Wkadk

Hvordan man kan overvinde frygten for ægteskabet

Med priser at være, hvad de er, og folk, der bor godt ind i deres 70'erne, 80'erne, og 90'erne, binde knude kan virke mere skræmmende end nogensinde. Men ved at forstå, hvad ægteskabet indebærer, og afklare dine forventninger, kan du overvinde din vielsesceremoni-fobi og træffe en informeret beslutning om, hvorvidt eller ikke at blive gift.

Steps

Hvordan man kan overvinde frygten for ægteskabet. Bestem hvad du er bange for.
Hvordan man kan overvinde frygten for ægteskabet. Bestem hvad du er bange for.
 1. 1
  Bestem hvad du er bange for. De fleste mennesker frygter ikke ægteskabet selv, men snarere dens konsekvenser og dens potentielle fiasko. Hvad er du bekymret vil ændre sig? Hvad er det værst tænkelige scenario, der er lammende dine synspunkter om ægteskab?
 2. 2
  Adresse din frygt. Hvis dine forældre havde et dårligt ægteskab, forstå, at ethvert ægteskab er anderledes, og bare fordi deres var ikke sundt betyder ikke dit kan ikke være. Hvis du er bekymret for ægteskabet falder fra hinanden, lave en liste i dit sind om, hvad du kan og vil gøre for at gøre ægteskabet arbejde. Forestil alle de scenarier, der gør dig bange, og derefter forestille sig, hvad du vil gøre i den specifikke situation, for at gøre det bedre.
  • Det kan også bidrage til at revurdere dine mislykkede forhold. Hvordan eller hvor gik de går galt? Tal med din betydelige andre om deres tidligere forhold og forsøge at fastslå, hvorfor dem, fungerede ikke. Ved at forstå, hvad der gik galt i fortiden kan hjælpe dig med at undgå de samme problemer denne gang.
 3. 3
  Tal over det. Spørge nogen du kender i et vellykket ægteskab til at fortælle dig deres hemmeligheder. Normalt er det noget lignende, "Vi overser hinandens mindre dårlige vaner." Men mest af alt, udtrykke dine bekymringer til din partner. Dette er den perfekte mulighed for at udøve de kommunikationsfærdigheder, som er afgørende for enhver sundt forhold til at vare, og din partner skal være forstående og hjælpsomme.
 4. 4
  Beslut, om du har valgt den person, du ønsker at tilbringe resten af dit liv med. Eller har de valgt dig, og du er nu ved at blive presset til ægteskab? Det er måske ikke ægteskabet i sig selv, at du er bange, men ægteskabet til denne person En god guldklump af visdom til at huske er, at du ikke skal gifte sig med den person, du ved, du kan leve med resten af dit liv,. Gifte sig med den ene, som du kan ikke forestille dig at leve uden.
 5. 5
  Erkend, at du ikke kommer til at leve i harmoni hvert sekund af hver dag, du er gift. Du er ikke perfekt, og hverken er din partner, gift eller ej. Hvis du venter på at være sammen med en person med hvem hver dag er regnbuer og solskin, vil du aldrig slå sig ned eller bliver gift, fordi ingen nogensinde vil være i stand til at leve op til denne illusion. Ægteskab er hårdt arbejde, og det tager hele dit liv til at fuldføre den. Alt for mange mennesker bliver gift med en forventning om, at hvis tingene begynder at blive hård, vil de bare begære skilsmisse og starte forfra. Være forberedt på de bump i vejen, og ikke blive overrasket, når du støder på dem.
 6. 6
  Planlæg dit liv. Sæt dig ned og stryg tingene ud, før du bliver gift. Vil du have børn? Hvor mange? Hvem vil forvalte de penge? Vil begge ægtefæller arbejde? Hvor meget vil du spare op til alderdommen? Hvor vil du bo? Hvem får som ansvar? Hvis mand stadig kan gå ud til barer med hans venner, kan konen stadig gøre det samme? Det er de vanskelige dog praktisk spørgsmål at stille, før du forpligter dig til nogen for resten af ​​dit liv. Må ikke finde svarene på den hårde måde, når der allerede er en ring på fingeren. Det er bedre at forudse konflikter og forhindre det. Hvis du har et sundt forhold, vil spørgende proces bringe dig tættere på.
  • Almindelige problemer, der driver ægtepar hinanden er penge, religion og børn, i nævnte rækkefølge. Gør dit bedste forud for tid til at sikre, at du er på samme side om disse spørgsmål, og du vil gå en lang vej til aften de langsigtede odds.
 7. 7
  Har nogle introspektion om seksuel eksklusivitet. Mange mennesker har sunde og glade begået relationer, som omfatter klare aftaler om seksuel forrang uden seksuel eksklusivitet, lad ikke samfundsmæssige normer diktere, hvad der gør dig og din kammerat glad. Mange mennesker er bange for udsigten til livslang seksuel eksklusivitet.

Advarsler

 • Overvej, at hvis du tillader din frygt for ægteskab til at forhindre dig i at slå sig ned, kan du være single resten af ​​dit liv. Sørg for, at er en risiko, du er villig til at tage, og tage ansvar for.
 • Hvis du absolut ikke kan ryste din frygt for ægteskab, så lad din betydelige andre kender dine følelser. Du risikerer at miste relationen ved at gøre dette.