Wkadk

Hvordan at være en populær fyr

Popularitet for og er to forskellige ting. Fyre har det anderledes end piger, fordi de forskellige måder de to køn ser på tingene.

Steps

Hvordan at være en populær fyr. Træn - Hvis man ser fysisk stærk, vil pigerne blive tiltrukket af dig, og du vil se en smule skræmmende.
Hvordan at være en populær fyr. Træn - Hvis man ser fysisk stærk, vil pigerne blive tiltrukket af dig, og du vil se en smule skræmmende.
 1. 1
  Har en selvevaluering, nedskrive de ting du kan lide ved dig selv, de ting, du gerne vil ændre, og de ​​ting, som du ikke kan lide ved dig selv, men ikke kan ændre.
  • Vide, hvad du vil om dig selv, og glem ikke det. Vejen til popularitet kan nogle gange være svært. For at holde dig glad du har brug for at huske disse ting.
  • De ting, du ikke kan lide ved dig selv, ændre dem. Hvis du ikke kan lide, at du er fedt, så mister nogle vægt, men kun gøre det, hvis du ønsker det. Ikke alle populære mennesker har stenhårde organer.
  • Den vigtigste ting for alle er de ting, du ikke kan lide ved dig selv, at du ikke kan ændre. Hvis du er klar over, at der er ting om dig selv, at du ikke kan ændre, og du er okay med det, vil det øge dit selvværd og overordnede gøre dig til en bedre person, som folk gerne vil være omkring og foder fra den energi.
 2. 2
  Træn - Hvis man ser fysisk stærk, vil pigerne blive tiltrukket af dig, og du vil se en smule skræmmende.
 3. 3
  Forblive clean. Brusebad hver dag, børste tænder og vaske dit ansigt for at hjælpe med at forhindre acne. Konsultere en hudlæge, hvis du har alvorlige acne problemer.
 4. 4
  Gå med stolthed. Læn dig ikke, men ved, hvordan man slappe af, når det er hensigtsmæssigt. Kig folk i øjnene, når du taler til dem, og vise dine pearly hvidvinene, når du smiler, det er en meget mere attraktiv end at se dyster og emo. Selvtillid er virkelig vigtigt, fordi det er den ting, der sætter din kropsholdning. En masse mennesker, der ikke har meget selvtillid som regel daske.
 5. 5
  Tal med folk. Interessere dig selv i, hvad andre gør, og hvem de er. De vil så betale dig den samme respekt. Prøv ikke at tale om dig selv hele tiden, og besætte over dine særlige interesser. Folk som nogen at lytte til dem.
 6. 6
  Bliv en del af en gruppe.
  • Start langsomt og arbejde dig op. Kend den gruppe, du ønsker at hænge ud med. Hvis du ønsker at være i en "folkelig" gruppe, finde ud af hvem denne gruppe er. Undersøgelse gruppen, og beslutte, om det er, hvad du virkelig ønsker.
  • Vælg en person fra klike / gruppe, du ønsker at deltage, helst en, du kan se en masse (dvs. have klasser med dem, gør efter skole sport med eller bo tæt på). Begynder at tale til til denne person, lære mere om ham, og han vil langsomt begynde at blive din ven. Smid ikke dig selv på denne person, eller de vil blive weirded ud. Efterhånden som du bliver mere af en ven til denne person, vil du lære mere om gruppen, og hvordan folk handler. Efterhånden som du arbejder dig vej gennem tiden, vil han introducere dig til nogle af hans venner, og snart kan du bare blive en del af gruppen.
 7. 7
  Overvej, hvad du er iført. Det er ikke sandt, at klæder skaber folk, men ser pæn kan ikke gøre ondt. Tag et kig på de aktuelle tendenser, men bære, hvad der gør du føler dig godt og selvsikker.
 8. 8
  Laugh på andres vittigheder. Som tiden går, vil du føler sig trygge nok til at være sjovt, og andre vil grine af dine vittigheder.
 9. 9
  Tjene penge. Selvom penge ikke kan købe dig popularitet, kan det være nyttigt. Vil du købe en iPod? Køb det med dine egne penge for at gøre det ser godt ud.
 10. 10
  Bliv involveret i en sport eller somme aktivitet såsom fodbold, basketball eller baseball. Dette er tilsyneladende den vigtigste skridt, fordi det helt sikkert vil hjælpe dig med at møde folk med samme interesser som dine.
 11. 11
  Vide, hvad der fungerer bedst for dig. Mens nogle fyre kan se godt ud med lidt længere hår med highlights, nogle ser bedre med pigge. At have en ven, der er en pige (eller en kæreste) er meget nyttigt i dette tilfælde. De fleste af den tid, folk siger, gør hvad der føles rigtigt for dig selv, men hvis du ønsker at være populær du nødt til at begynde at lytte til andres ideer. Bare ikke gå for vidt.
 12. 12
  Handle positivt og ikke gå forsøger at imponere folk. Selvom du måske ikke synes at være en positiv fyr, handle som én. Må ikke sladder om ting, der ikke deltager i en uhensigtsmæssig aktivitet og forsøge at holde normal. Grunden fleste fyre forsøge at imponere folk og ender pissed off er fordi folk ville synes, at denne fyr opfører sig som en sindssyg. Det er okay at starte en vittighed eller sjov en gang imellem, men ikke prøve det for mange gange. Folk vil synes du er hyper og underlig. De vil også tro, at du er nogle vanvittige og tarvelige person.

Tips

 • Må ikke være barnlig omkring piger. Det er den største turn off. Du kan nogle gange sværge, men ikke for meget rundt piger, og ikke hele tiden tale om sex!
 • Mest af alt, ikke være en forbruger narkoman. Hvis du har brug for at købe iPods at imponere dine venner, få nye venner.
 • Må ikke tale for meget, og taler ikke uhensigtsmæssigt.
 • Du er nødt til at have venner, der er troværdige og respekterede.
 • Husk, hvordan du ser ud på ydersiden skal afspejle, hvem du er på indersiden.
 • Tal med populære mennesker så meget som du kan, men se for, hvordan de er. Prøv at passe i. Når du får populære venner, vil det i sidste ende føre til en bedre rep.
 • Det er okay at have fjender. Hvis du har fjender, og du får i slagsmål med dem, så prøv ikke at fysisk skade dem, medmindre din forsøger at få et dårligt navn for dig selv. Ingen kan lide en bølle.

Advarsler

 • Må ikke suge op for meget! Fordi så vil folk tror, ​​du har en bagtanke.
 • Altid tænke før du taler.
 • Må ikke gøre en masse fjender.
 • Gør ikke dine problemer offentligheden. Tale dem ud med et par gode eller nære venner.