Wkadk

Hvordan at være den type nørd, at piger elsker

Er du en mandlig? Godt for dig. Der er mange gode ting ved at være en nørd. Evnen til at lukke munden på de fleste dødelige med et enkelt afsnit er ikke at blive snusede og din omfattende viden om Star Wars er ikke alt for lurvet enten. Desværre, til tider, nørder har problemer med piger. Du ønsker ikke at ændre dig selv, men du ikke ønsker at være en dato frizone enten. Nå du ikke bekymre dig - bare læse denne artikel og forvandle dig ind i typen af ​​nørd at piger!

Steps

Hvordan at være den type nørd, at piger elsker. Forbedre dit udseende.
Hvordan at være den type nørd, at piger elsker. Forbedre dit udseende.
 1. 1
  Være sød. Mange piger finder søde fyre uimodståelig. Dette betyder ikke, at du er sød til det punkt at købe ting for at få opmærksomhed af andre eller at ofre dine egne behov og selvudvikling for andres. Det er også muligt at være sød og sjov ved at være nogen, der ved, hvordan man legende drille piger. At være kæphøj er mindre tilbøjelige til at imponere nørdede piger, end det er at imponere gennemsnitlige piger. Må ikke føler du er nødt til at handle kæphøj. Nerdy piger vil elske det, når du deler din nørdede viden med dem. Alternativt...
 2. 2
  Vær selvsikker. Tror du kommer til at ace den næste test? IKKE prædike det! Det vil kun gøre dig synes arrogant. Du skal dog ikke sige, at du kommer til at mislykkes det. En af de bedste måder at synes ydmyg og selvsikker samtidig er at være leder og hjælpe andre, hvis de har det en hård tid. Nerdy piger vil bemærke, når du er take-charge leder. Som den ekspert og have tillid til at vise andre, er et reelt plus i øjnene af kvinder. Sørg for at du lader dem se dig i rollen som leder eller ekspert.
 3. 3
  Forgrener. Ikke bo fast inde dit venskab cirkel - branch ude! Prøv at tale med andre mennesker, eller hjælpe andre studerende med skolearbejde. Bliv en tutor! Du behøver ikke at stoppe taler til dine almindelige venner eller ændre din personlighed - bare træde ud af din comfort zone. Dette vil sikre, at du er mere mærkbar.
 4. 4
  Være rart. Være så godt som du kan for at alle - ikke bare piger. Hjælpe folk, når de spørger dig, men ikke ofrer dine egne interesser eller planer for andre. Hvis du aldrig komme til at opleve dit eget liv og er altid bekymret for at blive, hvad andre mennesker vil have dig til at være, vil du blive en bitter, ufuldstændige person. At være en hel person med deres eget, fuldt liv hjælper dig med at blive en generelt behagelig person. Piger elsker nice guys - og det vil formentlig øge din popularitet også (naturligvis ikke gældende, hvis du vælger at blive mener). Men pas på! Niceness er stor for at være populær hos piger, men ikke skaber attraktion, det er blot en "rart at have". Du bliver nødt til at bruge det sjovt, flirte, fysisk handling, og nogle af de andre på denne liste som tillid, når det drejer sig tid til at etablere et romantisk forhold snarere end en platonisk forhold
 5. 5
  Forbedre dit udseende. Ser absolut ikke alt, men det vil hjælpe, hvis du se dine bedste. Kig efter din hud: rense og fugter hver eneste dag. Nej - det er ikke bare for piger, og ja - det er værd tid og kræfter til at gøre din hud ser sit bedste! Derudover er der mange kvinder ved, at der er visse haircuts, der arbejder for formen af ​​deres hoveder. Dette er også gode råd til mænd. Hvis du bærer det samme tøj hverdag eller lever i en verden af ​​high krave skjorter, prøv at slappe af dit look eller bare rense det lidt op. Prøv at matche farver, når iført en full outfit, og altid sørge for du bære rent tøj. Aldrig bære strømper med bukser skjules i, og ingen åbne skjorter, er det ikke et godt udseende. Brusebad hver dag, vaske dit hår jævnligt og forsøge at undgå dårlig ånde. Barbering, nørd skægstubbe er ikke cool (og hvis du er desværre en af ​​de mænd, der har bakkenbarter, barbere dem også). Skæg er OK, men undgå de såkaldte "unix skæg". Det kan synes trivielle og meningsløst, men det er det hele værd for at få dig ud, lugte og føle sig som den type fyr, at piger elsker! Hvis du bruger briller, få stilfuld ud briller eller overveje at bære kontakter. Prøv at undgå nørdede skjorter, der er relateret til tegneserier, videospil, anime, Star Trek, computere, internet memes, ting, der tydeligvis gør dig nørdet (Medmindre du går til en pige, der er ind i denne ting, i hvilket tilfælde gør slid disse skjorter. De vil se, at du har noget til fælles, og du vil have noget til at bygge en samtale omkring.)
  1. Undgå enhver kjole, der er for conspicuoulsy dapper eller GQ, fordi du endnu ikke er på det konfidensniveau til at bære det. Og det vil også komme ud som prøver alt for hårdt at være "glat", og upstage de regelmæssige fellas. Bare gå med rene, pæne tøj, der ser pæn og diskret.
  2. Lose goth antræk. Definitely undgå "trench coat mafia" look. Må ikke klæde sig i alle sorte. Gå efter en moden, sober look.
 6. 6
  Find noget, du nyder. Lyv ikke for dig selv, men se om der er et band eller sport, der er populær, at du nyder. Det er en god måde at få nye venner, fordi du vil have noget at snakke om.
 7. 7
  Indse, at piger er også mennesker. Hvis du er nervøs taler med en pige, er det ikke usandsynligt, at hun føler sig lige så nervøs nærmer dig.

Tips

 • Du er nødt til at vise din tillid. Har en god kropsholdning, få øjenkontakt og smil. Må ikke stirre på dine fødder, mens du går, eller sætte hænderne i baglommerne! Det gør man ser isoleret og sagtmodige.
 • Være en gentleman! Du vil blive overrasket over, hvor langt det vil få dig, men vær ikke obnoxiously vedvarende. Hvis du spørger en pige ud og hun siger nej, acceptere det. Må ikke køre rundt efter hende og holde beder hende. Selv hvis hun endelig siger ja, vil det være, fordi hun er træt af dig at spørge, ikke fordi hun kan lide dig!
 • Hvis du spørger venner til at hjælpe dig, sørg for at de tager det alvorligt og ikke bare gå op til pigen og spørge hende ud for dig. Det gør her tror din en kujon, og det er aldrig godt.
 • De fleste piger (og sandsynligvis drenge) er på udkig efter nogen, der gør dem føle sig trygge og sikre. Ikke er økonomisk, men følelsesmæssigt. Indse, at alle freaks ud fra tid til anden, og være parat med disse ord: "Det er okay Alt bliver fint.". Mange gange, det er alt det tager at udglatte over en uslebne patch. Åh, og omfavne dem, en masse.
 • Der er et par piger, der vil tilfældigt præsentere sig selv for dig og stille spørgsmål om den skjorte, du fik på Model FN-konferencen. Det er ikke tid til at bede dem om at hjælpe dig med at fjerne de boksere, du fik på en anden (og ja, disse boksere eksisterer).
 • Hvis en pige, som du finder attraktive, men du aldrig rigtig tænkt som en "nørd-elsker" kommer op og begynder at snakke med dig, mens du er alene eller væk fra sine venner, så hun sandsynligvis kan lide dig. Ellers ville hun ikke gider at tale overhovedet. Hun er sikkert for flov til at spørge dig ud foran hendes venner, fordi de ikke kan lide dig på den måde hun gør. Til sidst, hvis alt går godt, vil du ikke noget imod som ved, at du har noget særligt sammen!
 • Hvis du forsøger at få en person, der ikke er nørdet, er det bedst ikke at nævne nørdede ting. Prøv at snakke om noget, du både nyde og kan forholde sig til, som sport, lærere, bands, sociale sammenkomster, politik osv. - og som med alle potentielle hjælpere, emnet for politik med forsigtighed slidbane og vær opmærksom på, at visse politiske forskelle vil øjeblikkeligt skønner du uforenelige. Men du behøver ikke lyve om, hvem du er. Du kan prøve at dykke kortvarigt ind i nørdede emner såsom Star Wars, kvantefysik, anime, manga, tegneserie, fantasy-romaner, sci-fi, det paranormale, computere, internet memes, spil, osv - men være parat til at ændre motivet, hvis den eneste person er ikke ind i det.
 • Kropslugt er virkelig uinteressant. God personlig hygiejne er det første skridt til en god social interaktion. Bruser dagligt, børste tænder og vaske dit tøj regelmæssigt. Bær en god ildelugtende cologne, ikke noget, for overvældende. (Må ikke lægge for meget.)
 • Må ikke føler at du er nødt til at blive en anden person for folk at kunne lide dig, blive en bedre version af, hvem du er.
 • Lær om de ting, hun er interesseret i. Dette er en fantastisk måde at imponere en pige, og du kan blive overrasket over, hvad du lærer. For eksempel, hvis hun kan lide fashion læse op på et par af hendes foretrukne designere. Hun vil blive imponeret over, hvor fordomsfri du er, og-bonus-du netop har øget din viden om den rolle, som tøj spiller i vores socio-økonomiske historie!

Advarsler

 • Vær forsigtig med at blive manipuleret. Sommetider folk opsøge nørder på grund af deres formodede tekniske dygtighed eller intelligens. Hvis du opdager, at nogen taler til dig, når de har behov for hjælp (computer, lektier, osv.) og vil ikke give dig tidspunktet på dagen ellers er chancerne de bare bruger dig.
 • Sommetider kvinder opsøge nørder, fordi de er under den fejlagtige opfattelse, at nørderne er mere "stabil", "mindre tilbøjelige til at snyde" eller "mere moden". Hvis det ikke beskriver dig, skal du sørge desillusion dem, før de bliver suget ind i forholdet yderligere., Og desillusion bør være om din stabilitet og modenhed ikke sandsynligheden for at du snyder. Hvis du er tilbøjelige til at snyde på nogen, så skal du ikke gå ud med dem på alle, fordi det viser, at du ikke rigtig lide dem på alle. Være lige op, dato piger, der ikke ønsker at slå sig ned enten kigge efter den slags, der foretrækker et åbent forhold, og ikke lyve om det. Det er langt fornuftigere og giver lige så meget sort. De findes.
 • Lad ikke pigerne behandle dig som en dørmåtte. Hvis en pige forsøger at træde alle over dig, vise hende døren. AKA pisket! Må ikke være en smal sag, vise nogle selvsikkerhed. Vis ikke aggressivitet, men fordi du måske skræmme hende væk eller hun kunne få den forkerte idé om dig. Nogle piger som en fyr, der kan tage kontrol, men ingen pige kan lide en fyr, der fortæller hende hvad du skal gøre nogensinde.
 • Alvorligt overveje at tage sig tid til at finde nørdede piger, der deler din passion, hvis du får at kede med de fleste ting uden det. De findes, og dit liv vil være en masse rigere med en person, der deler egentlige fælles interesser med dig. En god, effektiv valg er at kigge efter sammenlignelige geek hobbyer - Den Renfaire pige, som har altid at gøre nye middelalderlige kostumer, tilhører SCA, kan lide at skabe middelalderlige måltider fra bunden og kalder sig selv en mavedans tøs er sandsynligt at forstå, hvorfor du er et Klingon fra tarmen - og hun kan meget vel bære din kostumer og tage interesse i dine begivenheder, hvis du vil lægge på en dublet og lære at swish et sværd samt en batlet. Lignende interesser behøver ikke være identiske, kan en Stargate og Star Trek fan parring arbejde meget godt. Vær opmærksom på, dog, at der kan være forskellige områder af interesse i forskellige hobbyer. For eksempel, selv om du er både anime fans så er der ingen garantier, hvis hun kan lide yuri og du kan lide mecha. Den virkelige Fællesnævneren er kostumer, memorabilia, in-jokes, sammenhængende subkulturer og masser af farverige arrangementer til at klæde sig, spille spil og vise på.
 • Du skal være opmærksom på, at en betydelig del af kvinder, der hævder, at de kan lide nørder (eller er tiltrukket af dem) faktisk kan tiltrækkes en idealiseret mytiske billede af, hvad de tror nørder og nørder er (eller burde være). Dette er også kendt som den såkaldte "Hollywood Geek. Denne idealisering kommer ofte fra karismatiske fiktive karakterer (såsom seneste inkarnationer af Doctor Who, som portrætteret af David Tennant og Matt Smith), der er typisk langt mere smuk, sjov, udadvendt, farverige og charmerende quirky end dit gennemsnitlige real-life nørd eller nørd. Der er mulighed for, at disse kvinder kan være skuffet og hurtigt mister interessen, når du undlader at leve op til deres fantasi image.
  • På et beslægtet note, hvis du er på udkig efter en nørd pige forstå, at den idealiserede "quirky, men stadig hot" nørd pige billede, som populariseret af skuespillerinder som Zooey Deschanel er også meget en Hollywoodized mytisk påfund. Og i slutningen af ​​dagen, er hun bare en skuespiller spiller en rolle.
  • Den "hot gamer girl" image, som Olivia Munn populariseret er hovedsagelig lidt mere end en kommerciel "sex sælger" gimmick, mens på samme tid stigende salg og indtægter ved at forsøge at udnytte det potentielle kvindelige demografiske. Det samme kan siges om den aktuelle fænomen konventionen "booth babes". Virkeligheden er ikke at sige, at der ikke er nogen attraktive kvinder, der kan lide spil. Men det er meget sandsynligt, at de vil se på visse andre typer af spil, før de ser på noget som Homeworld, Myst, Star Fleet Command, eller umotiveret Space Battles.
 • Må ikke komme ind mange detaljer om sidste nats Battlestar Galactica, eller at sidste nummer af Whedon s Forbløffende X-men, som du finder så fantastisk.
 • Selvom du måske være heldig at støde på en pige, der deler din generelle interesser, være opmærksom på, at dine undergenrer måske ikke mesh. Du kan begge lide anime, men hun kan foretrække Love Hina, Kanon eller Kare Kano over din Gundam, Votoms eller Macross. Begge kan du lide science fiction, for eksempel. Men mens du nyder store rumkampe og slam-bang handling eventyr, kan hun foretrækker karakter drama, der fokuserer på tegn psykologi, relationer, sociologiske temaer, og sådan. Du kan finde disse ting kedeligt, men overveje det faktum, at rumskibe, Technobabble og rayguns har domineret science-fiction i ganske lang tid. Også i lang tid har der været en mangel på stærk kvindelig karakter repræsentation (bortset kloner af Prinsesse Leia eller Uhura) med kvinder, for det meste fungerer som kærlighed interesser til mandlige helte. Indtil for nylig har det været antaget, at kvinder vil se et show med en mandlige hovedrolle, men mænd kan ikke se et show med en kvindelig bly og genre shows er blevet skrevet i overensstemmelse hermed. Dette har holdt kvindelige fans i begrænset antal indtil for nylig. På grund af en mere udtalt og talrige kvindelige fanbase, ser vi mange flere genre eksempler med kvindelige kundeemner. Science fiction udvikler sig, og så skal dine måder at værdsætte af genren.