Wkadk

Hvordan til at handle som en af ​​de fyre

Tænke 'girly' piger er snobbet? Ønsker at hænge ud med drengene og gøre, hvad de laver? Eller måske du nyde mere "mandlige" aktiviteter end "kvindelige" dem? Her er hvordan man kan være en drengepige!

Steps

Hvordan til at handle som en af ​​de fyre. Først og fremmest, er det usandsynligt, du vil blive inviteret ud med en belastning på fyre med dig som den eneste pige, hvis du ikke har gjort dem se, hvor meget du kan passe på.
Hvordan til at handle som en af ​​de fyre. Først og fremmest, er det usandsynligt, du vil blive inviteret ud med en belastning på fyre med dig som den eneste pige, hvis du ikke har gjort dem se, hvor meget du kan passe på.
 1. 1
  Først og fremmest, er det usandsynligt, du vil blive inviteret ud med en belastning på fyre med dig som den eneste pige, hvis du ikke har gjort dem se, hvor meget du kan passe på. Gør dig selv skille sig ud fra dine pige hjælpere som en person, de kan komme sammen med og har en griner med så bare en ven, ikke en pige.
 2. 2
  Kom ind i sport. Board sport er god (skateboarding, snowboarding, surfing, body boarding), men hvis de fyre, du hænger ud med ikke er til det, skal du ikke være bange for at prøve paintball eller fodbold. Og sørg for at få god til det - men ikke prale. Det betyder, at du har en chance for at hænge ud med dem på skate park / på pisterne / ved stranden og deltage i med dem i stedet for at se fra sidelinjen. Desuden vil du være i stand til at diskutere sporten med dem, og sidst af alle... fyre som piger, der ikke er bange for at få lidt slidt rundt om kanterne og ikke græde over et knust negl. Hvis sport ikke er dine ting, så prøv videospil.
 3. 3
  Vær dig selv! Hvis du er boblende, være boblende.
 4. 4
  Hæng ud med drenge, nyde den tid brugt.
 5. 5
  Vittighed rundt, og udtrykke dig, men ikke bære dine følelser på dine ærmer. Fyre er typisk mindre følelsesladet end kvinder, og meget mere tilbøjelige til at skjule deres følelser.
 6. 6
  Må ikke tale om piger den måde fyrene tale om dem.
 7. 7
  Undgå skingre skrig, når du er forskrækket eller bange. Tomboys er tydeligt kvinde, men er hårde nok til at nyde, hvad drenge nyde. Nogle fyre lide det selv, når du har en sjov reaktion.
 8. 8
  Bær tøj, som du kan være aktiv i. Undgå nederdele, lejligheder, høje hæle eller noget pink.
 9. 9
  Bær dit hår i en kort stil. Det holder dig følelsen kølig i varmt vejr, og når du spiller nogle sportsgrene, især kører spil.
 10. 10
  Vær dig selv. Guys ikke dømmer som piger.
 11. 11
  Vittighed rundt med dine fyr venner. Du kan spille de er gonna knække på dig, så du skal ikke være bange for at rag på fyre. Dette er en nem bly i at flirte dog så vær forsigtig
 12. 12
  Dress drenget. Hvis du klæde girly eller bære stramme tøj, vil fyre ikke se dig som en af ​​dem. Gå efter større skjorter og lige jeans, og prøv flip flops eller sneakers.
 13. 13
  Fyre er imponeret over piger, der ikke bare se romantiske komedier, og gerne udvide deres film horisont, så se klassiske hits som pulp fiction, Shaw-skaft forløsning, lås materiel og to Rygning Tønder, Fight Club, trainspotting, A Clockwork Orange osv, mere "kult" de er bedre. Sørg for at du rent faktisk forstår den forudsætning og forskellige metaforer, som chancerne er en af ​​disse film vil dukke op i samtalen, og hvis du har en intelligent mening, du vil blive respekteret af de andre.
 14. 14
  Watch viser gerne højeste gear, så du har en forståelse af biler, da disse til tider kommer op i samtalen også, og du ønsker at vide, hvad der foregår.
 15. 15
  Selvom de kan være, behøver du ikke at bande og være alt for grafik til at forsøge og hævde din maskulinitet.
 16. 16
  Frygt ikke fysisk kontakt. Fyre vil gerne komme op og skræmme dig til at få en reaktion, så gå videre og gøre gengæld. Dette kan også føre til flirte eller blive opfattet som flirte så vær forsigtig med denne ene.
 17. 17
  Vær ikke bange for at vise din fyr venner op. Hvis du ved noget om biler, de ikke gør, kan du stadig tale om det. De vil faktisk synes, det er lidt cool, at du kender biler.
 18. 18
  Når du er ude med dem, hvis de siger noget rå, grine. Må ikke gispe og skrige ligesom dine andre veninder kunne gøre.
 19. 19
  Hvis de kommenterer en piges formue, ikke deltage i. Smile og grine sammen, og hvis de spørger dig, hvad du tænker på hende, siger 'Hun har en god krop, ja' i en stof-of-fact måde. Denne måde vil du ikke virke som en lesbisk, men blot taknemmelige for kvindelige form fra en anden kvinde.
 20. 20
  Guys taler om forskellige ting. Ligesom sport, piger, biler, musik osv.. Så du er nødt til at lære, hvad de kan lide. For eksempel hvis en fyr taler til dig om biler og siger: "Man, at V8 Ferrari er en morder." Han siger, at en Ferrari med en "V" formet motor og 8 cylindre er cool.
 21. 21
  Fyre har underlige konkurrencer med hinanden, og ikke være bange for at deltage i. Ikke bare bøvsen, pruttet, og hvis skrabet blodig knæ eller arm er køligere. Der er også, hvem der er hurtigere, der er stærkere, og hvem er bedre til at få piger. Ja, der er sports konkurrencer også. Ligesom, Hvem kan lave flere kurve eller touchdowns.
 22. 22
  Guys gerne gøre indsatser også, så gå på og spille med gutterne. Spille nogle kort og bet taber gør push-ups.

Tips

 • Fyre har brug for nogen til at være der for dem, så behandle dem som en ven, og den måde, du ønsker at blive behandlet. Det kan synes svært at tro, men de er menneskelige også.
 • Vær smart. Må ikke være dumt at passe ind
 • Når du får skrabet op og forslået, og måske endda få snavs på dig selv, eller komme til skade... Prøv ikke at græde!
 • Stadig holde den pige, hvem du virkelig er. Det er vigtigt, at selvom du hænge ud med fyre, du opfører dig som en drengepige-ikke en egentlig dreng!
 • Må ikke brække, hvis konkurrencen er brutto. De vil synes, du er svag.
 • Spille sport og nyde off-road-aktiviteter (dvs. motocross, ATV'er, etc.).
 • Må ikke være bange for at vise din feminine side til tider
 • Knokle med drengene, (passende for tid / sted)
 • Spille videospil!
 • Vær meget forsigtig med væddemål, hvis du taber.
 • Lær at elske naturen og sport
 • Læs op på forskellige sportsgrene, biler og rock, rap eller metal musik.
 • Sænk din stemme. Ikke latterligt, men i et omfang, at det ikke er screechy og rist på ørerne. Der er ikke noget mere irriterende end det.
 • For indsatser bør du satse et minimum af 5-10.
 • Være easy-going og tale men drengene snakke. (Normalt joke rundt og tale smack) have det sjovt!

Advarsler

 • Hvis du ikke er forsigtig, kan tingene gå for vidt, og du kan falde for din fyr venner, når du kommer så tæt
 • Må ikke prøve for hårdt, er det ikke sød, og det kunne se patetisk
 • Du kan handle lidt piget, men ikke for meget. Guys synes det er cool, når en pige kan fungere ligesom dem.
 • Selvom på dette punkt kan du få tilbud om at gå ud med dem, ikke altid gå. Sørg for, at de kan se dig alle klædt op og have en god tid med dine pige hjælpere også - du ikke vil have dem til rent faktisk tror du er en fyr.
 • Drenge og gamle venner kan behandle dig anderledes.
 • Nogle mennesker forveksler "drengepige" med "Butch". De to er meget forskellige stilarter, ofte med deres egne sociale stigmatisering.