Wkadk

Hvordan at være en hård pige

Har du nogensinde følt, at du var svag? At du ikke kunne stå op for dig selv? Nå ikke mere. Her er nogle hurtige og nemme trin til at blive en hård pige.

Steps

Hvordan at være en hård pige. Du er nødt til at være uafhængige.
Hvordan at være en hård pige. Du er nødt til at være uafhængige.
 1. 1
  Be cool og rolig. Lad ikke andre piger bug dig. Handle, som om de spilder din tid. For at gøre dette, selv hvis du er bange, ikke handler som det. Strut ned i haller og sige "Hey" til folk.
 2. 2
  Du er nødt til at være uafhængige. Måske har et par venner, som dig, der kan bakke dig op, hvis nødvendigt, men i det lange løb, bør du være i stand til at holde din jorden og stå på egen hånd. Hvis disse mennesker tilbyde at hjælpe dig, siger, "Nej tak, jeg fik det." til dem, og din confronter sige, "Hør,... Tal kraftigt og få ret til det punkt. Ved slutningen siger" Du forstår mig? ", og vente på deres svar.
 3. 3
  Gør en indsats for at se hård. Tillid er nødvendig, men ikke være et ryk - så vil du bare komme ud som en snot. Ingen dikkedarer eller buer, du ønsker at komme ud som moden, stærk og smart. Hvis du er feminine, kjole og handle så hjemme. I det offentlige, fjerne den ballade og fjer og rock verden.
 4. 4
  Lov som dig selv. Den eneste måde at handle hårde er, hvis du opfører dig som dig selv. Hvis du opfører dig som en helt anden person, så folk kan sætte dig ned for dette. Bliver hårdt bare ikke komme i alles ansigt og handle alle betyder. Dette kan være et tegn på svaghed, og flere mennesker vil sætte dig ned for at være en poser, end hvem du virkelig er.
 5. 5
  Husk, at kvinder er hård. Den første ting at huske er, at kvinder af natur er meget hårde skabninger. Vi går igennem en masse smerte, både mentalt og fysisk, simpelthen fordi vi er kvinder. En masse forventes af os i livet, især i denne dag og alder. Vi går igennem fødslen. Og se på det på denne måde - noget, der kan bløder i fem dage og ikke dø skal være temmelig hård!
 6. 6
  Pas på dig selv... være i form. Når det kommer til fysisk sejhed, ja, at man kan være lidt hårdere. Hvis du ikke allerede er fysisk hårdt, arbejde ud! Bygge nogle muskler! Nu går ikke bodybuilding, men opbygge din styrke, så du vil være i stand til at tage nogen, der starter med dig.
 7. 7
  Være fysisk aktiv, især med sport, og gør det oprigtigt. Må ikke indgå i et team bare for at udvinde feltet for potentielle kærester. Prøv ikke at bære øreringe, fordi de kan blive fanget i din skjorte knapper eller mennesker kan trække dem. Hvis du insisterer på at bære øreringe, slid almindeligt, bittesmå diskrete nitter. Kast dig ind i spillet, komme i kontakt med din indre konkurrent, og vær ikke bange for at bryde en sved. Prøv en virkelig cool sport som kampsport. Du får en god træning, møde stor folk og lære noget, som du virkelig kan bruge.
 8. 8
  Vælg tøj, der giver dig mulighed for at blive fysisk aktive ved slip af en hat. Jeans, t-shirts, og undervisere er altid en god satsning. Høje hæle, nederdele, kjoler og 'pretty små lyserøde hårspænder' er no-nos, hvis du har planer om at gøre noget fysisk dag. Før du forlader huset, så spørg dig selv: "Hvis nogen inviterede mig til at spille fodbold, ville jeg nødt til at slå dem ned på grund af den måde, jeg er klædt?" Hvis svaret er ja, kan du overveje noget andet.
 9. 9
  Prøv boots! En anden mode tip for at være hård: støvler. En stor par sorte militærstøvler eller sorte knæhøje støvler kan sætte en hård kant på ethvert outfit. Hvis du ikke ønsker, støvler forsøger crocs i ikke girly farver og tilbehør.
 10. 10
  Få attitude. Det handler mere om holdning end det er den måde, du ser. Det er én ting at se hård, det er en helt anden boldspil til rent faktisk at være hård. Mind dig selv, at du kan tage, hvad nogen har at uddele, og være forberedt på det på alle tidspunkter.
 11. 11
  Gåture stilarter. Gå ikke som et barn, fordi du ikke er. Walk og koncentrere sig om din rute. Du må ikke bøje din krop. Dine øjne, fokus på forsiden. Hold hænderne i lommen, vil bidrage til at gøre dig se hårdere.

Tips

 • Vælg venner med omhu. Vælg venner, der har deres egne meninger, men er villige til at støtte dig.
 • At være hård er ikke om at se middelværdi og have svulmende biceps, dens om at være i stand til at tage, hvad der kommer. Være i stand til og confident.A hårde pige ikke græde over en brækket negl eller når fornærmet af nogen. Dyrk en indre ro, som ikke kan svækkes på grund af andre mennesker.
 • Husk, at tillid er vigtigt. Du kan gå omkring handle hård hele dagen lang, men hvis du er let forstyrret, vil din sejhed blive opfattet som en facade. Arbejd hårdt, hvis du er bløde, i det mindste foregive at have overvundet det. Gå væk et øjeblik, end sige, "Hey, hvis du tror, ​​at noget du gør eller siger, vil forstyrre mig, du tager fejl. Forstå mig?" Det vil afklare dem og øge din selvtillid.
 • Må ikke gå rundt leder vred, vil dette gøre dig synes utilnærmelig og uvenlige. Bare se neutral. Finde neutral er en vigtig ting. Hvis du er tilfreds, end sætte et smil på ansigtet af jeres.
 • Bare fordi du er hård, betyder ikke, du har top trash alle dine girly hobbyer. Hvis du kan lide at strikke, derefter strikkes, hvis du elsker ballet, så skal du ikke holde op!
 • Vigtigst er det, husk at du er sej, ikke betyder. Mobning folk ikke viser din styrke på alle. Det viser kun, hvor svag du er på indersiden. Og hvis nogen begynder at mobning dig, gå væk! Det vil bevise du er stærkere end de mennesker mobning dig.
 • Dens ikke en god idé at holde alle følelser inde, hvis noget, så lad dem ud i private, måske i et tidsskrift eller noget.
 • Deltag i en kampkunst at komme i form. Det har den fordel, at du bedre i stand til at forsvare dig selv og stærkere, så du kan foretage dine egne bokse. Må ikke stole på andre for ting, du selv kan gøre. Det vil komme ud som sippet.

Advarsler

 • Må ikke blive en bølle at bevise over for andre, at du er sej. Bøller har normalt dybtliggende usikkerhed, de gemmer sig. Prøve, meget hårdt, at grave til bunden af ​​disse.
 • Må ikke udvikle en dårlig holdning! At være uagtsom til dine venner og respektløst for voksne er ikke cool! Det gør synes sjovt i starten, men det kan føre til dybe problemer!
 • Må ikke være en bølle! Mobning er ikke det samme som værende hård!
 • Folk kan undgå dig, hvis du aldrig lade nogen i.
 • Nødlanding på vandet skole, alkohol, rygning og andre stoffer gør dig ikke sej. Må ikke hænge ud med folk, der tilskynder disse aktiviteter.
 • Folk kan stadig forsøge at mobbe dig, men husk, at det er bedst at gå væk.
 • Fungerende hårde, så folk ikke kan mobbe dig er et spørgsmål, men gør dig selv til at ligne en idiot er en anden. Må ikke skulen eller handler alle høj og mægtig, så du ser cool, men du er ikke. Held og lykke.