Wkadk

Hvordan bliver super hot og ser rig på en sommer

Ønsker du at komme tilbage næste år til skolen ser super hot og rige? Nå her er nogle tips til at komme tilbage og imponere din klasse

Steps

Hvordan bliver super hot og ser rig på en sommer. Invester i to awesome punge, designer, hvis du har råd til det.
Hvordan bliver super hot og ser rig på en sommer. Invester i to awesome punge, designer, hvis du har råd til det.
 1. 1
  Få tøjet. Shop på europæisk Eagle, Abercrombie, Aeropostale, Pink, Saks, Nordstrom og alle de "i" butikker. Hvis du ikke kan virkelig råd til det, bare shoppe i clearance sektioner. Tøj kan være op til 80% rabat på alle de ovennævnte butikker. Også tjekke deres forretninger. Før shopping der, kigge efter kuponer for op til 25% rabat, på grund på toppen af ​​25-90% rabat salg, nogle gange kan du tilføje 25% rabat på toppen af ​​det med din kupon. Du kan også handle på steder såsom Loehmanns, Marshalls, TJ Maxx og Ross, hvis du ser for store navne som BCBG, Ralph Lauren, Lilly Pulitzer, Tommy Bahama, Nine West, og Franco Sarto til super billige priser hver dag. Plus, hvis du får en Maxxinista kort, får du en ekstra rabat og kredit mod dit næste køb.
 2. 2
  Invester i gode sko. Sko gør outfit. Den billigere sko, som regel mindre holdbare og komfortable. Hvis du er i midten skole eller elementære, bare shoppe for søde og comfy sneakers / lærred forplove / kinesisk hjemmesko / ballet lejligheder på søde endnu billige butikker som Payless eller Old Navy. Hvis du har nogle flere penge, få sko som Toms, Topsiders, uggs, og Converse. Hvis du er i high school eller college, vil du bare brug for et par par:
  • Et par behagelige dagligdags sko, der ikke er sneakers, hyttesko eller mokkasiner. Disse kan være et par af metallisk læder ballet flats, et par smukke lilla lave kiler, eller et par pony hår leopard print spidse tå lejligheder. Kig ind funky neutrale for mønster eller farve som metallics, en farve, du ikke bære en masse, men tilbeder, dyreprint, prikker, sort slangeskind. Tænk på lave kiler, ballet lejligheder, 1 tommer tynde hæle og spidse tå lejligheder. Disse bør være behageligt nok til at gå i skole i, men sød nok til at bære med en flirtende.
   • Hvis du vælger en sko, der gør en stor erklæring, begrænse den til skoen. Må ikke parre en leopard print flad med en leopard print pung eller værre - en hud stram skjorte eller en metallisk flad med en sprudlende hvid øjenskygge eller pandebånd. Tacky meget?
   • Sort er stor i enkel læder, da det kan ændres til at ligne et par nye sko med sko smykker.
  • Et par behagelige dagligdags læder knæ høje støvler. De bør lyne op og fladere kalvene. Det skal enten være lejligheder eller 1 tomme tynde hæle eller lav kiler. De kan være en dejlig neutral som sort. Vær på vagt over brune og tans, fordi disse farver kan kollidere. Kig på din hudfarve og hårfarve til at vurdere, hvad der er perfekt for dig. Sort virker for de fleste. Men blondiner, der kan lide at bære jordagtige brune og neutrale ville bære af jorden naturlige hippie ser godt med kamel farvede støvler. Sørg for at du kan gå i sne og de er gode til regn så godt. Du kan søge efter meget realistisk imiteret læder foret med Thinsulate fra gode mærker som enzo anglioni og ni vest. I modsætning til punkt ovenfor, bør det ikke være en metallisk / farve / print / prikkede / særligt tekstur - det ville gøre det mindre af en hæfteklamme. Det bør være elegant nok til at bære med en sød lille lækkeri kjole i efteråret, men comfy også.
   • Med denne sko bruge billige smykker fra steder som for evigt 21 eller Claires til frække up outfits.
 3. 3
  Invester i to awesome punge, designer, hvis du har råd til det. Hvorfor to? Trends skifter hvert år, men de altid synes at ping pong fra overdimensioneret til lille bitte. Du ønsker ikke at være en bagud til hver og pendulet svinge af tendensen cyklus. Pick læder, fordi det er klassisk, men altid i nuet. Vælg en farve, der smigrer din SKINTONE. Må ikke afhente metalfarver eller særlige prints, men velkommen til at eksperimentere med farve. Hvis du har en speciel farve, som du har på din hverdag comfy sko, bære det, mens pung shopping, hvis du gerne vil have dem matche. Kig på tendenserne i punge, et stort tema er mørke farver som rouge, lilla og olivengrøn.
 4. 4
  Har du en god fitting udgangspunkt garderobe. Har to par flatterende mørke (navy) jeans med en super tynd ben. To t-shirts i farver, fladere dig og en konstruktion, der stryger dine kurver, men ikke presse dem. Kig ind scoop hals og v-hals. Hvis du bor i køligt klima, investere i en uld frakke... Tjek steder såsom Vindere, Burlington Coat Factory, TJ Maxx og Marshalls. Også købe 3 trøjer / jakker i begge scoop, v-hals, eller zip-down. Man skal være en grundlæggende sort, skal to være glade farver, der gør dig til at smile. Hvis du har en skoleuniform, få mindst 5 skjorter i lyse og glade farver, sort eller navy skinny / kurve-hugging bunde, og 2 nederdele i godkendte farver. Hvis du kan, ejer mindst 1 feminin og smuk sundress.
 5. 5
  Har din signatur jakke. Det er den jakke, som du lægger på over et par navy skinny jeans og en sort sweater og det bliver en outfit. Det bliver dig. Tænk på dine interesser... Er du en håbløs romantisk, at fosser løbet silke og fløjl i victorianske farver? Er du en rocker chick, der er liv hymne er "Highway to Hell"? Hvilken jakke taler til dig? Hvad kan du sætte med dine kedelige basics, og det bliver dit skab korte? Hvad bringer dig i denne masseproducerede verden? Gennemsøge for det i hvert enkelt ukendt boutique. Det er stykker som dette, der sætter dit skab bortset fra pack. Få en i læder, hvis du er rocker, søde og boblende designs, hvis du er girly eller plaid / striber, hvis du er preppy.
 6. 6
  Vær på udkig efter billige smykker, der afspejler din personlighed. Piget pige, hvad med en halskæde med et diamante hjerte vedhæng i pink? Gerne gøre smykker? Gør noget, der gør dig til at smile. Ligesom sport? Hvordan omkring dit foretrukne sportshold emblem på et vedhæng? Føl dig som en hippie? Hvad med en hamp snor eller læder snor med en træ vedhæng formet til en blomst? Hvis du er preppy, prøve nogle perler. Hvis du er den stereotype populære pige, slid armringe. Altid bære et par øreringe. Egen mindst én dingle og en stud. Vær kreativ, og mest af alt, have noget, der går med alt og er helt dig.
 7. 7
  Være hofte til tendenser i dyrt tøj. Gå til websites såsom style.com og se på designer kollektioner. Kig på måder, tøj bliver slidt. Er brocher bliver fastgjort til en bestemt del af jakke eller kjole? Det er ikke nødvendigvis noget, du skal købe. Måske har du en uld frakke, der rammer på din midten låret? Måske bærer det med dine knæ høje støvler og et par gennemskinnelige sorte strømpebukser med et par af fiskenet er, hvad du kan gøre, ligesom modellen på billedet er ved at blive stylet. Eller iført uld frakke ligesom det, men med en lys rødbrun bælte? Stedfortræder sko og farver og visse ting for din egen version. Altid være up to date på stilarter for din klasse. I øjeblikket lyse farver er i, så sørg for at have masser!
 8. 8
  Bliv en wiz med en nål og tråd. Har du noget, du brugte til at elske, men nu ikke kan lide det? Noget, der også stærkt mønstrede for din smag kan skæres og forvandlet til et tørklæde, som kan bæres som et bælte. Noget, der er også 'blah' kan gives ekstra tekstur med at bære mere farverigt tøj, eller kan bruge et bånd et strejf mørkere for en signatur look. Gå til en stof butik og gennemsøge reducerede sektion for ekstra ting. Et par gamle lærred forplove i grundfarver kan sassed op med et bånd eller sko smykker. Hvis du har en gammel tshirt, at du er vokset ud af, men elsker en detalje i det, skære det ud og forneden kanterne... Du kan sy det på en simpel hvid eller sort tank / tee til at tilføje detaljer. (Se.) Du kan købe tees og tanke rigtig billige af bundle, så 3 dollar tee / tank kan se 30 dollars senere. Tilføjelse kontraststikninger ved syning en farve tydeligvis mørkere eller lysere på tøj til at skabe et unikt udseende er den billigste måde at forynge et par gamle 3 års jeans eller tees.
 9. 9
  Ændring mindst én ting om dit hår. Få højdepunkter, hvis du kan. Få dit hår skåret i lange og smukke lag. Hold det lige det meste af tiden, men alligevel krølle det hver anden uge. Hold dit hår blødt og skinnende. Vask det hver anden dag med en god kvalitet shampoo og balsam. Børst det hver morgen og aften. Stil det i smukke stilarter som bølger, straight, halv-up, fletning, fransk fletning, side hestehale, høj hestehale, osv. Hvis du virkelig ønsker at komme tilbage med et brag, få side pandehår!
 10. 10
  Rydde op i din hud. Sørg for at det er super ren, klar og blød. Kom i en daglig rutine med en ansigtspleje system lavet for din hud. Hvis du er under 13, skal du vaske dit ansigt 2 om dagen og fugter bagefter. Exfoliate to gange om ugen og give dig selv en ansigtsbehandling en gang om ugen. Hvis du er 13 år eller ældre, vask, tone og fugte to gange om dagen. Exfoliate to gange om ugen og i ansigtet en gang om ugen. For begge aldersgrupper, så sørg for at give dig selv en spa dag en gang om ugen eller hver anden uge. Tag et afslappende bad, give dig selv en mani og pedi, en ansigtsbehandling og en massage.
 11. 11
  Kom i en workout rutine. Øvelse 5-7 dage om ugen. Gør aerobic 3-4 dage om ugen og styrketræning 2-3 dage om ugen. Stræk dagligt også. Kom i en sexet sport, ligesom dans, cheerleading, volleyball, eller enhver anden hovedsageligt feminine sport.
 12. 12
  Har din personlighed højre. Bare fordi du ser super hot betyder ikke, du er super hot. Du skal være udadvendt, flirtende, og sød. Alle bør elske dig, selvom du ikke var populært det foregående år. Hvis du havde en dårlig rap det foregående år, kan du rense det op i år ved at knytte dig selv med de rigtige mennesker. Prøv at være det bedste du kan være.
 13. 13
  Køb den rigtige skole forsyninger. De må ikke virke som meget, men de virkelig kan gøre en forskel. Få en levering listen. Få dit nummer 2 blyanter i søde farver som pink eller blå. Få mønstrede mapper fra mærker som Vera Bradley eller Lilly Pullitzer. Hvis du ikke har råd disse mærker eller ikke kan lide dem, få søde mapper med blomster, striber, prikker, etc. Få sammensætning bøger i farver som hot pink, hvid, blå eller grøn. Bindemidler bør have søde mønstre. Label alle dine skoleartikler per emne. Har en anden farve overstregningstusch for hvert emne. Få bogomslag, kuglepenne, markører, saks, eller noget andet, du har brug for i farver som pink, hvid, blå, grøn eller andre lyse farver. Sørg for at dine mønstre er varme og søde med prikker, blomster, striber, gingham, etc. Få en rygsæk i en solid farve og sørg alle kan underskrive det. Sørg for at det er lidt på den mindre side og har en matchende madkasse, der passer derinde. Holde de fleste af dine leverancer i dit skab. Sørg for at dit skab er indrettet adorably også.

Tips

 • Vask alt dit tøj med vrangen ud. Det renser det bare fint, men holder farven i live.
 • Designer tøj er ikke en nødvendighed at se fashionable og super hot og rige. Hvis det ser dejligt det er alt du virkelig har brug for. Hvis du har råd til nogle designer artikler forsøger at sikre, at det er ting, du bruger en masse, ligesom punge eller sko. Du kan finde lignende stilarter på steder såsom gamle flåde og lignende smykker på steder såsom forever 21.. Du behøver ikke at bruge tusindvis af dollars til at ligne en million.

Advarsler

 • Blive advaret! Drenge vil savle for dine fødder!
 • At være rig og super hot betyder ikke være snottet og middelværdi.
 • Dette vil ikke nødvendigvis gøre dig populær. Det kan gøre folk jaloux!