Wkadk

Hvordan at komme over frygt for engagement

Er du forelsket i din partner, men frygter engagement? Har du gruer for tanken om at være sammen med dem resten af ​​dit liv? Her er hvordan du kan hjælpe dig selv ændre dine synspunkter.

Steps

Hvordan at komme over frygt for engagement. Spørg dig selv "hvorfor?".
Hvordan at komme over frygt for engagement. Spørg dig selv "hvorfor?".
 1. 1
  Spørg dig selv "hvorfor?" Hvorfor er du bange for engagement? Er det din partner? Er du bange for at blive såret? Skriv ned disse spørgsmål og svar. Det er vigtigt at vide, hvad problemet er, før du kan begynde at komme til et svar.
  • Hvis det centrale spørgsmål er din partner, Trin 3 er afgørende. Du er nødt til at vurdere alle aspekter af dit forhold og hvordan hver af du har at gøre med de ændringer, der kommer. Gøre dette, kan du opleve, at du bidrager til problemet så godt, men gå let på dig selv.
  • Hvis din primære frygt at blive såret, igen, tage et øjeblik på at tænke over, hvor du er. Hvis du er langt nok fremme i forholdet til at være undrende hvad der kommer til at ske næste, beslutte, hvorvidt du har tro på jer begge at finde ud af.
 2. 2
  Læs din liste til dig selv. Har disse svar giver mening? Udvide dem i mindste detalje, du kan gå ind. Tag hvert spørgsmål fra mange vinkler, måske sprede denne proces ud i løbet af et par dage, så du ikke laver forhastede beslutninger i varmen i et øjeblik.
 3. 3
  Opret en ny liste over ting, du elsker ved din partner. Husk, hvad tvunget dig til at vælge dem, og hvorfor du forbliver interesseret. Har du den bedste tid sammen? Kan du lide den måde, de behandler dig? Skriv kun de ting, du kan lide at se i dem. Se bort fra fysiske aspekter, som du ønsker at fokusere på, hvordan du følelsesmæssigt forbindelse.
 4. 4
  Satte "hvad nu hvis" spørgsmål, og skrive ned alle muligheder. Må ikke lægge den ene side! Husk, at på ethvert andet, kan dit forhold blive ændret for evigt ved en enkelt beslutning. Overveje mulighederne for dette.
 5. 5
  Sammenlign listerne. Understreget / fremhæve de to vigtigste ting på hver liste. Spørg dig selv: "Er disse gode grunde til at være bange?" og "Er disse gode grunde til at elske min partner?"
 6. 6
  Indse, at hvis din partner ønsker ægteskab eller en familie, ville du være bange for at sige ja. Tænk over, hvordan din partner ville tage det. Hvis de har en frygt for engagement, der matcher din, er du sikkert på den samme side, men at få et vilkårligt sted kan tage et stykke tid! Hvis din partner er ivrig efter at tage de næste skridt i livet, overveje, hvor presserende disse ting er. Ville de være villige til at vente et stykke tid til at hjælpe med at få dig komfortabel og justerede til tanken om din fremtid sammen?
 7. 7
  Tænk på dit liv med en familie. Tænk på de gode tanker, ikke de dårlige, såsom dit første hjem sammen, undervisning dit barn til at gå, hvilket bringer dem til deres første dag i børnehaven, lære dem de kvaliteter af livet, de får brug for at vide. Hvis du ikke har planer om at få børn, så tænk altid være sammen med din partner, der sidder på en veranda i morgen bare taler med hinanden, så tænk det perfekte liv med din partner.
 8. 8
  Konfrontere dem om din frygt. Forklar årsagerne til, at du ikke ønsker engagement endnu. Ret ikke spørgsmålet på dem, dog. Tal generelt, da det er et generelt problem, du har. Hvis du har konstateret, at din partner ikke er problemet, forklare, at din frygt er problemet. Holde samtalen stille, og ikke offer din partner.
  • Tal med din partner om ændringer i dit liv. Er noget foregår, du ikke har tid til engagement? Forklare alt, hvad der foregår.
  • Undskyld til dem efter at have arbejdet tingene ud. Det er rart at tage dem ud til middag eller gøre noget andet rart at vise, hvor meget du holder af dem.

Tips

 • Må ikke genoverveje din beslutning efter tingene er udarbejdet. Medmindre noget kommer op, og det er absolut nødvendigt, bør du ikke være frygte engagement længere.

Advarsler

 • Din partner kan reagere anderledes, end du havde forventet. Forklar din partner, at det ikke er dem, der er problemet, det er dig. Dette er sandt, så tror ikke, at du lyver for dem.