Wkadk

Hvordan til at klare med en kontrollerende person,

Det er ikke let at håndtere eller håndtere en kontrollerende person. Og det er især ikke let at håndtere med det er nogen, du holder af. Ikke desto mindre bør en person ikke helt forblændet af kærlighed. Ingen fortjener eller ønsker at blive kontrolleret. Hvis de gør, kan de have problemer, de har brug for at beskæftige sig med. I livet vil du komme på tværs af en hel del. Men prøv svært ikke at lade det stoppe dig fra at udøve og bare være dig selv. Lad folk se dig for, hvem du er på indersiden, snarere end at beslutte baseret på, hvad der vises på ydersiden. Måske denne artikel vil hjælpe andre til at klare kontrollerende mennesker. Der er en masse af dem derude. Og selvom ingen har alle svarene på, hvordan til at håndtere dem, har nogle mennesker formået at klare dem, de har kørt på tværs. Forstå, at »Kontrollerende person« er en kode for "codependent person«, og håndtering mennesker med denne fremherskende sygdom kan være næsten umuligt, "kontrollerende" i dag, vil bare sandsynligvis morph i en anden codependent opførsel i morgen, altså 'manipulerende', ' mobning 'eller andre "aggressive" adfærd, eller »passive« ækvivalenter. Read 'codependent No More', et banebrydende arbejde om emnet, eller søge andre ressourcer, såsom en Coda møde, for mere information.

Steps

Hvordan til at klare med en kontrollerende person. Erkend, at du har at gøre med en kontrollerende person for at bekæmpe sin stilling, fordi de ønsker at være i stand til at tage kontrol over dig.
Hvordan til at klare med en kontrollerende person. Erkend, at du har at gøre med en kontrollerende person for at bekæmpe sin stilling, fordi de ønsker at være i stand til at tage kontrol over dig.
 1. 1
  Erkend, at du har at gøre med en kontrollerende person for at bekæmpe sin stilling, fordi de ønsker at være i stand til at tage kontrol over dig.
 2. 2
  Stå fast på det faktum, at du ikke kommer til at blive kontrolleret.
 3. 3
  Arbejde sammen. I alle forhold eller ægteskab, er et samarbejde af afgørende betydning. Det betyder ikke, at enten personen er herre og mester, ej heller bør enten du ønsker at være. Det hjælper ikke at opbygge et stærkt forhold.
 4. 4
  Påpeg til den kontrollerende person, at deres veje er at understrege dig ud eller gør dig utryg.
 5. 5
  Lad dem vide, at du ikke behøver en anden forælder, at du har forældrene allerede.
 6. 6
  Gentage det faktum, at du ikke er et barn, og det at være individuel og ansvarlig for ens egne beslutninger er, hvad voksenalderen handler om.
 7. 7
  Hold dig væk fra deres åbenbart blinde argumenter. Ved at indgå i et argument, der er selvfølgelig dumt, give dig deres tider latterlige udsagn gyldighed. Besvar med "Sludder!"
 8. 8
  Vær stærk, så deres problem ikke bliver din.
 9. 9
  Indse, at du ikke er den ene med problemet, er du gør en indsats for at formidle dine følelser i håb om at lette et svar i din favør.
 10. 10
  Gør de ting, du nyder selv hvis den kontrollerende person, du holder af, er ​​ikke støttende som du gør dem. (Hævning deres støtte er en måde at afskrække dig fra at gøre ting uden ham eller hende, styrkelse den forstand, at du har brug for denne person for at have en fornøjelig tid, snarere end den sundere fornemmelse af bare ønsker at dele ting med ham eller hende).
 11. 11
  Brug så meget tid som du kan væk fra kontrollerende folk, for du får brug for denne pause.
 12. 12
  Hvis du har lavet planer, lad ikke en andens få dig til at bryde dem.
 13. 13
  Klap dig selv på skulderen ved at lade en kontrollerende person vide om de gode beslutninger, som du gør for dig selv.
 14. 14
  Forlader rummet kan være bedst, hvis du får ingen steder i en samtale. Må ikke ty til sarkasme eller spille ind i deres spil. Vedligeholde din egen værdighed.
 15. 15
  Husk, at i konfliktfyldte samtaler vil den kontrollerende person, sandsynligvis blive meget manipulerende og vende tingene rundt på konflikten være din skyld, og vil forsøge at vinde din sympati ved at gråd eller skifter emne til noget helt andet fra emnet ved hånden. Prøv at holde fokus og fortælle dem til at blive på emnet ved hånden. Hvis han eller hun fortsætter, siger, at du vil vende tilbage til den nye diskussion på et senere tidspunkt, og målrette dem på det umiddelbare problem. Hvis det ikke virker, skal du afslutte samtalen med det samme. Styring folk ofte forsøger at eskalere eller forlænge konflikter, fordi det synes at have den virkning at bære dig ned, så de får deres vilje i sidste ende. Det er bedre at afslutte konflikten brat, fordi det er en du vil ikke vinde.

Tips

 • Efterlad din kammerat en enkel note på din færden, men ikke handler som du er nødt til at slå ind på en ur. Din pligt er at være hensynsfuld og ansvarlig, så din elskede ikke bekymre unødigt, men du er en voksen, og bør være i stand til at komme og gå som du venligst inden for rimelige grænser.
 • Lad ikke andres fortælle dig, hvordan du styre eller bruge dine egne penge, medmindre du har hyret en person til at styre det. I et ægteskab, bør begge parter være afgørende lige hvordan pengene fordeles, og det er altid til forhandling.
 • Husk, at det er i din magt for at sætte grænser på dit forhold. Hvis du angiver en tone, der giver en anden til at styre dig, kan det være meget vanskeligt at få en partner, der har været vant til at få hans eller hendes måde med dig at forstå, at du nu ønsker at gøre dine egne beslutninger. Hvis du indstiller en sund, autonom tone i starten vil dit forhold til denne person gå meget glattere.
 • Lad ikke andres leve dit liv for dig, styre det selv.
 • Holde fokus på positive ting, for det vil hjælpe dig med at klare.
 • Må ikke tillade nogen at snakke ned til dig, for det er nedværdigende og en form for tankekontrol.

Advarsler

 • En kontrollerende person, synes at være charmerende, tolerant og let at gå omkring andre mennesker. Men med dig, de er utålmodige og en tyran. Så hold øje med disse tegn.
 • Kontrol og / eller manipulerende relationer kan styres tider, men hvis du ikke er en succes i modstå kontrol eller hvis den enkelte er ekstremt viljestærke og vedvarende, kan disse relationer være meget ødelæggende for dine andre relationer med familie og venner.
 • Ikke alle kan klare visse typer af mennesker. Så brug din egen dømmekraft på forløbet af handling, du bør tage.