Wkadk

Sådan ser sød og beskedne samtidig

Nogle gange kan det være svært at udtrykke dig selv og ikke, ja, lider under følgerne! Men der er en måde at vise din personlighed fra, mens du stadig holder din integritet og respektere sikkert i baglommen!

Steps

Sådan ser sød og beskedne samtidig. Ryd op, så du kan klæde sig ud.
Sådan ser sød og beskedne samtidig. Ryd op, så du kan klæde sig ud.
 1. 1
  Ryd op, så du kan klæde sig ud. Gå gennem din garderobe og separat tøj, der er skole-hensigtsmæssigt ud fra tøj, som du ikke kunne bære i skole. Adskil absolut alt det i sig selv vil ikke være hensigtsmæssigt.
 2. 2
  Til hængende tøj, lægge enten disse to sæt tøj på to forskellige stativer, eller bruge nogle form for barriere eller noget, der vil splitte tøjet og blive set nemt. (Du kan endda bruge forskelligt farvede bøjler!)
  • For tøj i skuffer, har simpelthen bunker til skole på den ene side og pæle uden for skolen på den anden side, etc.
  • Hvis dit tøj er spredt på tværs dit gulv, gør et forsøg på at finde dem alle, og enten hænge / folde dem i overensstemmelse hermed, eller i det mindste adskille dem i bunker, så du vil huske, hvad der er bærbare.
  • Nogle vigtige ting, du skal huske at være skole-relevant er størrelse, pasform, dækning, tilstand, river / revet sømme / kanter, konsekvenser, (ajour og mindst svagt stilfulde) og mulighed for respektløshed, truende, osv. Ved dette tid, kan du føle behov for at smide nogle tøj, som du ikke kan bære overalt / passer ind længere, eller bare virkelig ikke kan lide! Det vil rydde op nogle skabsplads for nuværende og nye tøj, som du vil kunne lide, og vil passe dig. (Du kan også gå gennem smykker, sko, makeup, etc. og rydde nogle ting ud, omkring på samme måde) Alle, der vil gøre det imponerende let at arbejde med din stil!
 3. 3
  Kig på det tøj, du kan bære i skole og bestemme, hvad man vil om dem, og hvad du gerne endnu bedre. Vær særlig opmærksom på tøj, du mangler (fx hvis vinteren nærmer sig, og du har brug for nogle tørklæder, handsker, trøjer, en / eller rullekrave, er det nok tid til at sætte dem i toppen af ​​din 'at købe' liste), således at vil du have masser af moderigtigt tøj for hver sæson!
 4. 4
  Finde ud af, hvad de mest konsekvente / vigtige ting om din stil er, så du kan finde passende tøj, der har denne kvalitet. Hvis det ville være kæder og spidse ting, overveje et alternativ, som en virkelig cool (men lidt mørkt og afsondret?) Bælte eller design på dit tøj, der følger skole / andre retningslinjer. Forvirrende mængder af smykker, lag, fnug etc., se-gennem tøj, akavet uhensigtsmæssige citater, design eller konsekvenserne er en no-go også. De sandsynligvis også vil ikke udtrykke din stil, så meget som at blive grunde til at sætte dig i en lille, mørk hjørne (Just kidding!) Eller dybest set begrænse andre folks respekt for dig. Så for eksempel, hvis du kan lide blomster ser for sjov blomstermønstre, som ikke alle ser det samme størrelse / forældet og kigge efter nogle på skjorter, eller måske sy nogle på dine bukser! Hvis du kan lide lyse farver, brug lag til at vise din farverige personlighed, eller find ensembler, der ikke overvælde (ligesom lime grøn og blå for eksempel!), Men stadig vise flere farver.
 5. 5
  Få varerne! Når du regne det ud, kan mange af jer ønsker at shoppe, hvilket er en god ting, hvis du har brug for, esp. lige før skolen starter! Der er gode køber og farvel til alle typer beklædning.
  • Shorts:
   • Meget sød med lidt perler, pailletter, eller andre farverige designs på dem, esp. på lommerne. Disse kan komme med en sød bælte også! Fringe, programrettelser og juveler kan være sød også.
   • Hvis du ikke kan finde nogen søde shorts, der er lange nok til skole, selv efter kontrol et par butikker, kan du altid kigge efter Bermuda shorts (shorts, der kommer til at knæet, men ikke nedenfor), og nu er et godt tidspunkt, da de er vellidt lige nu.
   • Gå til drengene sektionen og få fat i shorts! Lang, løs, og besidder masser af lommer disse er en drøm, og når parret med en strammere (non-baggy) top kan være ganske sød!
   • Hvis ingen af ​​dem arbejde ud, se Capris.
  • Nederdele: Vær meget forsigtig, at du ikke køber nederdele, der gør et af følgende:
   • Lade noget show, når du bøjer, flytte en masse, etc.
   • Er højere end, hvor spidsen af ​​din langfinger er, når dine skuldre er afslappede (dette er vigtigt, men mere af en retningslinje for du har virkelig lange arme).
   • Er virkelig stramt
   • Sprænge, ​​når vinden blæser, især hvis du ikke vil have frie hænder til at holde det nede (hvis ja, skal shorts af en slags skal bæres under eller det skal være / gøres til en nederdel.)
   • Fremprovokere en masse drenge! Bad til skole, uanset hvor meget du elsker opmærksomhed fra dem. Dog kan der være mange søde figurer, længder og designs på disse, ligesom pasteller eller sort og hvid, sammen med masser af forskellige stoffer også! Mulighederne er uendelige.
   • Er virkelig almindeligt, og er virkelig lang med en straight-foret nederste kant. Medmindre dine forældre gøre dig, behøver du ikke at klæde sig som Amish folk!
  • Capris: Stort set altid sød, bånd eller øvrige tilføjelser nederst er sjovt, og rullende er en god mulighed.
  • Bukser: skinny jeans er i, jeans generelt er gode, men holde sig væk fra de ekstreme mor jeans og gå i retning af noget low-rise bukser, der ikke får mindre i bunden. Bell-bottoms, som ikke stikker ud en hel masse er særligt rart. Og disse kommer med bælter og andre ting også! (Se shorts) sørge for disse gå mindst under din ankel, og længere er bedst med støvler / høje sko.
  • Shirts: T-shirts med små sætninger i midten er sjov, længe er i øjeblikket, med en masse af 'tattoo-lignende' designs over dem. Du kan være, at afslappet og stadig sød, så længe skjorte ikke er virkelig stramt eller virkelig løs. Du kan også få meget fancy med forskellige typer af lag, ærmer, bund linjer og halsudskæringer. T-shirts er hot på høje, runde halsudskæringer og amatør shirts (det ville være skole relevant) fremvise den v-formede halsudskæring og omfatter, men er ikke begrænset til (ikke skære efter købet, men pre-cut og syes) afskårne ærmer op skulderen, trekvarte ærmer, knap-ups og meget mere!
  • Hatte: Hvis tilladt på skole, randen caps, jockey caps, kasketter, beanies / beanie huer, visir hatte, Newsboy kasketter osv. er 'hot'.
  • Sko: Der er en masse sko derude... så vælg med omtanke. Gå efter komfort, gode udseende og sensibilitet. Heels er gode, men pumper normalt ikke... sneakers er gode, men ikke hvis du trækker på dem for meget... og flip-flops er søde i forskellige stilarter, nogle sporty, nogle sprudlende. Kig efter sko, der går med mere end én outfit til at holde på en hylde.
 6. 6
  Prøv em 'på, så prøv em' ud. Prøve forskellige outfits på sammen for at se, hvad du kan kombinere. Hvis du har for mange skjorter, og to er ens, men gå med kun ét sæt bunde, tage en ud, og holde en hvis du kan lide. Sørg hver top har en bund, der matcher, og vice-versa. Når du har fundet det tøj, du kan lide, så tjek et par tilbehør, der går med mere end én outfit. Så er du temmelig meget indstillet!

Tips

 • Sommetider holde det simpelt kan være en god ting. Du kan få lidt fancy, men masser af pels, skinnende ting, farver, lag og dikkedarer kan slukke for godt kig du havde håbet på, og få folk til at få et rådyr-in-the-forlygter ser, når de ser dig... hvilket ikke er en god ting! Men ikke for meget selv... Også bliver caked med makeup, pigge, og / eller kranier er ikke meget passende. Hvis det er, hvad du er til, holde sig væk fra en masse kranier og hvad der blev nævnt ovenfor. Dybest set kan overdrive de gode ting ser lige så slemt som hvad der ikke er skole hensigtsmæssigt.
 • Tilføj dit eget personlige præg med smykker, men dumpe bulk. En matchende armbånd og halskæde eller et par fine halskæder kan gøre en stor redegørelse. Prøv ikke at købe for mange sko, men har et par for hver type tøj du ejer (fx et par støvler til jeans, et par par flip-flops, tennissko, når du er på farten, etc.) Kig for nogle sjove, og måske originale øreringe. Disse kan næsten altid gøre en erklæring om, hvem du er. Bælterne kan gå mile... og kan gøres fra alt-even flaske hætter, eller en lysavis!
 • Må ikke gå amok på tøjet, men sørg for at have nok tøj for skoleåret. Og prøv at købe tøj, vil du ønsker at bære i flere år, eller indtil de ikke passer. Købe tøj, der vil passe dig et stykke tid, men sørg for at inkluderer når du køber dem! Opbevar ikke tøj, der ikke passer korrekt heller, der kan fylde dit hoved med tvivl. Klæd fornuftigt, men moderigtigt hvis du kan lide og trygt! Skolens regler ikke holde dig fra at bære sjov / cool tøj helt!
 • Hvis du har en anden butik i tankerne, google, at (normalt navn og derefter. Com), eller navnet på butikken og katalog (f.eks Old Navy katalog.) Du kan endda abonnere for opdateringer via e-mail om nye tendenser og frisk sendes i designs.
 • Hvis du har et lille budget at arbejde med, shoppe på Kohls, Target, eller endda Walmart! Kohls er bedst med tøj, og Target er bedst med sko. Walmart er temmelig billige med alt.
 • Hav det sjovt med forskellige stoffer (silke, bomuld, uld, etc.), farver (så mange combos, så mange flere ensembler), og former. Den modeverdenen er din østers! Lag kan være sjovt også... med jakker, tanks og tees, uanset vil behage!

Advarsler

 • Hvis du er en fyr, vil de fleste af disse tips om de faktiske tøj sektionen ikke passer dig... undtagelse button-ups, sætning shirts, Capri osv. kataloger eller dine venner og familie er dine bedste mode tips, men husk pink er stadig smuk i, og så er lyse farver!
 • Må ikke bære noget over en tank, der er ubehageligt, eller at du kan tage væk, kjole for alt. Især Physical Education... men sandsynligvis bringe en pose med dine PE tøj i det, så du ikke er sjusket og svedig hele dagen.