Wkadk

Sådan date en håbløst romantisk person, når du ikke er håbløst romantisk


Er du med nogen, der er betaget af historier, candlelight middage og gammeldags ridderlighed? Hvis du og din betydelige andre har meget forskellige opfattelser af, hvad romantik skal være, her er, hvordan man affinde sig med din forskelle.

Steps

Sådan date en håbløst romantisk person, når du ikke er håbløst romantisk. Forstå, at der er en grund til, at vi er tiltrukket af de mennesker, vi er tiltrukket.
Sådan date en håbløst romantisk person, når du ikke er håbløst romantisk. Forstå, at der er en grund til, at vi er tiltrukket af de mennesker, vi er tiltrukket.
 1. 1
  Forstå, at der er en grund til, at vi er tiltrukket af de mennesker, vi er tiltrukket. Dette er fordi relationer er det lærende legeplads af livet. Hvordan vi vælger at relatere til andre giver os oplysninger om os selv. Når vi ser ting, som vi kan lide i andre, det belyser de ting, vi kan lide og beundrer i os selv. Og når vi ser ting, som vi ikke kan lide i andre, er det ofte signaler, at vi ikke kan lide noget i os selv.
 2. 2
  Overvej, hvad din mening siger om dig. For eksempel, ", håbløst romantisk", hvis du kan lide, at de er kan du have din egen "håbløst romantisk" side, som du gerne vil bringe mere opmærksomhed til. Hvis du ikke kan lide, at de er så håbløst romantisk, kan det betyde, at du har lukket tanken om romantik i dig selv, og deres romance tjener til at minde dig om alle de måder, hvorpå du blev såret, da du var dybt forbundet med nogen.
 3. 3
  Giv dig selv lov til at se verden anderledes. Du behøver ikke at se verden som en håbløs romantisk gør for at forholde sig til én. Din opfattelse - samt deres - er velbegrundet, og er værdig til din påskønnelse og opmærksomhed.
 4. 4
  Må ikke forveksle romance med materialisme. Håbløse romantikere kan være lav vedligeholdelse datoer / partnere. I stedet for at behøve at wow dem med dyre gaver, middage, og ferier, kan du venligst dem med fagter, der er billigere. Tager sene ture, madlavning en fancy middag derhjemme, og skrive kærlighedsbreve er blot et par ting, du kan gøre for at holde din håbløst romantisk partner glad uden at sprænge banken.
 5. 5
  Tænk på nogle ting, som din partner accepterer om dig. Der er nok noget du brænder for, at din partner ikke er. Hvis de accepterer og opmuntre denne passion, sætter pris på det, og søge at gøre gengæld. Og hvis din partner ikke acceptere dine ideer eller interesser, kan dette være et godt tidspunkt at tale om, hvordan du både kan gøre dit forhold sundere ved værdsættelse hinandens individualitet.
 6. 6
  Husk essensen af romantik gør noget, som du ikke normalt ville gøre, simpelthen fordi du pleje. Du kan aldrig købe en buket blomster til dig selv, og det er præcis, hvad der gør den speciel. Modtageren kender du gjorde det bare for at vise dig pleje og uden anden grund.