Wkadk

Hvordan man kan tiltrække en skater

Så du har fundet dig selv den perfekte fyr, og han bare så sker for at være en skater. Bliv den veninde, han altid har ønsket ved at følge disse trin!

Steps

Hvordan man kan tiltrække en skater. Hvis du er en kæmpe skater, du fik denne ene ned perfekt.
Hvordan man kan tiltrække en skater. Hvis du er en kæmpe skater, du fik denne ene ned perfekt.
 1. 1
  Hvis du er en kæmpe skater, du fik denne ene ned perfekt. Hvis ikke, se nedenfor:
 2. 2
  Prøv og synes interesseret i, hvad han elsker. Smile og sige "fantastisk" eller 'cool', når han gør noget virkelig imponerende. Han gør ikke disse til at imponere dig selv, så du skal ikke overdrive det. Prøv det afslappet - Vær venlig og flirtende. Men ikke for flirtende... de fleste skatere kan ikke lide clingy og super flirtende piger.
 3. 3
  Stil spørgsmål, vil det vise ham, at du er interesseret og virkelig pleje om hans lidenskaber. Han skulle altid lyst du støtter, hvad han gør. Måske vil han lære at gøre det samme for dig.
 4. 4
  Være modig, fyre som tillid! Bede ham om at vise dig, hvordan at stå på en skate bord eller hvordan man kan gå. Minde ham du er nybegynder og ikke ønsker at gøre nogen avancerede ting. Skateboarding er en rigtig kreativ hobby, og han vil være stolt, når du får god! (Gør ham holde dig, mens du forsøger at stå, fyre som dette.)
 5. 5
  Sørg for, at fyr du kan lide, er virkelig det værd. Du skal kunne lide ham for hans personlighed, ikke bare den måde, han skøjter. Få at vide den fyr bag bord, uden for skate park. Spørg ham om sig selv, og ikke bare hans skating. Ellers kan han synes, du er ikke så interesseret.
 6. 6
  Hvis han ikke har syntes at lægge mærke til dig, bør du måske prøve at komplimentere ham på den måde, han skateboards eller ser ham ganske ofte og smiler, når han gør en cool trick. Grine og være imødekommende, vil han komme til dig.
 7. 7
  Hvis du ved, hvordan at skateboard, gøre nogle tricks foran ham. Dette kan få ham interesseret i dig. Hvis du er rigtig god, imponere ham, men være beskeden om det.
 8. 8
  Prøv at komme til at kende nogle af hans venner, på den måde de kan introducere dig til ham. Vis din interesse i skateboarding, og en af ​​hans venner er bundet til at bemærke.
 9. 9
  Må ikke lyve om din skater færdigheder, nogensinde. Hvis du siger, du kan, og du virkelig ikke kan, vil han synes, du er en poser. Vær dig selv, og ikke en sk8r wannabe.
 10. 10
  Hvis han stadig ikke har lagt mærke til dig, at han nok bare ikke interesseret. Du kan ikke fange opmærksomhed af enhver fyr.

Tips

 • ALTID være dig selv. Dette er meget vigtigt. Du må ikke ændre, hvem du er for en fyr. Det vil give bagslag i sidste ende.
 • Bare vær dig selv.
 • Hør, er opmærksomme. Altid.
 • Smil, være nysgerrig i, hvad han gør. Dette vil hjælpe.
 • Være rart. En masse skatere som tomboy-ish piger, men det betyder ikke, du skal fortælle ham, at han stinker. Almindelig sund fornuft.
 • Hvis du nogensinde falde eller skrue op et trick, bare grine. No big deal.
 • Hvis du gør en kickflip vil den fyr forelske sig i dig automatisk. Det er et kendt faktum.

Advarsler

 • Aldrig være omklamrende! Hvis han kommer til at skate med de fyre, ikke gribe ind eller forsøge at gå med ham. Det er vigtigt for ham bare at hænge med bare dem nogle gange. Du er hans pige, og han vil tilbringe tid sammen med dig, men du er ikke en af ​​de fyre.
 • Må ikke kritisere hans hobby. Drille let, hvis du vil, men prøv ikke at ændre, hvem han er, fordi det aldrig kommer til at arbejde.
 • Må ikke være irriterende og kvæle ham med komplimenter og spørgsmål. Husk at være afslappet omkring det.
 • Watch out for skater-spillere!
 • Hvis han er en arrogant idiot, han er ikke det værd, nogensinde.