Wkadk

Hvordan skal man behandle med sine tilfældige humørsvingninger

Du hænger ud med din partner, og når han pludselig rejser sig og forlader. Du ved ikke hvorfor, men det ser ud som om noget du gjorde lavet ham gå. Når du spørger ham om det senere, han siger, det har intet at gøre med dig. Så hvordan kan du håndtere ham, når han ignorerer dig?

Steps

Hvordan skal man behandle med sine tilfældige humørsvingninger. Spørg ham, hvad der er galt.
Hvordan skal man behandle med sine tilfældige humørsvingninger. Spørg ham, hvad der er galt.
 1. 1
  Spørg ham, hvad der er galt. Dette bør altid være din første reaktion. Hvis han fortæller dig, så er han villig til at være åben og tillade dig at hjælpe ham med, hvad der generer ham. Hvis han ikke sige, og fortæller dig, det har intet at gøre med dig, så prøv ikke at få fornærmet. Skabe mere drama vil ikke hjælpe ham i denne situation. Bakke væk og give ham hans plads i et stykke tid.
 2. 2
  Forstå, at meget ofte, mennesker har ingen idé om, hvad det er, der generer dem. Derfor er det naturligvis umuligt for dem at fortælle dig noget, de ikke kender sig selv.
 3. 3
  Giv ham plads, så længe han har brug for det. Sommetider et par timer og nogle gange et par dage er alt det kan tage.
 4. 4
  Lad ham vide, om det bliver at være for meget. Eskalere dit forsøg på at bryde igennem, hvis denne adfærd fortsætter på trods af dine bestræbelser på at komme til bunds i det. Sig til ham, du holder af ham, men det er forvirrende og demoraliserende for dig, og du nærmer slutningen af ​​din evne til at håndtere sine problemer.
 5. 5
  Bryde tavsheden ved at kaste armene omkring ham og holde ham tæt på dig. Fortæl ham, at du holder, selv om han ikke ønsker at tale, at du stadig vil pleje og vil være der for ham, hvis han skifter mening og ønsker at tale.
 6. 6
  Få rådgivning. Det kan være, at din partner har en klinisk stemning uorden. Hvis du kan komme ind i en rådgivning situation, vil dette blive anerkendt og hjælp vil være lige ved hånden.
 7. 7
  Forlade forholdet. Dette kan være nødvendigt, hvis tingene ikke forbedres. Må ikke sætning dig til et liv i elendighed, som du aldrig vide, hvad der er på din fyr sind og kan ikke afhænge af ham til at være der for dig på et tidspunkt. Det bør være en tovejs gade, bør det ikke altid være om ham - eller dig selv.

Tips

 • Ligegyldigt hvor meget han rants og raves, ikke mister din cool. Det hjælper ikke spørgsmål, hvis begge du deltager i en råben match.
 • Tryk ikke på sine venner for information for at se, om de ved, hvad der er op. Det vil komme tilbage til ham, og han tror måske, at du ikke respektere hans privatliv.
 • Må ikke tillader dig selv at understrege over denne situation. Hvis du bevare roen, cool, og indsamlet i denne tør magi, vil det ikke komme tilbage for at hjemsøge dig senere i dit forhold.
 • Hvis du bevare roen, når han er ked af og han forbliver rolig, når du er ked af, vil du både får over din gnavne humør hurtigere og komme tilbage til det sjove. Prøv at afbalancere hinandens stemninger ud.
 • Husk, at kærligheden gør ondt nogle gange, det er helt op til dig at beslutte, om det fungerer på den måde du ønsker det. Du kan ikke lave nogen være en bestemt måde eller behandle dig på en bestemt måde.
 • Hvis han sårer dig følelsesmæssigt ved at skubbe dig væk, ikke tage den ud på dig selv og ikke eksploderer over hele dine venner og gøre ham ud for at være et monster, vil du fortryde det senere.
 • Hvis tingene bliver slemt så prøv rådgivning, kan han blive ramt af noget, der kunne behandles
 • Tag det ikke personligt, hvis han fortsætter med at ignorere dig - det kan virkelig ikke har noget at gøre med dig. Bare slap af, og hvis han ikke tilfældigvis til at se din vej give ham den lille smil, der lader ham vide, at du stadig pleje. Husk, at dette er hans problem, ikke dit. Du er der, og tilbyder at hjælpe ham transporterer hvad der belaste sit hjerte, men du kan ikke tage problemet fra ham, og du kan ikke bidrage til at støtte ham, hvis han ikke lader dig i.

Advarsler

 • Hvis der er nogen hårdtslående eller anden fysisk misbrug forekommende, skal du lade situationen.
 • Hvis du altid er i stand til at forsøge at hjælpe ham, redde ham, redde ham - forlade. Dette er en klassisk måde at skabe kontrol og dominans, husk at dating nogen ikke bare umiddelbart spiller på at blive gift. Dating er, hvor du audition den fyr så meget som han auditions dig. Hvis du ikke kan lide, hvem du nødt til at være, når du er sammen med ham, det er ikke en match - date en anden. Det betyder ikke, det er en dårlig fyr, det betyder bare, at han er dybt ind i en tilstand af at være, at du ikke ønsker at leve i. Vide, hvornår at folde dem.