Wkadk

Hvordan man kan forbedre din kost for teenagere

Før du spiser at næste candy bar, så tænk hvis det kommer til at forbedre din sundhed eller gøre det værre. De fleste teenagere ikke klar over, hvad de spiser, eller hvorfor de spiser. De teenage år er den vigtigste tid til at se, hvad du spiser.

Steps

Hvordan man kan forbedre din kost for teenagere. Må ikke spise, når du ikke er sulten!
Hvordan man kan forbedre din kost for teenagere. Må ikke spise, når du ikke er sulten!
 1. 1
  Må ikke spise, når du ikke er sulten! Kedsomhed og depression kan føre en person til at spise ting, der vil føre til vægtøgning. Hvis du keder, prøv at læse en bog, spille en sport, eller tale med venner. Prøv at undgå dit køkken, hvis du er hjemme hele dagen. Sørg for at der ikke er mad i syne, eller du vil få cravings. Undersøgelse, hvis det er muligt.
 2. 2
  Hvis du får behov for at knuse eller tygge mad, når du ikke er sulten, spise noget lav i kalorier såsom frugt eller tyggegummi. Spørg en person som en forælder til at stoppe dig fra over-spiser.
 3. 3
  Drik mindst 4 til 8 glas vand om dagen, afhængigt af hvor aktiv du er, og hvor varmt det er på din adresse. Det kantsten sult, gør du føler dig bedre og gør din hud glød!
 4. 4
  Tjek fødevaremærker. Spis fødevarer, der er lav i kalorier og kulhydrater. Selvom kulhydrater kan hjælpe dig med at tænke bedre og de ​​brændstof nervesystemet og magt fedt stofskiftet. Undgå mættet og transfedt (som fører til vægtøgning). Spis fødevarer, der har vitaminer og mineraler i dem. Protein, fiber og jern er alle gode for dig. Hvis du ikke kan læse en ingrediens eller hvis du aldrig har hørt om det, mest sandsynligt er det ikke godt for dig. Må ikke gå under 1200 kalorier om dagen i en længere periode.
 5. 5
  Vide hvordan man reagerer på binges. Hvis du har en pig-out og ønsker at forbrænde de kalorier du bare forbruges, gå en rask gåtur eller anden fysisk aktivitet. Også, spise en nærende måltid efter en pig-out. Alternativt, hvis du er fristet til at binge, så prøv at spise noget nærende forhånd. Ved den tid, du er færdig med denne indledende mad, kan du ændre dit sind.
 6. 6
  Altid spise en god, solid morgenmad! Tror ikke, at springe morgenmaden vil gøre dig tabe! Faktisk spiser morgenmad kick-starter dit stofskifte, hvilket fører til større vægttab. Morgenmad vil også hjælpe dig til at koncentrere sig og spise mindre i løbet af dagen.
 7. 7
  Spis din middag tidligere (mellem 4: 30 og 06:30), så du kan brænde fra nogle af de kalorier du forbruges.
 8. 8
  Fyld halvdelen af din tallerken med grøntsager.
 9. 9
  Begræns dit indtag på slik. For meget er ikke godt for dig, men lidt en gang imellem er det okay.
 10. 10
  Undgå fastfood og junk food (pommes frites, pizza, osv.) Det er kun okay en gang imellem, men hvis du fortsætte med at købe junk food, lære at overvinde den
 11. 11
  Spis kun indtil du er tilfreds. Må ikke over stuff selv. Hvis du får et ton af fødevarer på din plade, ikke føler sig forpligtet til at spise det hele.
 12. 12
  Prøv at undgå stress eller lære at håndtere det. Stress vil forårsage svine-outs.
 13. 13
  Prøv at erstatte ting, du plejer at spise med noget sundere. Hvis du rækker ud efter en håndfuld chips, tvinge dig selv til at stoppe, og gå grab et æble i stedet. (Bemærk: det kan være lettere sagt end gjort.)
 14. 14
  Undgå store mængder sukker. Undgå at spise chokolade og chips første ting om morgenen. Dette kan gøre du mister din koncentration, og du vil ikke være i stand til at koncentrere sig på skolen. Og du kan få hovedpine.
 15. 15
  Hver gang du går til at sætte noget i din krop, så spørg dig selv: "Er det kommer til at forbedre mit helbred, eller skade det?" Hvis svaret er den anden, du ved, hvad de skal gøre.
 16. 16
  Du bør også spørge dig selv, hvorfor du spiser noget, før du spiser den. Hvis svaret ikke er "Det er tid til frokost / aftensmad / morgenmad, og jeg er sulten," sætte det tilbage.
 17. 17
  Hvis du har en meget sukkerholdig kost, kan du få en sukker tilbagetrækning hovedpine. Disse er svære at håndtere og såre en masse, så hvis du ikke kan bare ignorere det, holde en enkelt Hershey bar (eller en anden candy bar) i dit skab ugen. Spis en enkelt kvadrat, når du får en hovedpine, og det vil hjælpe. Sørg for at det ikke smelter, eller du vil ende med at narre dig selv til at spise mere end én "firkantede" (smeltet klump). Husk at skifte det ud en gang om ugen, eller det får mugne og gøre dig syg. Selv om der er nogle venstre.
 18. 18
  Prøv at spise salater og bede dine forældre om at lave dem. Eller lave dem selv ved at piske sammen nogle ingredienser. Salater er sunde og med de rette bandager og toppings efter eget valg, store smag. Toppings bør være fedtfattig og eksempler er revet ost, bacon og hakkede æg.

Tips

 • Watch out for skolen frokost! Mange skoler tilbyder ikke sunde valgmuligheder, så vær ikke bange for at pakke din frokost.
 • Grundigt tygge al mad og nyde smagen.
 • Forbruge mindre portioner. Du kan prøve at bruge en mindre plade.
 • Sid ned til hvert måltid-ikke forsøge at multi-opgave (for eksempel at spise mens du ser tv undgå, laver lektier eller IMing).
 • Tage kostfibre i betragtning, når man ser på kulhydrater. Trække det fra det samlede antal af kulhydrater. For eksempel er et emne med 20g kulhydrater og 9g fibre (20-9 = 11g netto kulhydrater) bedre end et element med 18g kulhydrater og 3g fibre (18-3 = 15g netto kulhydrater.

Advarsler

 • Din krop vil naturligvis bremse dets metabolisme, hvis den ikke får en passende fødeindtagelse. Af denne grund, bør du ikke forsøge at sulte dig selv, da dette vil gøre det endnu sværere for dig at forbrænde kalorier og fedt.
 • Anoreksi er en alvorlig sundhed uorden og er ikke en sund måde at tabe sig. Tilsvarende bulimi er ikke en sund tilgang til vægttab. Ofte spiseforstyrrelser have uoprettelige negative virkninger på ens helbred.