Wkadk

Hvordan til at fortælle nogen, du ikke ønsker at være venner

Selv de bedste venner glide fra hinanden. Det kunne være på grund af tiden, eller en anden faktor. Her er hvordan du fortælle din snart-til-være ex ven, at det er overstået - uden at knuse dem.

Steps

Hvordan til at fortælle nogen, du ikke ønsker at være venner. Prøv gradvist at lade dem gå.
Hvordan til at fortælle nogen, du ikke ønsker at være venner. Prøv gradvist at lade dem gå.

Breaking op med en nær ven

 1. 1
  Prøv gradvist at lade dem gå. Det vil være lettere på begge af dig, hvis du gradvist glide fra hinanden, og det vil også give dig mulighed for at forblive venlig, selv hvis du ikke er så tæt som du var. Upfront samtaler kan sure et forhold og efterlade begge eller en af ​​jer vred og bitter.
 2. 2
  Må ikke opfordre forholdet. Stop indlede samtaler og lægge planer sammen med dem, men forbliver civile og venlig, når du taler.
 3. 3
  Gradvist stoppe med at tale til dem. Jo mindre du taler til dem, jo ​​mere vil du glider væk fra hinanden.
 4. 4
  Hvis du skal have en samtale med dem, arrangere at mødes i private. Det er altid lettere og mindre pinligt, hvis I begge er alene, når du fortæller dem, du ikke ønsker at være venner med dem. Sæt dig ned med dem i et roligt sted, men ikke gøre dem anspændt. Prøv at sige: "Jeg har brug for at snakke med dig om noget vigtigt." Når du har fortalt den person, du ikke er til at opsat på dem længere, foreslår folk, der kunne være en bedre pasform.
 5. 5
  Tænk over, hvad de skal sige, før hånd. Husk, at de har følelser også, så prøv at lade dem ned let. Ingen grund til at være alt for sløve, men sørg for din besked er forstået. Noget lignende, "(indsæt navn her), jeg er ked af det, men jeg tror ikke, jeg kan være så tæt på dig, som jeg har været." Giv din grund, men igen, siger det pænt.
 6. 6
  Lyv ikke. Vær ærlig, når du nævner årsagerne bag dine handlinger. Samtidig, så prøv ikke at såre deres følelser for dårligt. Vær ærlig, men blid om det.
 7. 7
  Lyt til, hvad de har at sige. De kan have deres egen side til historien. Du behøver ikke at lade dem skyld dig ind opholder deres ven, men det er vigtigt, at de ved, du ved deres side af historien.
  • Hvis der er noget, den person kan gøre for at gøre tingene bedre, så sørg for at lade dem vide.
 8. 8
  Sørg for at du ikke diskutere dette med andre. Forklar så venligt som du kan for dem, at du føler, at du bare har intet til fælles at etablere et venskab. Hele verden har ikke brug for at vide. Denne handling kan gøres stille og roligt.
 9. 9
  Acceptere konsekvenserne. Afhængigt af hvilken type af ven, har du måske ham / hende at kalde dig 24/7 tigger om tilgivelse, eller du måske har taget en lille tur til Revenge City. Må ikke sige, at du ikke beder om det. Det er alt det bedste.

Breaking op med en afslappet ven

 1. 1
  Prøv at arbejde ud dine problemer. Dette er især vigtigt, hvis du og ven hyppige de samme cirkler. Tænk på de grunde, du ikke længere nyder at tilbringe tid sammen med dem.
 2. 2
  Sæt dig ned med dem og fortælle dem, hvorfor du ikke længere nyder deres selskab. Men du skal være forsigtig, at du ikke angribe dem, da dette kan føre til en lang og ubehagelig kamp. Fortæl dem ting som, "(navn), jeg virkelig ikke kan lide det, når du gør det sjovt i Joanie. Det gør mig utilpas, og det bliver sværere at lytte til."
 3. 3
  Vent et stykke tid og se, om de løser deres adfærd. Du kan være i stand til at forblive venner med dem, hvis du er ærlig over for dem og give dem nogle meddelelse om, at du ikke er tilfreds med dit venskab.
 4. 4
  Hvis du stadig ønsker at afskære dit venskab, gradvist distancere dig fra dem. Må ikke have lange samtaler med dem, og ikke iværksætte eller lave planer med dem.
 5. 5
  Mødes i privat for bruddet snak. Hvis de ikke får meddelelsen, sætte dem ned i et privat sted, og fortælle dem, at det venskab ikke fungerer for dig, og at du gerne vil tage en pause fra dit venskab for en stund.

Efter en romantisk pause op

 1. 1
  Undgå at såre den anden persons følelser. For eksempel ikke fortælle dem, at du vil have dem ud af dit liv eksplicit.
 2. 2
  Må ikke fortælle dem, du vil forsøge at bo venner, hvis du ikke vil. Under opløsning, hvis de siger, at de stadig gerne vil forblive venner fortælle dem, at du tror, ​​det vil være for svært for dig at se dem i et stykke tid, og at der i det mindste for et par måneder, tror du det vil være bedre for både af dig til at forblive fjernt.
 3. 3
  At distancere dig selv fra en person, du allerede har slået op med, kan du bruge en lignende linje. Sid dem ned i et privat sted, og fortælle dem, at se dem ofte er alt for svært for dig, og at du gerne vil holde op med at hænge ud med dem, indtil du fuldt ud komme over dem. Selv om dette er strække sandheden, vil dette undgå at såre deres følelser, og også give dem tid til at skabe et liv adskilt fra dig.
 4. 4
  Prøv at distancere dig langsomt fra en ex. Stoppe med at kalde dem eller indlede samtaler, og undgå at hænge ud med dem en-til-en. For at forblive venlige, være civile og høflig, når man mødes i sociale situationer eller på arbejde, men handler ikke for tæt på. Behandle dem som du ville behandle en afslappet bekendtskab.
 5. 5
  En anden måde at subtilt lade den person gå er ved at forklare ting, som du har gjort med ud dem e. G. sleepovers og de så hurtigt kan få besked.

Tips

 • Hold afstand!
 • Se dine ord, ikke lyder vred, middelværdi og uforskammet.
 • Hvis du ikke kan lide dem for en særlig grund, hvis du fortæller dem grunden, kan de være i stand til at ændre sig.
 • Hvis du ikke kan nå en fredelig resultat efter din samtale med den person, eller de forstår ikke noget af det, du har sagt eller omvendt, tilbyder at have "tvist" medieret af en neutral påvirkning / rådgiver.
  • Undgå den person eller ignorere deres særheder, der gør dig "hader dem." Sommetider folk gør ting, der fortjener din foragt for dem, men det meste af tiden er at foretrække at håndtere situationen professionelt, som du aldrig vide, om hvordan du opfatter dem kan ændre sig over tid. Det er bedre ikke at gøre fjender, især fordi folk taler. Hvordan du håndterer denne situation kan påvirke, hvordan personen taler om dig til andre. Det er dit omdømme, der er på spil her.
 • Hvis det hjælper dig, skriv en note. På noten, så lad dem vide, at det er tid til at tage en pause. Også sætte ned en gang, at man kunne mødes og tale om det, hvis det er nødvendigt.
 • Må ikke nævne dette til nogen af ​​dine venner. Hold dette private.
 • Måske hvis du kommer til at kende dem bedre, kan du ønsker at være venner med dem. Giv personen en chance. De kan ende med at blive din bedste ven.
 • Husk, at selvom din ikke nære venner, du kan stadig tale med dem.

Advarsler

 • De kan også sprede rygter om dig.
 • Dybest set som nævnt ovenfor, kunne hævn være uundgåelig. Men, åh, godt. I det mindste er du ikke venner længere!
 • De ønsker måske at såre dig og kan spredes rygter om dig.
 • De kan hade dig.
 • De kan forsøge at vælge en kamp.
 • Når du fortæller din ven, som du ønsker at skære venskab, siger det på en rolig og blid stemme. Hans / hendes reaktion kan håndteres bedre.
 • Når du forklarer, hvorfor du tabe dem, undgå at starte en sætning med dig, og aldrig bruge ordene altid eller aldrig. Fx "Du altid gøre det" eller "Du har aldrig gøre det."
 • Hvis du føler dig vred eller på anden måde forstyrres, ikke nærme den person. Vrede kan få dig til at sige ting, du vil højst sandsynligt beklagelse.