Wkadk

Hvordan til at handle som en drengepige

Så du har virkelig sat dit sind om at være en drengepige. Sluppet af med alle dine girly-pige tøj og smukke lyserøde kjoler? Nå derefter følge disse trin til at blive en rigtig levende drengepige! Ikke alle pige ønsker at være glamourøs, og nogle gange hun bare ønsker at være en af de fyre. Her er hvordan at træde ud af boksen og være en drengepige.

Steps

Hvordan til at handle som en drengepige. Start hængende drenge, og ikke være bange for at tale med dem.
Hvordan til at handle som en drengepige. Start hængende drenge, og ikke være bange for at tale med dem.
 1. 1
  Start hængende drenge, og ikke være bange for at tale med dem. De vil begynde at være dine venner!
 2. 2
  Gør venner med tomboys, de vil introducere dig til deres venner, der er drenge, og du kan gøre en masse ting, at drenge kan gøre, som girly piger aldrig kunne, for eksempel, spille fodbold og dreng basketball!
 3. 3
  Måske kan du lære skateboarding! Efter skole, kan du og din dreng og Tomboy venner gå til skate park og har skating konkurrencer!
 4. 4
  Forstå, at du nu er "en af de fyre", og de ​​vil acceptere dig mere let som en ven end med girly piger, der de driller!
 5. 5
  Kør en masse! Du ønsker ikke at blive efterladt i støvet, når du er i træningscenter og kører omgange eller racing med venner, der er drenge! De kan bare få en lille overraskelse, da en drengepige passerer dem!
 6. 6
  Kom ind i sport. Board sport er god (skateboarding, snowboarding, surfing, body boarding), men hvis de fyre, du hænger ud med ikke er til det, skal du ikke være bange for at prøve paintball eller fodbold. Og sørg for at få god til det, men ikke prale. Det betyder, at du har en chance for at hænge ud med dem på skate park / på pisterne / ved stranden og deltage i med dem i stedet for at se fra sidelinjen. Desuden vil du være i stand til at diskutere sporten med dem, og sidst af alle som fyre som piger, der ikke er bange for at få lidt slidt rundt om kanterne og ikke græde over et knust negl.
 7. 7
  Chancerne er, de vil spørge dig, om du har set noget som Naruto, frygt faktor, monster quest osv. Den er frivillig, men du kan prøve det. Mange fyre er i Call of Duty, overveje, så selv en af ​​de fyre, hvis de inviterer dig til at spille. Praksis derhjemme eller se op tips, så du kan holde op.
 8. 8
  Hvis de drille dig, grine sammen med dem, eller spille det op med sarkasme. Du kan foregive at være gal på dem, kan det komme ud som "søskende-y" konflikt. Fyre lide det når en pige har en sans for humor.
 9. 9
  Må ikke være bange for at komme ned og beskidt, græs pletter på dine jeans, og scuffed sko. Det er en rigtig drengepige lige der!
 10. 10
  Undgå at bære bløde og partikelholdigt farver som de er pesten. Light pink er tilladt. Men du behøver ikke altid at bære fed, mørke farver som marineblå, grøn, brun og sort. Camo er en god mønster til at holde med.
 11. 11
  Det hjælper, hvis du ikke får ellevild ved små ting og forsøge at virke modig, selvom du ikke føler det. Du snart vil!
 12. 12
  Vælg tøj, der giver dig mulighed for at blive fysisk aktive ved slip af en hat. Jeans, T-shirts, og undervisere er altid en god satsning. Høje hæle, nederdele, kjoler og 'pretty små lyserøde hårspænder' er no-nos, hvis du har planer om at gøre noget fysisk dag. Før du forlader huset, så spørg dig selv: "Hvis nogen inviterede mig til at spille fodbold, ville jeg nødt til at slå dem ned på grund af den måde, jeg er klædt?" Hvis svaret er ja, kan du overveje noget andet.
 13. 13
  Bær nogle drengede tøj som jeans eller camouflage bukser. Eller bare baggy bukser.
 14. 14
  For shorts, ikke gå for kort, og prøv at skære op nogle jeans til knæet eller lige over, ikke være bange for at vandre ind i fyrens sektionen.
 15. 15
  For en skjorte, kan du ønsker at købe nogle nye ting, som nogle meget baggy t-shirts (med drenget design, hvis du kan lide). Du vil måske ønsker at bære skateboard sko, hvis du være sikker på at købe fra en god kvalitet mærke som faldne eller Etni s, ikke pink eller converse. Undtagelser for pink er en meget mørk pink
 16. 16
  Vittighed omkring og en masse.
 17. 17
  Lær at snakke. Må ikke Gush eller tale i en virkelig højfrekvent stemme. Find den rigtige lydstyrke og tonehøjde, og ikke mumle. Sørg for at du lyder selvsikker. Swearing betyder ikke, du er en drengepige, enten, så ikke overdrive det. Det kan lyde billigt og falsk, hvis overused. Du behøver ikke at bruge "fyr" eller "menneske" eller "awesome", men hvis du tror det hjælper dig, og du har det godt med det, gå videre.
 18. 18
  Klæde den del. Den måde du handler er meget vigtig, men den måde, du kjole er endnu mere afgørende. Prøv mørke, hardcore farver som sort, sølv, marineblå, blod rød og mørk grøn. Striber kan også være cool, men ikke overdrive det, og også, glem ikke hvid! Husk de fleste fyre bære korte ærmer, der går ned til deres albue, men hvis du ikke kan finde nogen gerne, at så bare få nogle ikke-stramme skjorter.
 19. 19
  Hvis du er shopping i drengene sektion og du ser en fyr fra din skole der leder efter tøj, behøver ikke køre til piger sektion, men bare holde se på, hvad du søgte på.
 20. 20
  Hav det sjovt, spille sport (at være i form til andre sportsgrene) og være dig selv, de vil acceptere dig for hvem du er og ikke være nogen, du ikke.
 21. 21
  Du kan bære stramt-ish tøj, men med en dreng design.
 22. 22
  For hår, gå videre og klippe det kort, men være klar til at blive kaldt "han", hvis du ikke ønsker at gøre en drengs cut eller en simpel chin-længde cut, bære en enkel lav hestehale. Må ikke bære en neonpink slips eller buer selv.
 23. 23
  Være chef. Ud over at gøre en forskel, vil du føle sig temmelig godt.
 24. 24
  Spille computerspil som World of Warcraft, halo, krigsguden osv..
 25. 25
  Dont falske selv. Dont handle som en drengepige, bare fordi det tiltrækker fyre, bør det afspejler din personlighed!
 26. 26
  At være en drengepige betyder ikke, at du ikke kan bære girly tøj bare prøve at bære det lejlighedsvis.
 27. 27
  Cheack dit hår, hvis du ikke kan klippe dit hår kort.. prøv at bære dit hår i en hestehale og give den et sporty look.

Tips

 • Forsøg ikke for hårdt. Hvis du konstant sige ting som "Dude, jeg hader girly piger", og ændre sig meget hurtigt, vil du ligne en total poser og ingen vil ønsker at hænge ud med dig. Skift langsomt og bare handle, hvordan du føler. Desuden, hvis du er behageligt at være en drengepige, vil du ikke have nogen problemer med folk, der ønsker at være girly-piger. Alle bør være, hvem de er, og hvis du ikke kan lide nogen, der er piget, ikke pege dem ud og sige, at du hader dem, fordi deres girly.
 • Næsten altid bære sko som Converse høje toppe og så videre. Sort ville være den bedste farve og Converse er meget komfortable også!
 • Væn dig til at høre de mennesker omkring dig bøvser og gøre andre ubehagelige lyde og lugte med deres krop. Odds er, du vil bruge en masse tid omgivet af testosteron, som ikke altid favoriserer god hygiejne og etikette. Men har nogle selvrespekt. Må ikke gøre det selv
 • Altid bære dit hår i en hestehale eller klippe det kort, så det ikke holder sig til dit hoved, når du sveder, men hvis du ikke ønsker at binde dem, så sørg for du glatte det. To lave ponytails eller en fletning ville være okay, men slags skubbe grænsen. Pas på dit hår, hårde-drenge tager sig af deres hår også, så det er okay. Vask dit hår så meget som nødvendigt, børste / kam det daglige, og ikke bruge alt for mange hårprodukter. Må ikke holde rode med dit hår selv. Bangs er cool, så du skal ikke føle, at du er nødt til at klippe dem op. Langt hår betyder ikke, du er girly, enten. Hvis du ønsker at få dit hår klippe, ikke får det for kort, medmindre det virkelig passer dig. Sørg for, at den er stylet ordentligt. En lagdelt snit er stor, fordi det gør håret lettere at styre, hvis det er tyk, og det ser bare fantastisk, når du sætter det i en hestehale. Ikke girly, enten. Det ser ganske skater-ish.
 • For jeans ikke går med "blyant tynde" jeans, afprøve fyrens slim fit (de gør godt), eller hvis du ikke kan udholde tanken om at bære fyre jeans, bære "boyfriend look" jeans, de også gøre gode skjorter.
 • Må ikke være en drengepige, fordi du har en 'crush' på en dreng. Vær dig selv.
 • Du kan stadig have girly pige venner. Ikke alle jer venner nødt til at være drenge.
 • Medbring en camo purse.That er hvad tomboys bære, så prøv at få en!
 • Hvis du nødt til at shoppe, kan du prøve drengene sektionen som der er nogle awesome ting derinde.
 • * Må ikke være på din celle 24/7. Der skriger girly.

Advarsler

 • Undgå skingre skrig, når du er forskrækket eller bange. Tomboys er tydeligt kvinde, men er hårde nok til at nyde, hvad drenge nyde. Nogle fyre lide det selv, når du har en sjov reaktion.
 • Bare fordi du er en drengepige, betyder ikke, at du er nødt til at glemme din personlige hygiejne, men du behøver ikke at bruge timer i badeværelset hver morgen. Brusebad mindst en gang om dagen. Selvom drengene kan lugte dårligt efter et spil fodbold, så prøv ikke at lugte så slemt. Bær deodorant og holde dig ren.
 • Dine forældre kan blive ked af, især din mor. Hvis hun er virkelig girly og kan lide at hænge ud med dig, kan hun blive forstyrret du ændrer. Må ikke bekymre dig, men bare forklare du ændrer men du er stadig den samme person.
 • Må ikke bare droppe dine gamle venner bare på grund af din nye livsstil, som du kan være en drengepige, og stadig hænge ud med piger Forklar dig ligesom at være en drengepige eller føre en atletisk livsstil og er ikke i girly ting.
 • Hvis du ikke har nogen tomboys på din skole, din nye til dette, og du er ikke blevet accepteret i drengen familien endnu (vent overalt fra 3 dage til en uge), kan du prøve at begynde at tale og spille med drengene din skole selv. De kunne ikke har bemærket dine ændringer, eller de bare tror din alt for meget af en pige. Du ønsker at bevise dem forkert show dem "Hey, jeg er ikke en girly-girl! Jeg er en drengepige". Det kunne også betyde, at du stadig ikke har gjort nok arbejde, og du har brug for at prøve hårdere. Du vil være i stand til at fortælle, hvis drengene stadig se på dig ligesom din en pige.
 • Nogle mennesker kan stereotype dig som en lesbisk, hvis du kjole i mandlige tøj, og hvis du som er ældre, siger i dine teenagere. Hvis du ikke er, rette dem høfligt, og hvis du er, bare sige "Ja, og hvad så?"
 • Må ikke være flad ud uhøfligt at girly piger. Det gør du ud for at være en idiot.
 • Dette kan være en hård livsstil. Du bliver nødt til at tage girly-piger gør grin med dig. Bedste ting at gøre, er at komme med en vittig svar, og de vil enten lade dig alene eller holde skubber på dig. Bare ignorere dem.
 • Sommetider, og for nogle mennesker vil det være svært for drenge at acceptere, hvem du har ændret til, og det kan tage et stykke tid, før din i 'Boy s koncernen «. Du vil gerne vide, at du måske nødt til at være forberedt på at være et nul for en stund. Prøv at hænge ud med dine gamle venner indtil da.
 • Du kan stadig være lidt piget, gerne have en dukke eller girly strøelse.

Ting du behøver

 • Jeans
 • Drenget Tops (valgfrit)
 • Tomboy venner til at hjælpe dig på vej
 • Nogle gode fyr venner, som du kan have det sjovt med
 • En basketball (undgå grove drenge, som kan skade dig ved en fejl)
 • En fodbold (hvis din skole tillader dig, eller hvis drengene giver dig)
 • En skateboard (valgfri)
 • Må ikke være bange for andre at dømme dig! Hvis du kan lide at rulle rundt i mudderet og hænge ud med drenge, gør det!
 • En hat (slidt bagud, helst en lang spids, men ikke en af ​​den korte spids side slidte hatte)