i hele diskussionen. Visning whiny og barnlige opførsel er en garanteret måde at vise du er ikke modne nok til at håndtere en mobiltelefon.
 2. 2
  Be cool om det. Nedkøles ud og berolige dig selv og forberede dig selv, hvis de siger nej. Hvis du tager det roligt ligesom det ikke betyder noget, når de siger nej, chancerne er du måske få en telefon snart, fordi du tog situationen og holdt det simpelt, hvilket er meget moden.
 3. 3
  Find et passende tidspunkt. Du ønsker at finde en tid til at tale med dine forældre om dette, når de er afslappet og i godt humør (Sørg for at du er i godt humør samt). Må ikke haste dem ind i en diskussion, når de lige har fået hjem fra arbejde. Vent til weekenden, eller når de synes klart afslappet. (Bare slags være tålmodig med dem, fordi de måske tænke over det et stykke tid, bare sidde der og lave små lyde, så du kan få deres opmærksomhed, men ikke at kalde deres navn).
 4. 4
  Skriv et brev. Nogle gange, kan din anmodning blive mere effektiv, hvis den er skrevet ud. Liste ud de grunde, du har brug for og fortjener en mobiltelefon. Forklar hvad du er villig til at gøre for at hjælpe ud med denne ekstra ansvar. Dine forældre vil blive imponeret over, at du tog tid til at håndtere situationen i en moden måde.
 5. 5
  Forstå deres side. Forældre er også mennesker. Når de er imod dig, det er generelt en god grund, og det er altid drevet af kærlighed. Se om du kan regne ud, hvorfor de siger nej. Derefter konstruere logiske argumenter imod det. Hvis udgift er et problem, gå online og finde de billigste planer, der omfatter, hvad du leder efter i en telefon. Hvis de er bekymret for din sikkerhed, find sikkerhedsfunktioner på telefonerne. Gør den ekstra forskning viser, at du virkelig er forpligtet til at få en telefon og at du er villig til at arbejde med dem på et kompromis.

Cite grunde til at have en telefon

 1. 1
  Sikkerhedsproblemer. Formidle behovet for at kontakte dem. Hvis du ikke har en mobiltelefon, og har brug for at nå dem i en nødsituation, skaber det et sikkerhedsproblem. Du er nødt til at kontakte dem, hvis du er strandet eller i en potentielt farlig situation.
  • Hvis de fortæller dig at bruge en vens telefon, opdrage det faktum, at du ikke altid vil være sammen med en ven. Fortæl dem, at du ville føle sig bedre tilpas, hvis du kunne have en måde at kontakte dem uden at forlade sig på en andens.
  • Prøv at tilslutte en somme klasse med ulige tider og insisterer de lader dig bære en af ​​deres telefoner med dem. De vil købe dig en telefon hurtigt nok, så de kan få deres telefon på alle tidspunkter (Dette virker specielt godt med en arbejdende forælder)
 2. 2
  Være uafhængig. Efterhånden som du bliver ældre, skal dine forældre ønsker naturligvis dig til at stole på dem for færre ting. Have en telefon er en fantastisk måde at koordinere planer og aktiviteter på egen hånd.
 3. 3
  Du fortjener det. Har du fået gode karakterer hele året? Holdt sig ude af problemer? Gjort alle dine pligter og hvad der ellers dine forældre har spurgt dig? Viser dine forældre alle de gode ting du har gjort, vil hjælpe overbevise dem om, at du er ansvarlig nok til at have en mobiltelefon.

Kompromis

 1. 1
  Lad dem tage telefonen og planen. Hvis du virkelig bare vil have en mobiltelefon, skal du ikke være bekymret om den type telefon eller funktioner den har. Tilbyd at lade dem vælge et forudbetalt plan eller billigere telefonmodel for nu, og arbejde dig op til en pænere én i tide.
 2. 2
  Lad dem sætte restriktioner på telefonen. Dette kunne være, hvor mange timer om ugen du lov til at bruge telefonen eller hvor mange SMS-beskeder, du kan sende ud.
 3. 3
  Stille krav til at holde telefonen. Dette kunne opretholde en bestemt GPA, laver en række gøremål omkring huset hver uge, eller skære ned på en anden belønning som videospil.
 4. 4
  Få en instant messenger-konto. Du ønsker at vise dine forældre, at de ikke vil blive konfronteret med en enorm månedlige faktura. Vis dem, at du er forpligtet til at kontakte dine venner på andre måder og ved hjælp af din mobiltelefon sparsomt.
 5. 5
  Tilbyd at hjælpe økonomisk. Hvis du kan sige, at du er villig til at betale for selve telefonen, eller en del af regningen. Det vil vise dem, at du er forpligtet til at håndtere denne nye ansvar på et modent måde.

Tips

 • Tager meget god pleje af din telefon, hvis du får det, selv om det ikke er den smarteste eller dyreste telefon. Hvis du ikke er forsigtig og bryde eller miste det, vil det gøre dem tror, ​​du er ikke ansvarlige nok til at håndtere at have en.
 • Være klar til den tid, hvor du virkelig kan bruge telefonen. Brug den til at vise dine forældre at du er ansvarlig nok til at vide, når du har brug for det.
 • Må ikke tale om det en masse ellers dine forældre vil blive irriteret og sige nej så godt!
 • Må ikke tigge! Forældre hader det, når du beder, og vil sige nej.
 • Lover, at du ikke vil gå over grænsen for telefonen og holde det løfte! Hvis du går over grænsen for tekstning eller minutter, insistere på, at du betaler de ekstra penge!
 • Har en rolig og moden holdning.
 • Prøv handel noget dine forældre hader, ligesom et TV i dit værelse. Hvis de siger nej, ikke skubbe emnet.
 • ikke klage i en whiny stemme, hvis de siger nej. Det kunne bare vise dem, at du ikke bliver ansvarlig om det, og du vil sandsynligvis bare nødt til at vente længere, hvis du gør det.
 • Nogle forældre vil have dig teksten mere så du ringer eller omvendt, det virkelig afhænger af den plan, du får.
 • Gå efter de forudbetalte telefonkort planer som Virgin Mobile, Kajeet eller Tracfone. Forældre vil sandsynligvis være mere tilbøjelige til at foråret for planer, der eliminerer kører op en kæmpe regning. Sandt nok, kan de ikke være de fedeste eller pæneste telefoner, men er det ikke bedre end ikke at have en telefon?
 • Husk, at du har en e-mail og andre måder at tale til dine venner.

Advarsler

 • Altid besvare, når dine forældre tekst eller opkald.
 • Må ikke få en mobiltelefon, hvis du ikke kommer til at bruge det! Mange mennesker bruger det til at sms'e, men aldrig afhente telefonen, når der kaldes. Brug den til den bevilgede formål. Dine forældre er at placere en masse tillid til dig!
 • Hvis du bliver ked af, at de har sagt nej, ikke tage det ud på dine forældre eller handle, vil du kun gøre det værre.
 • Må ikke bede dem om et bestemt telefonnummer. Du beder dem for en mobiltelefon til at opfylde grundlæggende behov, ikke at være stilfuld.

Ting du behøver

 • Baggrundsoplysninger om billigere planer, telefoner mv
 • En rolig tid til at spørge dine forældre for en telefon.
 • Eksempler på, at du er blevet en oprigtig og lydigt barn. Bare vær sikker på at du holder din sincereness og obidience med dig selv efter at få en telefon.