Wkadk

Hvordan til at spotte en guldgraver

Har du nogensinde været mistanke om, at den person, du er dating er mere interesseret i dine penge end i dig? Hvis du er bekymret for dette og ønsker at finde ud, her er nogle ideer til at opnå dette og beskytte dig selv, før det er for sent.

Steps

Hvordan til at spotte en guldgraver. Forstå hvad a er, og ikke er.
Hvordan til at spotte en guldgraver. Forstå hvad a er, og ikke er.
 1. 1
  Forstå hvad a er, og ikke er. Der er intet galt med en person, der bliver bekymret for din finansielle stabilitet. En langsigtet partnerskab betyder afhængigt hinanden gennem op-og nedture, og at være økonomisk pålidelig hjælper med at til en vis grad. Forskellen mellem en guldgraver og nogen der værdsætter din rolle som leverandør er, at guldgraver ville håne og måske forlade dig hvis du har mistet din evne til at sørge for dem økonomisk. En god person kan værdsætte dine økonomiske ressourcer, men en guldgraver værdsætter kun det, og vil ikke se forholdet som umagen værd, hvis du ikke er godt ud.
 2. 2
  Gold Diggers drop hints, at de har problemer med at betale deres regninger (sommetider de måske endda bede dig direkte om et "lån" til at klare dem over). De ved, at du ikke ønsker at se dem få en udsættelse varsel, eller få deres bil tilbage, og du er en god person, der er i stand til at hjælpe. Men der er en forskel mellem en guldgraver og en person, som netop faldet på dårlige tider. Hvad du skal være på udkig efter, er, hvis trods deres situation, er denne person, dårlige finansielle beslutninger. Har de køber en helt ny bil med luksus funktioner, når de kæmper for at betale husleje? Køber de 225€ sko eller ure, når deres telefon service er i fare for at blive afbrudt? Har de går til dyre restauranter, når deres kreditkort er maxed ud, fordi de "arbejde hårdt", og de "fortjent det"? Mange guldgravere ved bedre end at bede dig om at finansiere deres mere luksuriøse smag, i hvert fald i starten, de vil indpasses i dit ønske om at hjælpe dem med råd til de ting, de har brug for (mad, husly, transport), så de kan bruge deres egne penge på de ting, de ønsker.
 3. 3
  Når de diskuterer deres finansielle problemer, foreslå måder, hvorpå den formodede guldgraver kan tjene penge hurtigt. Når du nævner muligheden af ​​dem at sælge deres luksus bil, video konsol, guitar, diamant armbånd, eller enhver anden udgiftspost, der kunne holde dem fra at blive hjemløse eller har deres hjælpeprogrammer skåret eller bil tilbage, hvordan de reagerer? Den gennemsnitlige person vil blive bedrøvet og kan endda blive vred eller ked, men en guldgraver, vil blive rystet over den meget idé, at de skulle have til at opgive deres værdsatte ejendele for at opfylde deres egne basale behov. De vil behandle ideen som latterlig. Oftere end ikke, vil deres afskedigelse af ideen være ledsaget af vrede eller endda uhøflighed. Dette er en meget subtil pointer, der ville give dig en meget god fornemmelse af deres følelse af retten.
 4. 4
  Kig efter en følelse af retten. Gold Diggers føler, at de fortjener at blive behandlet godt, og det omfatter at vide, at nogen er villig til at bruge penge på dem. Måske er det, fordi de havde en dårlig barndom eller forhold, og de føler, de fortjener at være lykkelig (og det bare så sker det, at deres glæde bærer en høj pris). Eller måske de føler, det er deres ret til at være i stand til at forfølge deres store drømme på bekostning af den finansielle stabilitet, og tilfældigvis har ikke anset som vil betale regningen for deres selvransagelse. Har du bemærket urimelige forventninger særligt gunstig behandling? Denne følelse af retten er et af symptomerne på narcissistisk adfærd, som har andre symptomer, at en potentiel guldgraver måske Harbor:
  • grandiose følelse af selvhøjtidelighed (f.eks overdriver resultater og talenter, forventer at blive anerkendt som overlegen uden rimeligt resultater)
  • optaget fantasier om ubegrænset succes, magt, glans, skønhed eller ideel kærlighed
  • mener, at han eller hun er "særlig" og enestående og kan kun forstås af, eller skal omgås andre særlige eller høj status mennesker (eller institutioner)
  • kræver stor beundring
  • mangler empati: er uvillig til at anerkende eller identificere sig med de følelser og behov andres
  • ofte misundelig på andre eller tror at andre er misundelige på ham eller hende
 5. 5
  Spørg dem meningsfulde spørgsmål.
  • Hvad er den bedste gave, de nogensinde har fået? Gold Diggers vil næsten altid nævne et dyrt, materiel genstand, ikke en helt personlige og tankevækkende gave.
  • Hvad er den største ting, du nogensinde har haft til at give op til at gøre eller få noget, du virkelig gerne ville? Hvad du søger efter her er tegn på forsinket tilfredsstillelse - evnen til at opgive noget nu, så du kan opnå noget større, senere. Gold Diggers er notorisk forkælet eller skånejob, og har aldrig haft virkelig vente, arbejde eller kamp for, hvad de ønsker, fordi en eller anden måde, nogen var altid der til at hjælpe.
 6. 6
  Se hvilke spørgsmål de spørger dig. Visse spørgsmål, som måske virker harmløs kunne virkelig være et forsøg på at bedømme din evne til at levere. Ingen af ​​disse spørgsmål, alene, bør få dig bekymret, men alle af dem på den første date bør afgjort sende op et rødt flag:
  • Hvor meget vil du gøre et år? Hvorfor ville han / hun stiller dette spørgsmål? Fordi en guldgraver er en mobil lommeregner, derfor alle spørgsmål, der vedrører penge er beregnet til at bestemme den procentdel af det samlede beløb, som hun / han mener hun / han "fortjener".
  • Er du en boligejer? Og hvilken type bil kører du? De forsøger at bestemme din samlede værdi, og om at være sammen med dig er en rentabel investering for dem.
  • Hvor mange børn har du? Dit svar på spørgsmålet, vil hjælpe ham / hende bestemme (beregne) meget af din indkomst og opmærksomhed går med dine børn, og hvor meget tid du kan bruge på ham / hende. En guldgraver er en trængende person, der vil tage en masse af dine penge, tid og energi.
 7. 7
  Søg efter tegn på og taknemmelighed mod dig. Efter at have gået på flere datoer, har denne person nogensinde har tilbudt at betale? Når du betaler, gør han eller hun sige tak? Har de nogensinde tilbyde at hjælpe dig på andre måder? (Og nej, fysisk intimitet tæller ikke), har de kokken du middag når du har været ude at arbejde sent? Fix din computer? Et ærinde for dig, når din tidsplan er især stramt? Hvis disse karaktertræk mangler, er det virkelig en person, du ønsker at blive involveret med? En person udvikler ikke taknemmelighed og generøsitet natten...
 8. 8
  Forkæl dig selv med en ønskedrøm. En ønskedrøm er dybest set en lang skudt. Tag en af ​​din barndom fantasier og køre med den. Fortæl den person, du er dating, at du tænker på at blive mekaniker, landmand, forfatter, [indsæt drøm karriere her] du altid har ønsket at være. Forklar, hvordan hvis du skulle nogensinde gøre dette, ville det kræve en betydelig livsstilsændring, og du er nødt til at gå tilbage til skolen, flytte, eller hvad ville gøre det klart, at din levestandard vil gå ned drastisk. Hvordan denne person reagere? Har de synes om? Det er normalt. En god person vil opfordre dig til at følge dine drømme og samtidig hjælper du tænker på måder at gøre det praktisk og ansvarligt. En guldgraver vil se forfærdet eller væmmes og sige ting som "Du er ikke rigtig alvorligt, er du?" Eller de er klar til at kalde det afsluttes, og forlade, fordi du er opmærksom på "du" i stedet for "dem".
 9. 9
  Pas dig selv. Det føles godt at, uanset om du blot hjulpet nogen undgå at blive hjemløse, eller du hjælper en spirende kunstner eller iværksætter lancere hans eller hendes karriere, men du er nødt til at være forsigtig, at du ikke falder i et mønster, hvor din hjælp bliver normen, så meget, at uden din finansielle bistand, ville forholdet smuldre. Hvis du er den slags person, der har problemer med at sige "nej", eller som er intenst sympatisk og medfølende, er du mere tilbøjelige til at støde ind i en guldgraver. Du kan også stå på fornemmelsen, at dette er en af ​​de mest attraktive eller spændende mennesker, du nogensinde har dateret, og du ikke ønsker at ødelægge dine chancer, men ikke lade sig narre af en god leder eksteriør. Det kan koste dig.
 10. 10
  Lyt til de typer af spørgsmål, du bliver spurgt. Selv tilsyneladende uskadelige spørgsmål som "Hvad vil du gøre?" og "Hvor bor du?" kan indlæses spørgsmål, stillet i et forsøg på at fastslå din nettoformue og livsstil. Under alle omstændigheder ikke besvare disse spørgsmål direkte - men starter ud med at forklare dit liv historie. Hvilke ting skete for dig som barn / teenager, der formede det liv, du lever i dag? En person virkelig er interesseret i, hvem du er, vil lytte opmærksomt og stille spørgsmål af mere personlig karakter - mens en guldgraver ikke vil have tålmodighed til at lære dig at kende først, og de ​​vil kun ønsker at finde ud af din nuværende økonomiske situation, før man investerer alle tid i dig. Guldgravere i en social situation, vil arbejde i rummet og er "på uret". Jo længere tid du kan forsinke fortælle dem, hvad du gør, vil de være i stand til at størrelse du op og du står en bedre chance for at luge dem ud.

Tips

 • Når et fysisk forhold er startet, vil en guldgraver normalt ikke deltage i "fysiske" aktiviteter, medmindre givet incitament, dvs taget på en dato, givet en gave, etc.
 • En golddigger på den anden side gerne vil vide det så hurtigt som muligt.
 • Hvis denne person klager over, at du ikke nogensinde gøre noget pænt længere, tænk på 2-3 billige datoer og én dyre og se, hvad din date siger. En guldgraver vil pålideligt udvælge de dyreste, hver gang.
 • Det er altid en god ide at tjekke domstol optegnelser for at se, om gold-digger blevet skilt. Du kan lære en masse ved at læse deres klage bevægelser og reaktioner osv. ikke blot stole på "deres side" af historien.
 • Har du mødt deres familie? Du kan lære en masse fra folk tæt på dem.
 • De fleste mennesker ønsker ikke at blive tvunget eller afhængighedsforhold til andre for store summer af penge. En guldgraver behøver ikke at blive spurgt to gange for at tage et "lån" fra dig. Tænk over, hvad der giver mening: vil du åbne op til en, du lige har mødt om dine finansielle problemer? Ville du tage et lån fra en fyr eller pige, du har været ude med en gang? Sandsynligvis ikke, men en guldgraver er på udkig efter hans eller hendes næste "sugar daddy / mama" på alle tidspunkter.
 • Watch andre folks reaktioner, når de hører, du har været ude med nogen eller tilbringe tid sammen med nogen. Ofte vil andre forsøge at subtilt lade dig vide gennem reaktioner og kommentarer, at personen er en guldgraver.
 • Gold Diggers har en tendens til navn-drop, og det er et rødt flag.
 • Beskyt dig selv ved at opretholde din økonomiske uafhængighed. Hold dine egne bankkonti og tilgang fælles konti og kreditkort med ekstrem forsigtighed.
 • Gold Diggers kan være forretningspartnere så godt.
 • En guldgraver ofte har få kreditkort og undgår du kigge på deres tegnebog eller pung. Se deres øjne, mens du kommentere om prisen på noget eller åbne din pung eller taske.
 • I et sundt forhold, du kun behøver at afsløre din indkomst, når du planlægger at leve sammen.
 • Giv dem et stykke reb og se om de "hænge sig selv" med det. Næste gang du går ud, give dem et kreditkort, så de kan købe en flot outfit. Guldgravere vil "hænge" sig selv ved at købe mere end et sæt tøj med det kreditkort, du har givet

Advarsler

 • Mange guldgravere vil ikke give slip på det ene forhold, indtil de har en mere lukrativ én på linjen. Watch out for den fyr eller pige, der vokser tæt på dig, og mere afhængig af dig, men vil ikke give slip på den ulykkelige forhold, de er i. De kan arbejde begge ender mod midten, vrider de sidste dråber ud af deres nuværende forhold, mens indstilling dig op til at være deres næste.
 • Hvis du finder dig selv dating guldgravere oftere, end du gerne vil, tænke over, hvor man møder folk, og hvordan du præsenterer dig selv. Hvis du ser ud som du kunne være nogens "sugar daddy" eller "sukker momma" (en succes, med en høj levestandard), så gætte, hvad slags crowd du kommer til at tiltrække?
 • Alle kan være en guldgraver, mand eller kvinde, rig eller fattig. Nogle gange vil de forsøge at sætte på et show, som de har mistet alt, og er i en tilstand af depression.
 • Watch out for folk, der hyppigt skifter job, eller gå lange perioder arbejdsløse. Vær forsigtig, når der er altid en undskyldning for at forklare deres arbejdsløshed, især når årsagen er altid nogen andens skyld (jeg blev fyret, min chef hadede mig, de ville have mig til at arbejde hele tiden, var der ingen plads til avancement, de holdes shorting mine lønsedler osv.) Stuff sker, men når det sker til den pågældende person igen og igen, det er et rødt flag.
 • Må ikke bliver alt for nærig i et forsøg på at spotte en guldgraver. Ovenstående trin alle involverer at kende den person, og observere deres adfærd. Du behøver ikke at foregive at være en total cheapskate for at bedømme en persons karakter.