Wkadk

Hvordan man har en god teen liv

Som teenager, vil du være begyndt high school, få nye venner, og sandsynligvis dating. Dine hormoner er væddeløb mest i disse få år, så det kan være en ganske rutschebanetur, men med den tid du er en junior eller senior, er de afgjort. Få det bedste ud af det ved at tage nedenstående råd, så du kan huske gode ting fra fortiden, når du er voksen. Du vil være en voksen hurtigt nok, men du vil opleve mange forskellige ændringer på vej!

Steps

Hvordan man har en god teen liv. Har hobbyer derhjemme.
Hvordan man har en god teen liv. Har hobbyer derhjemme.
 1. 1
  Har et sundt socialt liv. Så simpelt som dette kan være, et sundt socialt liv er nøglen til at nyde dit liv på trods af stress skole. Shop med venner, nyde at købe tøj og tilbehør. Gå til en forlystelsespark, vandland, eller et par ture. Prøv at lave mindst to bedste venner, og forsøge at gøre mange venner fra dit køn og to eller tre det modsatte køn for mangfoldighed. Gå til arkade steder, bowling, eller teenage-klubber og steder, hvilket vil være den bedste interaktion med andre teenagere eller folk omkring din alder.
 2. 2
  Har hobbyer derhjemme. Sy, læse, spille computerspil, tegne, eller gør yoga. Få en og / eller Facebook-konto, men prøv ikke at blive afhængig af det. Foretag videoer med dine venner og sende dem på YouTube. Check online for at se de hotteste nye musik og de fedeste nye kunstnere og sange af din genre af valg. Du behøver ikke at være en fan af pop musik kun, hvis du kan lide at lytte til din mormors 50'erne doo wop albums eller nogle dejlig afslappende glat jazz eller Bob Marley, gå videre være en fan af dine foretrukne sportshold. Find hvad du nyder at gøre og gøre det! Start en film eller bog samling.
 3. 3
  Vær kreativ - vise dine talenter. Skrive musik, skrive historier og digte, oprette cool tegninger, lære at oprette websider og edb-programmer, oprette dit eget tøj, kok, bager, arbejde på en bil, noget.
 4. 4
  Få de nyeste tilbehør. Få kabel-tv og se shows og film af din præference, familie-stil programmering såsom Disney Channel, Nickelodeon, ABC Family og WGN, eller måske intenst drama kan lide af Burn Notice eller begrundes. Måske kan du se nogle klassikere som lille hus på Praire og Gunsmoke, selv om de er fra dine forældre eller bedsteforældre generation. Hvis du er mere af en sorgløs, lys hearted person måske anime eller animeret sitcoms såsom Family Guy eller The Simpsons vil være godt for dig. Få en Xbox 360, PS3 eller Wii til at spille sjove og interaktive spil i din fritid. Vigtigst er det, få en mobil, PDA, iPod, PSP, MP3-afspiller, iPhone, BlackBerry, eller digitalkamera. Spørg efter disse for din fødselsdag eller på julen, eller enhver anden dag, du fejre.
 5. 5
  Tænk på din egen måde. Vær dig selv og se, hvad der ser godt ud på dig (makeup og tøj påklædning). Uanset om det er ansigt makeup (lipgloss og mascara), eller bodylotion, fik dig til at være anstændige ud af døren, right? www.polyvore.com er en stor hjemmeside for at få inspiration til et outfit til hver dag i året!
 6. 6
  Se, hvad du spiser. Spise sunde fødevarer og bruge junk fødevarer enten i moderate eller som en godbid. Prøv at have en god mængde af vand i dit system og spise mindst én stor måltid om dagen, mere hvis du har forhøjet stofskifte eller i sport.
 7. 7
  Undersøgelse hårdt i skolen. Altid vende i dit hjemmearbejde til tiden og gøre godt på tests. Uddannelse er den vigtigste ting i dit liv, klarer sig dårligt, ikke at forsøge, eller droppe ud af skolen kan skade din fremtid på en signifikant måde. Hvis du får dårlige karakterer, fordi du kæmper med noget, få hjælp. Men hvis du sluffing off, kan det påvirke kollegium og karrieremuligheder i fremtiden.
 8. 8
  Bliv involveret. Skolen har mange ting for dig at blive involveret i og have det sjovt gør. Kom involveret vil hjælpe dig i de kommende år (se godt ud på dit kollegium ansøgning), og du vil møde en masse mennesker. Ligesom skak? Du kan være i skak klub, hvis skolen ikke har en klub, du ønsker du var i (siger bowling klub) kan du oprette din egen! Dette vil hjælpe dig være motiveret i skolen.
 9. 9
  Lyt til dine forældre. Ja, så vanvittigt som det lyder, vil det gøre dit liv så meget mere nemt og sjovt, hvis du bare lytte til dine forældre, så du ikke behøver at høre dem holde råben på dig! At adlyde dem vil faktisk være en nem måde til at få, hvad du vil, husk det skal være en 50/50 samarbejde, ikke 80/20. Jer forældre måske ikke være så opdateret som dig, men de kan give dig gode tidløse rådgivning. De er i den virkelige verden, ikke "surrealistiske teen verden". De havde været teenagere ligesom dig og du ikke ønsker at vide, hvad de gjorde i high school, men de havde lært af deres fejl, hvilket gør dem de stodgy forældre, du har i dag. Bare vent, vil du blive den bastante forælder også når du har dine egne børn.

Tips

 • Må ikke foregive at være noget, du ikke er, i sidste ende folk kommer til at indse, at du ikke er oprigtig. Få idéer fra denne person, men prøv ikke at være sådan person.
 • Nyd det med hele dit hjerte og sjæl, fordi dine teenage år en dag vil være en hukommelse i historien, og aldrig komme tilbage. Tag billeder, fører en dagbog osv. Har du ikke ønsker at huske de gode tider med gymnasiet, ikke den drama og dårlige tider.
 • Øvelse! Det hjælper med stress, og kan endda gøre dig gladere end normalt.
 • Vær en smart og sikker driver, når du er ved at lære / få din licens. Aldrig drikke og køre. Det vil ar dig for evigt, hvis du gør noget, du ønsker dig ikke.
 • Mange teenagere har svært ved at forstå, at man ikke behøver at have en kæreste eller veninde til at have en god teen liv. Mange singler har det sjovt, også. At være single vil give dig mere tid til dine venner, dine aktiviteter, din uddannelse, dit job og dine fritidsinteresser. Du har hele dit liv at være i en relation. Måske kan det være det bedste råd til at få din handle sammen, før du overveje dating, og du kan have en meget mere plukning, når du er i college, og i den virkelige verden, når du er mindre fokuseret på popularitet.
 • Må ikke klæde sjusket, fordi det kan få dig i problemer, og ikke bære alt for meget makeup, fordi det gør man ser dårligt! Vis din naturlige skønhed!

Advarsler

 • Vær forsigtig med hvem du møder.
 • Må ikke stoffer, periode!
 • Sørg for at dine nye venner er virkelig, hvem de siger de er.
 • Forsøg ikke at købe cigaretter Det er ulovligt, hvis du er under 18, og i sidste ende vil det give dig helbredsproblemer. Husk på, at en ud af to langsigtede rygere dør tidligere end de ville, hvis de ikke havde røget.
 • Aldrig give efter for negativt gruppepres. Overveje deres synspunkt, når du er under positivt pres.
 • Har nogle modenhed. Prøv ikke at få morede på hver eneste lille ting. Må ikke sladder eller være betyder for andre mennesker. Respektere andre.
 • Swearing gør dig ikke cool. Det bare gør du lyder dum, umodne, og utilnærmelig. Men du behøver ikke at være som du kommer ud af de 700 Club.
 • Må ikke drikke. Det er ulovligt og har en meget høj idiot faktor.
 • Må ikke engang tænke springe skole. Uddannelse er meget vigtigt for dig, da det vil hjælpe dig med at trives i voksenalderen.
 • Indse det, er dine teenage år ikke kommer til at være stor, er dine hormoner kommer til at køre vanvittigt, men husk, at når det er over alt bliver bedre