Wkadk

Hvordan man har girl tyvekoster

Bare fordi du er en pige betyder ikke, du kan ikke have tyvekoster. Med disse trin, vil du være formindskelse på dem på ingen tid.

Steps

Hvordan man har girl tyvekoster. Sørg altid for at matche.
Hvordan man har girl tyvekoster. Sørg altid for at matche.
 1. 1
  Tops. Bær toppe, der har kølige skriftligt eller god leder grafik. Hvis du er iført stramme toppe som tank toppe ikke bære stramme bukser. Når iført mave toppe bære en tank top nedenunder eller en stropløs sports bh, der passer med dit outfit. Hættetrøjer, sweatshirts er alle på mode i øjeblikket - selv grafiske tees!
 2. 2
  Bukser. Bære stramme bukser afhængig af outfit. Men hvis du bruger en stram skjorte sin bedre til at bære Cargos. Leggings er også gode. Mest dyreprint. Alt for mange farver på dine strømpebukser kan gøre dig se skralde. Normalt piger, der har swag slid basketball shorts og skinny jeans.
 3. 3
  Sko. Rolige sko er god.. Sørg for at dine sko passer dit outfit. Det er ikke godt at matche meget. Har nogle kontrast i dit tøj og sko. Sørg altid for at matche. Sko som Jordans, Nike, Adidas, DC eller Vans er gode. Hvis du bære Converse sørge for at bruge dem som Chucks ikke almindelig converse.
 4. 4
  Snapbacks. Monteret hætter er gode. Du nogensinde kan bære Team Sport Beanies. Det er godt at bære Sport Team snapbacks. Og hvis du bruger en Bulls Snapback, for eksempel, sørg for, at dit outfit kun er iført det ene hold. Du ønsker ikke at have tre forskellige hold på dig. For smykker, slid guld eller sølv bøjlerne. Diamant øreringe er også gode. Enhver ørering, der går med dit outfit også kan arbejde. Afhængigt af hvilken type swag du ønsker, så de smykker varierer. Hvis du har at stort sød pige tyvekoster, så buer og søde smykker vil passe dig. Men, hvis du har den dreng tyvekoster, så enkle smykker er god. Hoops virker.
 5. 5
  Makeup. Bær mascara og læbepomade. Derefter gælder lip gloss og eyeliner. Du kan tilføje nogle farve til dine øjne, men sørg for sin hudfarve og viser ikke for meget. Det ser ud til "derude" til din outfit. Simple er meget pænere.

Tips

 • Handler som du blev født med det.
 • Husk, at have tyvekoster ikke er rygning ukrudt, eller springe mennesker. Gør forkert gør dig ikke rigtigt.
 • Må ikke overdrive det og ikke være falske!
 • Må ikke sige, du har swag eller folk vil ikke tro dig, så lad dem fortælle dig, at du har det.
 • Prøv at se godt ud, være rart og holde gode karakterer. Derfor kan du blive betragtet noget mere "populære". Hvis du er, kan nogle mennesker tror, ​​du er cool, med den gode tøj, store kvaliteter og awesome attitude.
 • Prøv ikke at gå langt med det, ikke begynder ved at gå gangster fordi det er når du bliver den gennemsnitlige en, så stick med at være nice.

Advarsler

 • Hvis du er for selvsikker, kan folk tror, ​​du er kæphøj. Må ikke skubbe det, bare være dig selv, med nogle ekstra stil!