Wkadk

Hvordan at forklæde dig selv som en dreng eller pige

Har du nogensinde spekuleret over, hvad pigerne synes om? Her er en måde at finde ud af!

Steps

Hvordan at forklæde dig selv som en dreng eller pige. Hverve en pige til at hjælpe dig.
Hvordan at forklæde dig selv som en dreng eller pige. Hverve en pige til at hjælpe dig.

Få oplysninger, hvis du er En dreng

 1. 1
  Hverve en pige til at hjælpe dig. Hun vil fortælle dig, hvis noget er galt, og hvis du bare ikke kan trække det ud. Hun kan også tage billeder og fortælle sine venner, men med ordentlig planlægning kan du undgå dette.
 2. 2
  Køb en lang pige paryk. Hvis du vil, kan det være i din hårfarve. Eller, hvis du har langt hår, nægter at få det skåret (dette kan tage et stykke tid). Comb din paryk og sætte det på. Du kan også bruge hair extensions, men sørg for dens den samme farve som håret.
 3. 3
  Giv dig selv bryster. Hvis piger på din alder endnu ikke har udviklet dem, skal du ikke bekymre dig om det. Hvis de har, dette er en af ​​de vigtigste dele. Må ikke låne en bh fra din mor / søster / veninde uden deres samtykke, købe din egen. Prøv at vælge en sort bh eller pink, fordi det kan vise gennem din skjorte og gøre det klart du har dem (så de tror). Stick noget i bh til at ligne bryster. Skær et ben fra nøgen strømpebukser, satte fuglefrø i det, lave en knude (det er din brystvorte). Sokker eller silkepapir kunne arbejde også, men kan være klumpet. Svampe også arbejde. Se den gennemsnitlige størrelse af piger dine aldre 'bryster. Hvis de stadig ser slags små, så lad din bh strop show for at lade dem vide, at du bære en. Også du kan få silicium bryster med lim til at holde dem på (dyre) eller gel silikone pads til at proppe i din bh (billige og anvendes af de fleste teenagepiger til tider!)
 4. 4
  Gør din talje og mave mindre! Dette er vigtigt, hvis du er en teenage fyr, der har en maskulin krop. Undgå at få abs og muskler. Hvis du allerede har abs, købe et korset med snørebånd, så du kan justere størrelsen på din talje.
 5. 5
  Accessorize dig selv! Hvis du allerede har dine ører piercet, kan du bære øreringe i dem begge. Hvis du har cherry Chapstick at pletter sætte det på. Eller du kan bruge en lip gloss. Og hvis du virkelig ønsker at gå ekstreme, købe øjenvipper extendere. Hvis du ønsker du kunne prøve makeup. Igen kan en pige hjælpe dig med dette.
 6. 6
  Bær girly tøj. Prøv at bære noget piget, men ikke alt for girly. Såsom et skørt og en hvid top. Eller du kan have en lyserød sweatshirt og jeans. Valget er op til dig. Også, kan du prøve at låne en pung (hvis du vil). Hvis du bære noget at vise dine ben eller armhuler (og du ikke bor i Frankrig), du bliver nødt til at barbere.
 7. 7
  Start sabotere andre piger! Før du kan gå op til pigerne, du har brug for et navn. Prøv at mutere dit eget navn, for eksempel John til Joanne, Tim til Tammy, Alex til Alexa. Hvis du er i skole, dække dig selv med undskyldninger som dig kan bare sige, at du er en ny dreng, der bevæger til skolen for en dag, fordi din familie kan flytte her.
 8. 8
  Gør forskning. Find ud af hvad piger gerne. Prøv at tale med dem om det, og smugle din vej til at få den info, at du vil have, som for eksempel "hvem-folk-der" eller "hvad gjorde-han-siger" slags ting. Spørg en pige.
 9. 9
  Gør specifikt "pigede" ting. Stille for mange spørgsmål er en sikker vej til at tippe en pige, du ikke kan være en pige. Vær sikker på at gøre op ting i dit liv, gerne, hvordan dit hår ville bare ikke arbejde sig ud sidste lørdag.
 10. 10
  Brug din egen stemme, eller justere din egen stemme. Prøv ikke at lyde højt og girly men lidt girly, fordi det kan lyde indlysende.
 11. 11
  Hit på fyre. Mange piger kan få den idé, at du ikke er en pige, hvis du ikke flirte med fyre. Så prøv at tale med dem og flirte. Mange gange vil du nødt til at alliere sig med en (og makeout). Ja sin bøsse, men det vil gøre piger åbne op til dig og tale, så du får den information du har brug for. Men sørg ingen opdager din hemmelighed!
 12. 12
  Vær klar til at køre, hvis pigerne regne ud, at du er en dreng.

Få oplysninger, hvis du er en pige

 1. 1
  Find en fyr til at hjælpe. Hans råd vil være afgørende. Sørg for, at han plejer rotte dig ud eller vildlede dig selv. Han kan fortælle dig, hvis noget ser ud, og løse en fejl, før det bliver en.
 2. 2
  Har en klipning. Selv om det måske frygteligt ondt for dig at gøre dette, forkorte dit hår. Få det boy cut (nisse cut), så du har dreng ser hår. Men hvis det smerter dig for meget til at gøre dette, kan du også skjule det bag en baseball hat eller trække en Hannah Montana og bare bære en paryk. Eller hvis du har langt hår, så prøv at trække det op i en hestehale lige på toppen af ​​dit hoved og derefter holde det under en kasket og træk enderne ud.
 3. 3
  Fjern al makeup og øreringe. Fyre ikke gøre den slags ting. Du kan have en stud ørering selv, hvis du vil. Også bære solbriller. Det vil dække dine øjne gør dig uigenkendelig. De vil ikke vide, du er selv en pige. Lav dit ansigt lidt beskidt selv. Også gøre det til et punkt til ikke at vise feminine krop ting, som barberede ben eller gruber. Fyre ikke barbere deres ben.
 4. 4
  Skjul din kavalergang. Hvis dine bryster ser ud til at indlysende, sat på en bh, der matcher farven på dit tøj og tape det stramt. Det kan være ubehageligt, men det er en måde at holde de døde give-away skjult.
 5. 5
  Small talk. Fyre er normalt en meget mere afslappet end piger, hvilket ikke åbne dem op for godt for mange spørgsmål. Nem det sammen langsomt med small talk til at indstille det.
 6. 6
  Bær drengede tøj. Det kan være lidt svært, men prøv at bære ting som jeans og t-shirts. Overdimensionerede trøjer er også gode. Hvis du kan, er du velkommen til at plyndre en bror eller nær fyr ven closet. Det kan også være nødvendigt at bære noget (tight sports-bh eller ace bandage, osv.) for at gøre dit bryst mindre mærkbar. Jeans har dog deres downfalls med at være forskellig for hvert køn. Hvis du ikke kan finde baggy jeans, så bære gamle sveder. Sørg for, at det ikke vil være uhyggeligt selv. Bær en baseball cap, og aldrig nogensinde bære pink. Fyrene vil være mistænksomme over for dine motiver. Bær beskidte gymnastiksko, der ikke ser feminin på alle, og gå med en langsommere shuffle. Ludende viser, at du er afslappet med disse fyre. Må ikke være bange for at komme ind i karakter.
 7. 7
  Fremstil et nyt navn. For eksempel. Christina til Christian, Alexa til Alex Hvis dit navn ikke let kan dreje maskulin, bruge en nem at huske fyr navn, ligesom et nært familiemedlem.
 8. 8
  Approach fyrene. Må ikke nærme fyre, der kender dig. Dette er en opskrift på katastrofe. Prøv ikke at handle sjove eller goofy omkring dem, men griner på deres vittigheder og taler ikke om pigen stuff. Dette omfatter punge, datoer, makeup, drenge. Endelig kan du prøve at smugle de oplysninger, du vil have ud af dem.

Tips

 • Hvis du er en pige, tilsløres dig selv som en dreng, og ved en vis chance du kommer til skade i lysken, så sørg for du opfører dig som det gør ondt. Igen, tage filmen Hun er den mand for eksempel.
 • Vær forsigtig med makeup. Du behøver ikke det til at se det ene køn eller det andet, og rode det op kun gør dig skille sig ud.
 • Hvis du vil have hjælp til din 'forklædning' overveje at bede om støtte til transkønnede eller transvestit (cross dresser) fora. De er generelt meget venlige og har dybt studeret de mindste detaljer for at bestå som det modsatte køn.
 • Brug af badeværelset er ikke en big deal, men foregiver ikke at have dele, som du ikke gør. Det er fint for en fyr til at sidde at tisse så drage fordel af boder og privatliv, de har råd til.
 • Hvis du er mand, så prøv at undgå low cut skjorter, medmindre du har et naturligt feminin figur.
 • Hvis du er mand og har en udtalt adamsæble, tage skridt til at skjule den. Det kan være en død giveaway. Turtleneck t-shirts eller trøjer er et godt valg.

Advarsler

 • Kun gøre dette, hvis du er helt villig og i stand til at lide under følgerne.
 • Kontroller altid, når du er færdig med forklædning, hvis du stadig har nogle fyldes op på dit ansigt, eller hvis du stadig er iført pige tøj. Det ville være virkelig pinligt, hvis du går i skole i en lyserød nederdel med pink læbestift på dit ansigt.
 • Forsøg ikke alt for svært at opføre sig som en pige eller fyr! Hun er Mennesket er et perfekt eksempel på at forsøge alt for hårdt! Se filmen at lære, hvad man ikke skal gøre!
 • Spørg din kæreste / søster / mor til at låne deres sorte bh, fordi hvis du ikke gør det, og de finder ud af...! Bare spørg for at låne, og hvis de forstår dig, så spørg dem køber nogle andre tøj til dig.
 • Hvis du er en dreng, ikke barbere dine ben, fordi det er mistænkeligt, når du ikke er i forklædning. Bare bære strømpebukser.

Ting du behøver

For drenge

 • Thong
 • Girl Wig
 • Makeup
 • Nederdel
 • Strømpebukser
 • Bh
 • Top / bluse / Other Kind Of Girl Top
 • Pumper (eller andre højhælede sko)
 • Pung
 • Clip on øreringe / Øreringe
 • Lange øjenvipper
 • Pink læbestift / lip gloss
 • tampon
 • rondeller

For piger

 • T-Shirt
 • Jeans
 • Stud Earring (valgfri)
 • Barber (at skære hår) eller paryk
 • Bindinger