Wkadk

Sådan får du en god mand

Det er ikke let for kvinder at finde en god mand, og at være ærlig er det ikke let for en mand at finde en god kvinde. Dette er skrevet ud fra en mands perspektiv til at hjælpe frustrerede kvinder, der er oprigtigt på udkig efter en god mand, men holde finde tabere.

Steps

Sådan får du en god mand. Indse forskelle i kommunikationen.
Sådan får du en god mand. Indse forskelle i kommunikationen.
 1. 1
  Vær dig selv. Når du møder en person for første gang, kan du blive fristet til at være nogen, du ikke er, så som at "sætte på din bedste ansigt". Der er intet galt med at ville gøre et godt indtryk. Men det er muligt at tage dette for langt, og til gengæld frastøde mænd. Det samme gælder med myter om og overdreven flirt. Hvis du ikke respekterer din krop, vil du kun tiltrække mænd, der har en lignende mangel på respekt for dig og din krop, og en god mand vil finde det sværere at tage dig alvorligt. Vær dig selv, og en rigtig mand vil respektere dig.
 2. 2
  Har et liv. Desperate, dramatiske og klyngende relationer er ofte forankret i en følelse af behov for og desperation for en mand til at fylde dit liv. Selv hvis du har lavt selvværd, arbejde over tid til at bygge det. Forfølge dine mål, udforske dine passioner, har en interessant liv, gøre ting, der tager dig udenfor dine grænser. Må ikke sætte en hård ydre at komme over generthed, efterhånden lære at opbygge tillid hos et netværk af mennesker, så din kæreste er ikke den eneste person, du åbner op for og dele dit liv med. Også huske at stole på dig selv først. Hvis du ikke kan stole på dig selv, er du sandsynligvis ikke på din mand.
 3. 3
  Vær afslappet og. De fleste fyre hader det, når pigerne er besiddende, spydig, klæbende, kontrollerende, etc. Lær at slappe af og have det sjovt. Vi har alle for meget foregår i vores liv, ikke være høj vedligeholdelse "drama queen". At have en kvinde, omkring hvem gør livet sværere end fornøjelig vil gøre en mand mister interesse. Hvis du gør ting som viser ægte bekymring, når manden har haft en hård dag, vil det tjene sit respekt og gå mod at vinde ham over, og en god mand vil gengælde. Husk, at de fleste mænd, især de gode, søger en person, med hvem de kan være komfortable, og ikke nogen, der er altid intens.
 4. 4
  Indse forskelle i kommunikationen. Mænd kan ofte glip af de subtile budskaber, som kvinder sender i deres kropssprog. Døm ikke en fyr på grund af dette, det er bare den måde, mænd er. Subtle kropssprog som smiler kun gøre en mand tror, ​​at du kan lide ham, han kan ikke påtage sig det betyder, at du er interesseret uden at blive beskyldt for at være en selvoptaget idiot. At drive det punkt hjem, gradvist at indføre mere "indlysende" kropssprog ligesom legende hånd på armen, legende drilleri og drilleri, blink, indvendig vittigheder legesyge, eller (når du kender ham bedre) forsøger at finde en mands kildne pletter. (Må ikke være bange for at venligt drille ham over mindre ting - kvinder, der foregiver et menneske er perfekt betragtes som svage i deres øjne). Flirting vil ikke kun vise ham, at du kan lide ham nok til at få at fysisk og legende, men også hjælpe at bryde den fysiske barriere og tillade en mand at føle sig mere trygge at gøre et par forskud til dig. Men glem ikke at se på, hvordan han reagerer på dig.
 5. 5
  Tag et godt kig på dig selv. Psykologiske undersøgelser har vist, at mennesker opsøge partnere til at udfylde en psykologisk tomrum. Sommetider disse hulrum er usundt, for eksempel en kvinde, der er usundt, vil faktisk opsøge enhver mand til "høj forførelse" eller for at få opmærksomhed og føle ønskelig. Kig inde i dig selv og spørge dig selv, hvorfor du vil have en mand så dårligt, være virkelig ærlig overfor dig selv, og om nødvendigt, så tal med en terapeut om dette. En kvinde med spørgsmål kun tiltrækker en fyr med emner som godt, og en god, rigtig mand vil ikke have noget at gøre med en kvinde, der har flere spørgsmål end TIME magazine. Hvis du ønsker en god, sundt forhold til en rigtig mand, sørge for, at din egen mentale tilstand og intentioner er sunde.
 6. 6
  Drop spillene. Ingen kan lide en partner, der spiller "hoved spil". Det er vildledende, og det vil gøre ondt nogen, der stoler på dig. Være reel, ikke spille spil og gode mænd vil respektere dig og måske endda forfølge dig. Afspilning head spil vil kun gøre gode mænd løbe væk. Husk kommunikationen ting? Det er især sandt her. Hvis du kan lide en fyr, ikke skubbe ham væk, og handle som du ikke kan lide ham. Fortæl ham. Ja, der er nogle mænd, der gør ligesom spændingen ved jagten, men alle gode mænd virkelig ønsker at respektere dig og dine ønsker, og vil efterlade dig alene, hvis du insisterer på det. Husk, mænd kommunikerer direkte, hvis du opfører dig som du ikke vil have ham, vil han tror, ​​du ikke vil have ham.
 7. 7
  Behandle ham med respekt. Dette er det vigtigste af alt. Mænd hader at være omkring en kvinde, der emasculates dem og en god mand, vil ikke tage lang tid at forlade sådan en kvinde. Må ikke være bange for at hjælpe din mand føler sig godt om sig selv. En lidet kendt hemmelighed er, at mænd er lige så usikre som kvinder. Hvis han er med sine venner eller familie være åben for muligheder for at lade din mand til at ligne "manden". Det vil vinde hans kærlighed og respekt.
 8. 8
  Må ikke være bange for at gøre en bevægelse. Lad os være reelle, er en god mand ikke desperat brug for nogen kvinde, ville han gerne møde en god kvinde. Hvis han er en god mand, vil han sætte pris på kompliment til sin tiltrækningskraft, i det mindste. Men husk, at komplimenter er normalt gives til bekendte - folk, der er intime normalt har en mere ærlig forbindelse med legende drilleri og drillerier. Tænk på gode relationer mellem brødre og søstre, forældre og børn, især par - de er altid sjov, griner, drilleri, flirt på en positiv måde. En kvinde, der altid komplimentere kan simpelthen være kedeligt og ser desperate. Selv hvis du er gammeldags og aldrig ønsker at være den kvinde, der beder en mand for en dato, kan du stadig gå ud af din måde at tale til ham, og sørge for at være sammen med ham. Må ikke over gøre dette, men; medmindre han allerede tiltrukket af dig, før mødet, det mere indlysende, er, at du har lagt et ton af tid i møde uden hans direkte opmuntring, jo mere desperate og mindre attraktiv du ser. Arbejde på at opbygge tiltrækning først.
 9. 9
  Respektere dig selv. Hvis du siger nej, at han skal stoppe. Hvis han ikke stopper, forlader. Må ikke nogensinde være ubehageligt at sige nej. Må ikke gå imod din moral at forsøge at holde en fyr. Hvis du føler, at dette er nødvendigt, så enten er han ikke en god mand, eller han er en god en, men er simpelthen ikke et godt match for dig specifikt (fx han i øjeblikket "lege feltet" og er op foran og ærlig omkring det,, men du leder efter et eksklusivt forhold). Må ikke være ubehageligt at sige ja, enten. Hvis du føler at tiden er inde, tror på dit værd, og ikke bekymre dig, at du er "at give dig væk." Du respektere dig selv, og du er sikker på, at han vil vende tilbage til mere! En mand, der ikke respekterer dig i morgen aldrig ordentligt respekteret dig til at begynde med, og en mand, der ikke respekterer dine ønsker til at vente er for utålmodig til at gøre en god partner. Enten måde, finde en anden.
 10. 10
  Følg den gyldne regel. Det betyder, at anvende de samme regler for dig selv, at du ville gælde for andre, herunder ham. Rigtige mænd gør i virkeligheden bemærke dette, de bare ikke skrige det ud. For eksempel det, at hvis han fortæller dig har en kæreste og tingene ikke fungerer ud, Stop! og tænke damer, at dette kunne være en "test" på, hvordan du ville håndtere situationen, så stå din jorden og skar kommunikation, hint "gyldne regel". Andet eksempel, hvis du ønsker at prøve at finde hans kildne pletter, så skal du ikke klage én bit, hvis han forsøger at finde jeres gengæld. Må ikke gå på om hvordan du "ikke behøver ingen mand!" eller omkring "Mænd dette, mænd, at" hvis du ikke vil have ham behandle dig på samme måde. DO, på den anden side, behandle ham - og andre - med respekt, værdighed og ære. Andre vil bemærke, også, og hvem ved - hvis de ved, du vil have en god, rigtig mand, men endnu ikke har en, de bare kunne introducere dig til en!
 11. 11
  Må ikke være klæbende. Det betyder, ikke viser, at du elsker denne person ved at være tæt på dem hele tiden. De har brug for deres plads, og de har brug for at vide, at du ikke behøver at følge dem overalt, de går. Mest af alt, de har brug for at vide, at du har dit eget liv.
 12. 12
  Har nogle nyttige forskning. Hvis du ønsker at læse mere om hvordan man får en mand, der er en god e-bog, der kan være nyttige: www.howtogetaman.org

Tips

 • En god måde at møde nogen er gennem andre mennesker, eller aktiviteter, du nyder. Nogle råd om at være ægte: Må ikke tage op hobbyer eller vaner bare for at møde nogen. Hvis du møder ham i en bar, han er ansvarlig for at være vandtrug. Hvis du møder ham i et hus for tilbedelse, han er sandsynligvis vil være religiøse. Første indtryk er vigtige, så hvis hans første indtryk af dig er "party girl", vil det være svært at ændre. Det samme gælder for hvis hans første indtryk af dig er "forkrampede girl" eller "mind-game girl".
 • Øv den gyldne regel. Hvis du vil have ham til at gøre noget, skal du være lige så villig til at gøre det selv. Du vil have ham til at spørge dig ud eller tage dig ud eller gøre, hvad andet for dig? Du skal være lige så villige, og ikke vente på eller forventer ham at gøre det først. Gode ​​mænd respekterer en kvinde, der anvender de samme regler for sig selv, at hun ville gælde for et menneske.
 • Mænd kan registrere, at kontoret interaktion er lidt sur eller frigid. Hvordan bliver store, smukke og søde, og bruge flirte, karisma og skabe indstillingen, således at mænd kan gøre passerer på dig mindst en gang om dagen og har bejlere i kontoret lejlighedsvis gå omkring dig. Pas godt på din krop med god ernæring, hygiejne og motion, hvorfor ikke?. Brug en kosmetolog og mode stylist til at optimere dit udseende. Midaldrende eller ældre mennesker (kvinder) normalt ser bedre med en normal vifte af ansigts-og hals fedt, mænd er mere tiltrukket profil end en ideel ansigt, så lad ikke din krop gå.

Advarsler

 • Husk - interessante mænd ser efter interessante kvinder. Sørg for at dit liv handler om mere end bare ham.
 • Altid give en mand hans plads, når han har brug for det - aldrig komme mellem en mand og hans venner, familie hverv eller hans foretrukne hobby som at spille i et band, og bad ham vælge - vil han i sidste ende harmes dig for det, selv om han oprindeligt vælger dig.